Aaliyah1981 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 o rany jaki pekny psiak :loveu:no to teraz macie wesolo zapewne w domu :multi:.A ja nadal czekam na klikiera i zaczynam sie zalamywac franio nie robi zadnych postepow z siusianiem na dworku:placz: Quote
ewelinka_m Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Aaliyah wesoło jest, ale Spaiki jej zbytnio nie toleruje :shake: :kciuki: będzie dobrze Franio się nauczy, cierpliwość i konsekwencja i opór a wszystko będzie jak należy ;) Bzikowa niektórzy nawet twierdzą że wygląda jak rottek, a mi bardziej pinczerka przypomina :evil_lol: Enchantress wymiziana ;) cioteczki pamiętajcie o fotkach ze spotkania waszego! Quote
Aaliyah1981 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [B]ewelinka_m[/B] wiesz narazie jest pewnie zagubiony byl sam a tu nagle jakis obcy w domu ;)przyzwyczaji sie jeszcze troszke a beda nierozlaczne:cool3:. Z ta nauka czystosci to idzie nam jak przyslowiowa krew z nosa:roll:chwila nieuwagi i nasikane w pokoju :-ozero sygnalizowania musze caly czas byc w gotowosci wiec zarywam noce nawet nie spie :shake:.Tak sie zastanawiam czy nie jest tak bo ja go z pokoju wynosze na rekach prosto na dwor ale ja mieszkam na pietrze i musimy schodzic po wysokich schodach :roll: Quote
Haker Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witam ! Mam na imię Ewa i postanowiłam do was dołączyć waraz z Hakerem moim westem . Hakeros to istny diabeł wcielony , w domu pełna ogłada i posłuch , na dworze latawiec , którego nic nie obchodzi oby do przodu i dać nogę . Niestety nieokrzesaniec chadza na smyczy po gonitwie która zakonczyła sie 2 kilometry od domu :evil_lol::evil_lol: Quote
WinterGirl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [CENTER]Wit[FONT=Comic Sans MS]amy na forum kolejnego białaska[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i jego właścicielke... miłego zadomowienia [SIZE=1]osiem łap i bGirl[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Aaliyah1981 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 witamy :psuper coraz naz wiecej :multi:zapraszamy na inne watki dotyczace westie .oooooooooo i oczywiscie czekamy na fotki w naszej westowej galerii ;) Quote
ewelinka_m Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 witam kolejnych miłośników westie:multi: oby nas jeszcze więcej było :cool3: Quote
duzebzium Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witamy witamy...:cool3::cool3::cool3: i czekamy na zdjecia:roll: Quote
Bzikowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Nowy westuch :loveu: Witamy Was i pędziemy do galerii! :multi: Quote
Inkaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witamy nowego białaska wraz z pańcią! Czekamy na foteczki :loveu: Quote
Waxy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witamy! Czekamy na fotki małego Hakera :loveu: Quote
Monieq Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Witam. Nazywam się Monika i jestem właścicielką prawie 9-cio miesięcznego Weściora imieniem Figo. Urodził się on w hodowli Szkockie Asy. Figo jest małym wariatem o niespożytych zapasach energii, a jednocześnie strasznym pieszczochem kochającym się wylegiwać komuś na kolanach i obśliniać całą twarz każdej napotkanej osobie :] Ja interesuję się kynologią, psami, a w szczególności Westami i Samojedami, uwielbiam podróże, mam świra na punkcie książek :) To tyle o nas :] Quote
ewelinka_m Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 :multi::multi:Witam Monika i Figo :) wstaw jakieś zdjątka Figusia on śliczny jest :loveu: Quote
Monieq Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kilka zdjęć na życzenie :) [IMG]http://img404.imageshack.us/img404/2135/dsc5904kopiact0.jpg[/IMG] Z piłką w zębach: [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/8599/dsc62251kopiabi2.jpg[/IMG] Mały Macho :D [IMG]http://img261.imageshack.us/img261/1253/dsc62551kopiadr1.jpg[/IMG] I na koniec tarzańsko: [IMG]http://img261.imageshack.us/img261/9192/cimg7299kopiabc5.jpg[/IMG] Pozdrawiamy: Monika & Figusiasty :) Quote
Aaliyah1981 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 witaj Moniko :multi:Figo jest bardzo przystojny :cool3:ciesze sie ,ze nasz dzial tak sie rozkreca i ,ze pojawiaja sie nowe osoby :multi: Quote
duzebzium Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Witamy :cool3::cool3::cool3: Figo super chlopak... Coraz nas wiecej:multi::multi::multi: Quote
kanfietka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ta pierwsza fota jest niesamowita:lol: Powinna być w encyklopedii obok hasła WEST:loveu: Quote
Bzikowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ojej :loveu: Figo jest boski :loveu: Zdjęcie z piłeczką - mistrz! :razz: Quote
Waxy Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Cudowniasty :loveu: Pierwsze zdjęcie super :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Waxy']Cudowniasty :loveu: Pierwsze zdjęcie super :loveu:[/quote] A czy bedzie galeria przystojniaka??:cool3: Quote
Monieq Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Galeria na razie w planach, próbuję też swoich sił w stworzeniu galerii na srerwerze html :) Ale, że w temacie jestem zielona, więc muszę jeszcze trochę nad nią popracować :) Chwilowo więcej zdjęć na [URL="http://www.figus.blog.onet.pl"]www.figus.blog.onet.pl[/URL] :) Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Monieq']Galeria na razie w planach, próbuję też swoich sił w stworzeniu galerii na srerwerze html :) Ale, że w temacie jestem zielona, więc muszę jeszcze trochę nad nią popracować :) Chwilowo więcej zdjęć na [URL="http://www.figus.blog.onet.pl"]www.figus.blog.onet.pl[/URL] :)[/quote] to tak jak ja jedyna galerie jaka mamy to na dogo :oops:zapraszamy cie do zalozenia galeri rowniez na dogo . Tymczasem ide zobaczyc fotki na blogu:cool3: Quote
ewelinka_m Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 pamiętam Figusia :cool3: choć dawno fotek nie widziałam, Tak załóżcie galerie na dogo :cool1: Quote
Monieq Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Założymy, założymy :D Teraz się u nas ferie zaczynają, więc będzie dużo czasu na robienie i wstawianie zdjęć xD Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Monieq']Założymy, założymy :D Teraz się u nas ferie zaczynają, więc będzie dużo czasu na robienie i wstawianie zdjęć xD[/quote] trzymamy za slowo ;) Quote
Recommended Posts