WinterGirl Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 eria napisał(a):śliczne fotki !!!! oby pogoda pozwoliła nam się jutro spotkać :loveu: :loveu: zuzolandia napisał(a):oby......choc z tego co widze to bedzie ciezko......i mokro i błotniasto... witanko i pozdrawianko;-) Cioteczki deszczyk kropi.. czworonogi się nie pogniewają jak wpiszemy nasze spotkanie na bardziej słoneczny termin, otulamy cioteczki ciepłym powiewem wiatru... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 No i niestety spacerek trza przełozyc ;-(( .ale wiadomo co soe odwlecze to .....i takie tam ;-) ....moze w przyszłym tygodniu PANI AURA bedzie dla nas łaskawsza ;-) Pozdrawiamy!!!! Quote
WinterGirl Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Pianka zuzolandia a_ga.isk Cioteczki bGirl znika troszkę po skakać i znowu spóźniona... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
DiDDlina85 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dobry wieczór..prosze pomiziać psiaki po brzuszkach ode mnie:) Quote
ewelinabuck Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dobry wieczorek cioteczko:eviltong: :eviltong: ;) ;) ;) ;) Quote
Kasia_zg Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witam cieplusio Karinko!! Dawno Nas tu nie było toteż nadrobiłam zaległości obejrzałam wszystkie cudne foteczki....i śle biało czarnym mocne tulaski Ta foteczka jest urocza.... Słodziachne...:loveu: Przyjemnej nocki Wam życze i kolorowych milusich snów...Dobranoc Kochani Quote
WinterGirl Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 DiDDlina85 ewelinabuck Kasia_zg Cioteczki, biało- czarne brzuszki wymiziane, bGirl nareszcie w domku i dreptam nawiązać połączenie z podusią... I oby senki cioteczek były mięciutkie, a na noc zostawiamy ogromnego polarnego tulaska... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
WinterGirl Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 HellO Teatr Psia Łapka zaprasza na przedstawienie pod tytułem " Mięciutkie sny " PREMIERA (dzisiejsza noc_czyli) 16.05.2007 OBSADA bGirl dwu- nożna Cleo mała biała z napędem na cztery łapy TEDDY znany pod pseudonimem WielkoLUD AKT I "Nawiązywanie Połączenia Z Podusią" AKT II "Odpowiednie Ułorzenie" AKT III "Śpiące [SIZE=1]MORDKI" AKT IV "Nasze Sny" bez udziału widowni... Cleo & WielkoLUD Quote
Kasia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Piękne zdjęcie :loveu: A tego czarnego nochala to nic tylko wycałować by się chciało :loveu: Zresztą, wszystkie Wasze zdjęcia są cudowne, takie inne - oryginalne. Z przyjemnością się je ogląda :lol: :lol: Quote
ewelinabuck Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 sliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a ja zasmarkana w domciu siedze:placz: :placz: Quote
WinterGirl Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 fidelek2 napisał(a): Piękne zdjęcie :loveu: A tego czarnego nochala to nic tylko wycałować by się chciało :loveu: Zresztą, wszystkie Wasze zdjęcia są cudowne, takie inne - oryginalne. Z przyjemnością się je ogląda :lol: :lol: czarny noachal zawsze miło przyjmuje buziale... ewelinabuck napisał(a):sliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a ja zasmarkana w domciu siedze:placz: :placz: Cioteczko wracaj nam do zrdówka biało- czarni wysyłają dużo pozytywnych fluidków.. A za ogrom miluchnych słów niedźwiadkowy tulas... Cleo & WielkoLUD Quote
Elizusiek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jakie mięciutkie i puszyste zdjęcie :loveu: Buziaczki dla WAS :buzi: Quote
Kasia_zg Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witaj Karinko!! Śliczna ta foteczka...tak słodko wygladacie razem.... Ale masz cieplutko i milutko jak tam śpia przy Tobie...urocze... Buziaczki dla Was!! Quote
Dobcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Przepiękne to zdjęcie :loveu: Trzy śpiące noski;) Słodkie:loveu: Pozdrawionka ślemy! Quote
eria Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ale przesłodko razem wyglądacie, to zdjęcie jest wręcz bajkowe :loveu: jeszcze ta gwiazdka :loveu: wklej na konkurs na najpiękniejsze zdjęcie maja :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WinterGirl Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 HellO Elizusiek Kasia_zg Dobcia eria Zaglądamy razem z księżycem, bGirl marzy o wtuleniu się w poduchę.... tęczowych senków Cleo & WielkoLUD Quote
*zaba* Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Wstajemy,wstajemy bialoczarny dueciku i zaczynamy piekny,mily dzionek. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Z całej serii senno-poduszkowych fotek otwiera mi się tylko jedna, która na dodatek wszyscy cytują... Jak u Was? Miłego dnia! Pzdr. Quote
niunia32 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 jak wy pięknie razem śpicie :loveu: :loveu: słodkości :) my uciekamy, pozdrawiamy Tajfek i niunia Quote
WinterGirl Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 *zaba* napisał(a):Wstajemy,wstajemy bialoczarny dueciku i zaczynamy piekny,mily dzionek. już oczka otwarte, kubek kawy w dłoni... wstajemy... Asiaczek napisał(a):Z całej serii senno-poduszkowych fotek otwiera mi się tylko jedna, która na dodatek wszyscy cytują... Jak u Was? Miłego dnia! Pzdr. Cioteczko bo tylko jedno ujęcie powstało senno- poduszkowe.. niunia32 napisał(a):jak wy pięknie razem śpicie :loveu: :loveu: słodkości :smile: my uciekamy, pozdrawiamy Tajfek i niunia Ciotuchny bGirl i biało- czarni dzięki waszym słowom, zaczną dzień z uśmiecham na twarzy.. ŻYCZYMY: Cleo & WielkoLUD Quote
Recommended Posts