WinterGirl Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='fidelek2']Ojej...:-( A co się stało? to były wcześniaki, maluszki miały niedrożność jelit... nie udało się im pomóc , bezsilność jest straszna... Cleo & WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Mnie wydawały się taaaakie malutkie... nie wiedziałam, że to wcześniaczki... eh... ["] Pzdr. Quote
eria Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 o boszeee:-( strasznie mi przykro z powodu maluszków :shake: :-( :-( Quote
WinterGirl Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Cioteczki dziękuje za wsparcie.... ta smutna wiadomość podcieła nam skrzydełka... oby kruszynki znalazły spokój w psim raju... a my ukojenie w serduchu Cleo & WielkoLUD Quote
Asia & Ginger Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ojej, biedne maleństwa. :-( :glaszcze: Śpijcie spokojnie kochane kruszynki. [*] [*] :lilangel: :lilangel: Quote
WinterGirl Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 HellO nasze oczęta skierowane w WASZĄ stronę... dzisiaj nasze nóżki krok po kroku doprowadzą nas do cioteczek ... miluchnego dnia Cleo & WielkoLUD Quote
Kasia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Witamy serdecznie biało-czarnych i przesyłamy troszeczke słoneczka, które nie wiedzieć czemu wciąż chowa się za chmurkami... Quote
WinterGirl Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='fidelek2']Witamy serdecznie biało-czarnych i przesyłamy troszeczke słoneczka, którego nie wiedzieć czemu chowa sie za chmurkami... dziękujemy za promyczki słonka, od razu ogrzały nasze "futerka" ...uwielbiamy wygrzewać się na słoneczku i zminiać kolorek... Cleo & WielkoLUD Quote
Kasia_zg Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Witaj Karinko!! :-( Oj przykro mi bardzo z powodu maluszków['] Przesyłamy Ci cieplutkie pozdrowionka i mizianko dla czarno-białych:loveu: Quote
ewelinabuck Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ojej przykro mi bardzo z powodu maluszkow:-( :-( :-( :-( :-( Quote
eria Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 dobry wieczór :lol: może jakieś fotki biało-czarnych , bo dawno ich tu nie było;) Quote
WinterGirl Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 bGirl tak na chwil kilka bo późna pora, a duecik się nie cierpliwi, że ja jeszcze nie w łóżeczku... postaram się wyczarować fotaski dla naszych cioteczek, troszkę cierpliwości... księżyc już dawno świeci... kolorowych snów Cleo & WielkoLUD Quote
nane Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witamy was kochani biało-czarni [SIZE=2]i życzymy miłego dnia Quote
Daga_i_Oskar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Hello :multi: Przyszłam się przywitać i taką smutną wiadomość zastałam :-( bardzo mi przykro z powodu maluszków, były słodziutkie :loveu: Teraz pewnie beda dorastac juz w swoim, nieco innym, ale równie przyjemnym dla nich świecie ... Bardzo mi się podobają te zdjęcia na bialo-różowym tle ---> to Twój pokoik? Już przypadl mi do gustu :lol: Quote
WinterGirl Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 mięciutkich senków cioteczki Cleo & WielkoLUD Quote
Aga76 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witaj Karinko i biało - czarno rodzinko, przesyłamy pocieszające tulaski i cieplutkie pozdrowienia :calus: Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witaj Karinko :) Zostawiamy gorące tulaski dla biało-czarnych i buziaczki dla Ciebie życząc miłego i przyjemnego weekendziku Quote
Kasia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Karinka coś chyba senku nie ma ...;) zagląda tu o tak dziwnych dla mnie porach :loveu: Jak mija sobotni wieczór? Quote
WinterGirl Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 HellO cioteczki bGirl chwyta dzień, dzisiaj wsiadam na pokład metalowego ptaka i lece w chmury na zasłurzone wakacje... będę poza zasięgiem, mam nadzieje, że cioteczki będą do nas zaglądać aby nasz zakątek nie zakrył się kurzem podczas mojej nie obecności... Będę ogromnie tęsknić za cioteczkami i moimi 8 łapkami... a teraz gwiezdzistej nocy mięciutkich snów Cleo & WielkoLUD Quote
Recommended Posts