Ziutka Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 3 x napisał(a):dziękuję Ci przeogromnie dobra kobieto :Rose: co trzeba było kilknąć do aktywowania już kliknięte :) Nie ma za co :) polecam się ;) Quote
toyota Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 (edited) Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234088-Killerka-w-schronisku-(?p=19865229#post19865229 Edited March 22, 2013 by toyota Quote
3 x Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 z ogłoszeń cisza jak makiem zasiał :( Iza wyczuła Gerdzie guza na sutkach :( Mają dziewczyny pojechac do lekarza zobaczyć co to dokłdnie i co z tym zrobić. Dopóki nie będzie wiadomo [I]o co cho[/I], nie będziemy wznawiać Gerdzie ogłoszeń. ja własnie dłubię allegro cegiełkowe na utrzymanie Gerdy i innych kaukazów. Quote
3 x Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 wystawiliśmy aukcję allegro dla Freda i Gerdy, proszę pomóżcie nam ją rozpowszechnić. aukcja jest na bieżące utrzymanie kaukazów. [URL="http://allegro.pl/nakarm-psiaki-pomoz-gerdzie-i-fredowi-i2778896978.html"]Allegro dla Gerdy i Freda - klik [/URL] wystwiliśmy tez allegro na Elbrusa i Adrię - konie, które do nas trafią [URL="http://allegro.pl/uratuj-elbrusa-i-adrie-pomoz-koniom-i2778880026.html"]Elbrus i Adria - klik - na wykup koni[/URL] ktos jeszcze w ogóle tutaj zagląda?:razz: Quote
Ziutka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='3 x'] ktos jeszcze w ogóle tutaj zagląda?:razz:[/QUOTE] Ja zaglądam ;) Quote
lula2010 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='lula2010']co u dziewczynki ?[/QUOTE] ponawiam pytanie-wszystko u suni ok ? Quote
3 x Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 oj, dziewczyny nie widziałam waszych wpisów nawet tego z listopada :oops: niedalej jak tydzień temu pytałam Izę o Gerdę wiem, że schudła ale zyje i normalnie funkcjonuje i nic innego się nie dzieje jak będe wiedziec coś więcej to dam znac autentycznie myślalam, że na wątek nikt juz nie zagląda to i ja nie zaglądałam :oops: Quote
Ziutka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='3 x'] autentycznie myślalam, że na wątek nikt juz nie zagląda to i ja nie zaglądałam :oops:[/QUOTE] Goś...to nie wyświetla Ci się w ustawieniach, że ktoś napisał na wątku ? Quote
3 x Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Ziutka']Goś...to nie wyświetla Ci się w ustawieniach, że ktoś napisał na wątku ?[/QUOTE] wyświetla ale nie zawsze mam czas zeby na wszystkie subskrybcje zajrzę i autentycznie przegapilam ten wpis z listopada :oops: zobaczyłam dopiero dzisiaj jak sie stzw wpisała :oops: Quote
Ziutka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='3 x']zobaczyłam dopiero dzisiaj jak sie stzw wpisała :oops:[/QUOTE] Byś się wstydziła, wiesz :diabloti: :eviltong: Quote
lula2010 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 najwazniesze ,ze sunia zyje i jest ok ,pozdrawiam Quote
3 x Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 3 x napisał(a):oj, dziewczyny nie widziałam waszych wpisów nawet tego z listopada :oops: niedalej jak tydzień temu pytałam Izę o Gerdę wiem, że schudła ale zyje i normalnie funkcjonuje i nic innego się nie dzieje jak będe wiedziec coś więcej to dam znac autentycznie myślalam, że na wątek nikt juz nie zagląda to i ja nie zaglądałam :oops: ja mam jakieś zaćmienie jeśli chodzi o Gredę weszłam na jej watek teraz i przeczytałam co wam napisałam i wyszło mi, że ważnego info wam nie napisałam te guzy co zostały wycięte były nowotworowe nie ma przerzutów ale guzy były nowotworowe Quote
lula2010 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 najwazniejsze ,ze nie ma przerzutow.....no i moze to nowotwor lagodny a nie zlosliwy....trzymam kciuki za sunie....a miala robione przeswietlenie pluc ? Quote
3 x Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 lula, nie ma to jak zorientoewać się, ze cos pisałaś na wątku ja pitolę jakieś zaćmienia jaźni mam jak ktoś zajrzy będzie miał niespodzianke Quote
lula2010 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 ha!!!!lepiej pozno niz wcale :evil_lol:,przesliczna sunieczka !!!! Quote
3 x Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='lula2010']ha!!!!lepiej pozno niz wcale :evil_lol:,przesliczna sunieczka !!!![/QUOTE] zaskok mamy niezły :evil_lol: zdjecie dostalam kilka dni temu a jest z okresu letniego :razz: Quote
toyota Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Podnoszę wątek, bo niestety wokół fundacji zrobiła się gęsta atmosfera :(. Quote
Recommended Posts