taxelina Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 No to czas na popoludniowe witanko (z wymalowanymi scianami i ogonkiem Sherrowym... bo sie oczywiscie platala pod nogami) Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 jestem już jestem z pełną garścią uśmiechów wiosennych w Waszym kierunku:loveu: Quote
WinterGirl Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [CENTER]....[/CENTER] [CENTER][B]Helga&Ares[/B] [FONT=Comic Sans MS]tak już urok kobiet ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bGirl zawsze owiana nutką tajemniczości...[/FONT][/CENTER] [CENTER][B]Waxy[/B] [FONT=Comic Sans MS]dziekujemy za ciepłe słowa[/FONT][/CENTER] [CENTER][B]Doginka[/B] [FONT=Comic Sans MS]buzial[/FONT][/CENTER] [CENTER][B]apple[/B] [FONT=Comic Sans MS]jak bym mogła zapomnieć o TOBIE [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]już zaglądam, nie wolno się smutasić...[/FONT] [IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/fcgc.jpg[/IMG][/CENTER] [CENTER][B]deer_1987[/B] [FONT=Comic Sans MS]pamiętaj[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]każda pomocna łapa (ogon) się przyda zawsze[/FONT]![/CENTER] [CENTER][B]gassira[/B] [FONT=Comic Sans MS]oj dobrze kochana, że nie widać naszego uśmiechu[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bo wszytkie "kiełki" można policzyć...[/FONT][/CENTER] Quote
eria Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :loveu::multi:dobry wieczór, nasz czarno-biały bliźniaczy dueciku :multi: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Krosie mówią bGirl dzień dobry[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][IMG]http://yelims.free.fr/Manga/Manga01.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
ariss Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Gassula mnie tu przyciągneła z merdającym ogonkiem w waszą stronę(to nie dlatego,że ma cieczkę:evil_lol:) Quote
Doginka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Rapcio z Gordonkiem hałkają DZIEŃDOBRY:loveu: i biegną do babci - uciekają przed huraganem Emmy:crazyeye: Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witanko ma tajemnicza Jak mija wam weekend? Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 My tak smigajaco z Emma we wlosach przybielgli sie przywitac niedzielnie;-) Quote
WinterGirl Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witanko[/FONT][/CENTER] [B]eria[/B] [B]Jabusykowa [/B] [B]Olusia[/B] [B]gassira[/B] [B]Dobcia[/B] [B]Izabela124.[/B] [B]chester07[/B] [LEFT][B]zuzolandia[/B][/LEFT] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]ciezko było bGirlke wyciągnąć z łóżeczka...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1](wybaczcie mojej klawiaturze troszke szwankuje)[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale skoro moje oczka juz nie spia...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]dobrze to wykorzystam[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tulasy[/FONT][/CENTER] Quote
Kasia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Witamy się cieplutko w ten paskudny deszczowy dzień... Oby ta wiosenka przyszłą jak najszybciej :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='a_ga.isk']Witam w ten niedzielny poranek ;)[/quote] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witanko, nareszcie [SIZE=1]WASZA[/SIZE] "mordka" powrcia[/FONT][/CENTER] [quote name='Kasia']Witamy się cieplutko w ten paskudny deszczowy dzień... Oby ta wiosenka przyszłą jak najszybciej :loveu: [/quote] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]czekamy razem z Toba na cieple promyki slonca...[/FONT][/CENTER] Quote
LeCoyotte Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 dzien dobry w piekna deszczowa niedziele... ;) Quote
Aaliyah1981 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 dzien dobry moze jaka foteczka malenka :loveu:???aby poprawic humorek Quote
WinterGirl Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='LeCoyotte']dzien dobry w piekna deszczowa niedziele... ;)[/quote] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]kudłate leniuszki i bGirl witają...[/FONT][/CENTER] [quote name='Aaliyah1981']dzien dobry moze jaka foteczka malenka :loveu:???aby poprawic humorek [/quote] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]bGirlka zajrzy w zakamarki dsyku w poszukiwaniu[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]biało czarnych ujęć... miluchnej niedzili ciotuchny[/FONT][/CENTER] Quote
agaciaaa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Cieplutkie witanko w ten szaro-bury dzień ;) Quote
Ka-Vanga Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 BRY :loveu:, 12 kudlatych lapek wita 8 rowniez kudlatych lapek :loveu:. Quote
Aaliyah1981 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]kudłate leniuszki i bGirl witają...[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]bGirlka zajrzy w zakamarki dsyku w poszukiwaniu[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]biało czarnych ujęć...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]miluchnej niedzili ciotuchny[/FONT][/CENTER] [/quote] to ja trzymam kciuki za owocne poszukiwania ;) Quote
Doginka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Brywieczór:loveu: Wróciłam od mamci i jestem rozczarowana, bo Emma ominęła Wawkę:razz: - a do 3 rano siedziałam w oknie z aparatem i czekałam na tę zapowiedzianą burzę z piorunami:angryy: Quote
Recommended Posts