ariss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 u nas jest dziś odrobinę słoneczka,więc przesyłam kilka promyków;) Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Witanko A gdzie nasz wrozka sie podziala? Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 hellO bGirlka troszkę zagineła.... pochłoneło mnie poszukiwaniu prezentu urodzinowego.... ale już "tą" przyjemną bieganinę mam za sobą teraz tylko czekam na uśmiech solenizanta..... buziaki stęsknione ciotuchny Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='limoncia']Witanko :) :multi: HellOOooo... [quote name='apple']Cześć Kupujaca prezenty ..a Jabłuszkowa nie lubi kupować prezentów dla blsikich?! Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 agaciaaa napisał(a):Miłego dnia życzymy :loveu: wzajemnie cioteczko... Quote
apple Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='bGirl']HellOOooo... ..a Jabłuszkowa nie lubi kupować prezentów dla blsikich?! Lubiem dawać nie lubiem kupowac :roll: Ale skoro ty lubisz to ty bedziesz kupowac a ja bede adawać :diabloti::eviltong: Quote
taxelina Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja lubie dawac, szczegolnie jak cos fajnego sie uda dostac :) Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='apple']Lubiem dawać nie lubiem kupowac :roll: Ale skoro ty lubisz to ty bedziesz kupowac a ja bede adawać :diabloti::eviltong: [quote name='deer_1987']Ja lubie dawac, szczegolnie jak cos fajnego sie uda dostac :smile: ...ale żeby dać trzeba "upolować" :eviltong: bGirlka lubi wybierać i wręczać... Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 LeCoyotte napisał(a):dzien dobry zaginionej pani.. ;) bGirlka już na swoim miejscu Witanko... Quote
Tepes Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Witanko zaginiona dziewczyno szukająca prezentu:P Dawaj nam tu fotki:) Quote
Aaliyah1981 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Acctiually']Witanko zaginiona dziewczyno szukająca prezentu:P Dawaj nam tu fotki:) Dzien dobry :loveu: no wlasnie gdzie te obiecane fotki cioteczka tak dlugo szuka ;) Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Acctiually']Witanko zaginiona dziewczyno szukająca prezentu:P Dawaj nam tu fotki:) [quote name='Aaliyah1981']Dzien dobry :loveu:no wlasnie gdzie te obiecane fotki cioteczka tak dlugo szuka ;-) nie mam fotek ale mogę co nie co naświtlić ... kudłatych można zastać w podobnej pozycji jak ten psiak poniżej... idę uzupełnić zapasy cofeiny i czas się przyznć bGirlka to spóźnialska vel zapominalska.... Quote
eria Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 może jednak cosik pstrykniesz? Kłapouchowi oczywiście!:loveu: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A wróciłaś zapominalsko-spóźnialska damo:loveu::diabloti: - ale do mnie nie zapomniałaś wpaść:multi::multi::multi::calus: Quote
WinterGirl Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 eria napisał(a):może jednak cosik pstrykniesz? Kłapouchowi oczywiście!:loveu: jak tylko wróce do mojego królestwa... do mojej świty Doginka napisał(a):A wróciłaś zapominalsko-spóźnialska damo:loveu::diabloti: - ale do mnie nie zapomniałaś wpaść:multi::multi::multi::calus: jestem, jestem i nigdzie się nie wybieram.. uffff nie zapomniałam, uratowana ;) Quote
Avaloth Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Acctiually']Witanko zaginiona dziewczyno szukająca prezentu:P Dawaj nam tu fotki:) dokładnie xD nie będę kopiować, to cytuję :eviltong: Quote
Recommended Posts