Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elainfo napisał(a):
nieno hotelik to osttecznośc.. jak Loro bedzie miała na bruk trafic to sie ja węźmie do hotelu.. ale teraz niema sensu.. ani kasy na to nie ma..oby sie znalazł kto odpowiedzialny do tego czasu..

Trzeba będzie z Pańcią pogadać... Jeśli z końcem marca, chce się pozbyć suczki, to może za miesiąc hoteliku zapłaci ???? A może poszukać hoteliku z psim psychologiem????

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja to się poważnie zastanawiam, czy nie powinnyście mi na ten spacer założyć kagańca i obroży elektrycznej... Albo Pańcie ubierzcie w waciak... Może się okazać, że nie zniese :pissed: :vamp:

Posted

Fusica napisał(a):
Tjaaaaa, aparat ... na zębach....(to kłamstwo, cyfrowy poprostu):mad:
Ja to się poważnie zastanawiam, czy nie powinnyście mi na ten spacer założyć kagańca i obroży elektrycznej... Albo Pańcie ubierzcie w waciak... Może się okazać, że nie zniese :pissed: :vamp:

tjjj brałam to pod uwage.. echh no powinna pancia byc przyzwyczajona do agresjii.. hihihi

Posted

elainfo napisał(a):
tjjj brałam to pod uwage.. echh no powinna pancia byc przyzwyczajona do agresjii.. hihihi

No jakby tu powiedzieć, żeby se przykrości nie zrobić... Taka trochę większa jestem od Lori...to pewnie i więcej agresji mam w sobie...:evil_lol:
Ale spokooo marokooo, w końcu "czasem" udaje mi się panowac nad emocjami :diabloti:

Posted

Fusica napisał(a):
No jakby tu powiedzieć, żeby se przykrości nie zrobić... Taka trochę większa jestem od Lori...to pewnie i więcej agresji mam w sobie...:evil_lol:
Ale spokooo marokooo, w końcu "czasem" udaje mi się panowac nad emocjami :diabloti:

No już juz .. nieprzesadzaj z ta wielkoscia .. jak sie tam zjawimy we dwie ja z ta swoja wielkoscia znowóż w druga strone odchylona.. to sie zbilansujemy... razem..COKOLWIEK BY TO NIEZNACZYŁO!! :crazyeye: :crazyeye: :loveu: HAHAHAH no to tym to optymistycznym akcentem ja opuszczam watek ale tylko do jutra rana...

Posted

elainfo napisał(a):
nierozumiem..??moze pani jasniej..??

Cytat z psów, Franz Mauer na przesłuchaniu... Mówi, że będzie służył ojczyźnie do końca - mojego albo jej...Ehhh kultowych przystojniaków w kultowych filmach się nie ogląda...

Posted

Nic nie chcę mówić... ale właśnie miałam telefon w sprawie Lori :multi: :multi: :multi: Wysyłam zainteresowanej Pani Judycie info na temat suni i trzymam kciuki...

Posted

Biadolimy... wiadomo, że to szczęście przynosi...
Łojesssssss, łomatkobosssssko, olabogaaaaaaaaa, żeby sie Pani Judyta zakochała w Lori, żeby jej TZ sie zakochał, żeby sunia miała w końcu normalny domek....

Posted

la_pegaza napisał(a):
a Loruchna wysterylizowana?? :cool3:

trzymamy kciuki :happy1:

Tjaaaaaa, rozumiem że to przytyk do tej ewentualnej miłości Tzta Pani Judyty i Lori ???? Ty sie ciotka nie polewaj z ewentualnych przyszłych rodziców naszej suni...:mad: :mad: :mad:
.... A wysterylizowana wyobraź sobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

elainfo napisał(a):
No już juz .. nieprzesadzaj z ta wielkoscia .. jak sie tam zjawimy we dwie ja z ta swoja wielkoscia znowóż w druga strone odchylona.. to sie zbilansujemy... razem..COKOLWIEK BY TO NIEZNACZYŁO!! :crazyeye: :crazyeye: :loveu: HAHAHAH no to tym to optymistycznym akcentem ja opuszczam watek ale tylko do jutra rana...

Tiia, a jak jeszcze ja dołączę (bo jestem na Ochocie teraz) to tylko Tworki wzywać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I będziemy żyły długo i szczęśliwie ;)