Asiaczek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Witaj Zapominalska - Niezapominalska... Czekamy na fotki, i nie zapomnij o Czarnym, OK?:loveu: pzdr. Quote
eria Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 mam obiecane foty Teddyego po strzyżeniu i kąpieli :cool3: czekam :):) Quote
zuzolandia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 oooooooooo to ja tez czekam !!!! witankoooo!!! Quote
Doginka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 eria napisał(a):mam obiecane foty Teddyego po strzyżeniu i kąpieli :cool3: czekam :):) Ja też czekam - kto by nie czekał?:razz::diabloti: Słoneczne witanko bGirl - idę teraz na spacerek i porobię foteczki, bo słoneczko w Wawce świeci i aż żyć się chce:multi::multi::multi: Quote
WinterGirl Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Witanko niewysana bGirlka dopija kawuchę.... ale oczka nadal odmawiają posłuszeństwa.... marze o powrocie do łóżeczka Quote
zuzolandia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dziendoberek kofanaa!!! gdy sloneczko mocno swieci raduja sie wszystkie dzieci ;-) hiihh Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A ja się wyspałam i witam niewyspaną bGirl:loveu::loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Hello bGirlka odespała już wszyściutko.. teraz pora na moje "rogate" potworki... noski eskimoski Quote
Doginka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Oooooooooo:crazyeye:wreszcie foteczki - śliczne biało-czarne pieski:loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Widziałam fotki dueciku! :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 słoneczko obudziło bGirl...aj nie wierze, że już jestem na nóżkach, zostawiam nasze różowe sny pod poduchą i lecę w WASZĄ stronę... Quote
Czarna_Owieczka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dzień Dobry ! :multi: Nareszcie fotaski :loveu: cudowne potworki :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Dzień Dobry ! :multi: Nareszcie fotaski :loveu: cudowne potworki :loveu: Witanko *** mój Kłapouch pamięta o wszytkich kobietkach, choć jeszcze zaspany... Quote
WinterGirl Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='apple']No i gdzie ta kawa:razz: Witaj to największy kubełek jaki bGirlka znalazła... Quote
apple Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='bGirl']to największy kubełek jaki bGirlka znalazła... Dziękuje!!!! Jaki ładny kubeczek.....rozumiem że moge zabrać sobie do domu :diabloti: bedziesz miała mniej zmywania:eviltong: Quote
WinterGirl Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='apple']Dziękuje!!!! Jaki ładny kubeczek.....rozumiem że moge zabrać sobie do domu :diabloti: bedziesz miała mniej zmywania:eviltong: bGirlka przymknie oko ;) nie lubimy sprzątać, więc.....możemy pójść na taki układ Quote
Recommended Posts