GoniaP Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 lena_zet napisał(a):ło matko i córko jaki on jest śliczniutki chłopak, chociaż robi wrażenie chła chła :cool3: Czy Dudiemu można już szukać domu czy jeszcze nie bardzo?Gosiu, jak ja ci bardzo zazdroszczę, no!:roll: Wycałowałabym pychola strasznie, no moje sliczne maleństwo :oops: ps.przepraszam bardzo za opóźnienie, posłałam właśnie 100 na dudziaczka ;) Leno dziękujemy Ci bardzo!!! Ja się nie odważylam ani wycałować, ani dotknąć, no ale ja cykor jestem ;) Dudi musi sie wzmocnić i pewnie czeka go ta operacja oczu... Jednak nic nie stoi na przeszkodzie by szukać mu domu... Quote
MonikaP Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Spójrzcie tylko na te zdjęcia - moim zdaniem Dudi wygląda zdecydowanie lepiej! http://fundacja-emir.org/aktualnosci/dudi.htm Quote
Ewusek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 bylam przed chwila na sronie Emira bo na DGM nic nie slychac o Dudim - nie bylo nic nowego na stronie Emira, potem weszlam w link, ktory przeslalas i ja tam zadnych nowosci nie widze :-( Quote
MonikaP Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Ewusek napisał(a):bylam przed chwila na sronie Emira bo na DGM nic nie slychac o Dudim - nie bylo nic nowego na stronie Emira, potem weszlam w link, ktory przeslalas i ja tam zadnych nowosci nie widze :-( No jak to nie ma? Na samej górze są zdjęcia wstawione dzisiaj. Quote
Ewusek Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 rzeczywiscie dzisiaj sa :-) ale wczoraj albo ich nie bylo albo u mnie sie nie otworzyly... zwlaszcza, ze nie bylo tez nowej daty... Ale Dudi wyglada slodko ! zupelnie inny pies ! Jak by to powiedzial moj synek "mamusiu, ten piesek tak bardzo mi sie podoba :-) " Dudi :loveu: Quote
AniaB Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 pieknieje chłopak, naprawde!!:loveu: widac nawet po minie ze jest taki jakis bardziej zaciekawiony - weselszy... natomiast nawet nie chce mysleć jak on był wynedzniały skoro jeszcze teraz po takim czasie widac zeberka i zachudzenie..:-( :-(:shake: Quote
GoniaP Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 AniaB napisał(a):pieknieje chłopak, naprawde!!:loveu: widac nawet po minie ze jest taki jakis bardziej zaciekawiony - weselszy... natomiast nawet nie chce mysleć jak on był wynedzniały skoro jeszcze teraz po takim czasie widac zeberka i zachudzenie..:-( :-(:shake: o był okropny widok. Jedno wielkie cierpienie :-( Quote
Ewusek Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 odwiedzajac dzisiaj moja podopieczna mastinke Fałdke, odwiedzilam rowniez Dudiego. Patrzyl na mnie ufnie, usmiechal sie a zaraz potem mnie obszczekal :-( balam sie wejsc do srodka bo mnie nie zna, wiec pogadalam do niego troszke i sobie poszlam :-) Jest strasznie chudziutki :-( Quote
lena_zet Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dziewczyny, mam ogromną prośbę do Was.Czy byłybyście w stanie rozeznać sytuację finansową Dudiego?Jestem spłukana, ale chcę poprosić moich przyjaciół z forum ao o pomoc finansową, tylko jeśli można wiedzieć tak bardziej szczegółowo.W sensie, że ogół wydatków tyle a brakuje na dzisiaj tyle...bardzo proszę. Quote
Ewusek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 zadzwon albo napisz maila do Emir, Dudi jest pod jej fundacja i tylko Emir dokladnie wie jaki jest stan konta... ale mysle, ze duzo brakuje bo nie ma aucji, bazarkow a Dudi w klinice.... Quote
GoniaP Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dotychczasowy koszt leczenia Dudiego to około 2,000 zł. Czeka go jeszcze operacja tych biednych oczu, no i nie zapominajmy o kosztach jego żywienia... Suma sumarum, to wielkie kwoty. Kto może niech więc zatem wspomoże. Pieniądze można wpłacać na konto Fundacji Emir... Quote
Ewusek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 wczoraj przyszlam do mojej podopiecznej a Dudiego nie bylo, pomyslslam, ze poszedl na spacerek... my wrocilysmy po godzince a jego dalej nie bylo... zapytalam co sie stalo i okazalo sie, ze zostal juz wypisany ze szpitala. Szukaj domku Dudinku ! Quote
GoniaP Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Nowe zdjęcia są tu: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/dudi.htm Quote
blue.berry Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dudi na tych foteczkach wyglada o niebo lepiej niz dawniej. boki juz zaookraglone i postawa znow godna Mastino :) Quote
lena_zet Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dziewczyny, chciałam stworzyć historię Dudiego od początku jego pobytu w schronisku aż do teraz.Czy mogę bazować na Waszych informacjach? I cytować je? Chciałam zrobić coś takiego na potrzeby ogłoszenia o poszukiwaniu domku dla Dudiego. Quote
GoniaP Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 lena_zet napisał(a):Dziewczyny, chciałam stworzyć historię Dudiego od początku jego pobytu w schronisku aż do teraz.Czy mogę bazować na Waszych informacjach? I cytować je? Chciałam zrobić coś takiego na potrzeby ogłoszenia o poszukiwaniu domku dla Dudiego. Ja nie mam nic przeciwko. Ale może dla pewności zapytałabyś też Emir? Quote
Ewusek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='blue.berry']Dudi na tych foteczkach wyglada o niebo lepiej niz dawniej. boki juz zaookraglone i postawa znow godna Mastino :) mam jego zdjecie z gory i przypomina troszke Deni jak zostala zabrana kolesiowi... Quote
GoniaP Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Czy wszyscy już zapomnieli o Dudim??? Dudi jest w potrzebie... Dudi szuka domu! Quote
GoniaP Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 zdjecia Dudiego: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/dudi.htm Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Co słychać u Dudiego??? Ile się te biedne stwory przez ludzi nacierpia:shake: Quote
Recommended Posts