Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Emiś']Czy może być tak zmodyfikowany tekst do drugiego pakietu ogłoszeń? Coś dodać/odjąć/pomnożyć? :)

Młody owczarek niemiecki szuka domu.

Aron jest młodym, ok. 4 letnim psem w typie owczarka niemieckiego.

Jest ładnie zbudowany. Aron potrafi bardzo ładnie chodzić na smyczy, więc spacery z nim to czysta przyjemność. Bardzo lgnie do człowieka, jest łagodny i kontaktowy.

Pilnie szukamy domu dla pieska, aby nadchodzącą zimę mógł spędzić w cieple, u boku ukochanego opiekuna.

[FONT=&quot]Jeżeli szukasz przyjaciela pomyśl o naszym Aronie.
Za miłość i dach nad głową odwdzięczy się dozgonną miłością i wiernością...
A czego więcej możemy oczekiwać od przyjaciela?

Warunkiem adopcji jest spotkanie przedadopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej.
Tel. 798 596 534 / 785 549 189[/FONT][/QUOTE]

Jak najbardziej:)

Emilka,ustaliłyśmy,że zamiast Nangi podeślę Ci Gizmo do ogłoszeń.

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tofikowa']dostałam zapytanie o Arona z tablicy
Avilia podałam telefon do Ciebie,mam nadzieję że zadzwonią:cool3:[/QUOTE]

Miałam wczoraj jeden tel ale chcieli psa na firmę do stróżowania...

Posted
Posted

[quote name='Avilia']Zadzwoniła do mnie przesympatyczna Pani zainteresowana Aronem/Zirą.
Pani z Katowic - Ligoty. SZUKAMY OSOBY DO WIZYTY!!!
Super, dobrze, że któryś z psiaków ma szansę na dom:)

Posted

[quote name='AtaO']Jutro do/po Arona wraz z Panią jedzie też Pawel11 - znamy skrót, żeby ominąć korki, które na tej trasie są obowiązkowe.[/QUOTE]

Oby Aronkowi się udało, jak dziś Mozartowi - jedzie do domku :)

Posted

[quote name='Lobaria']Oby Aronkowi się udało, jak dziś Mozartowi - jedzie do domku :)[/QUOTE]
o matko jakby się jeszcze i Ikarkowi udało byłoby super; jeszcze ten nasz Marianek tam się zasiedział:(

Posted

Wieczorem Pawel potwierdził z Panią dzisiejszy wyjazd - umówieni są o 11-tej.
Pani kupiła już suchą karmę dla Arona, czytała, że podobno dobra i zdrowa jest gotowana konina, więc gdyby tylko psiakowi smakowała, to będzie Mu gotować. Mam nadzieję, że miniona noc była dla Arona ostatnią w Punkcie.....teraz już dom i wygodne posłanie.....

Posted

[quote name='AtaO']Wieczorem Pawel potwierdził z Panią dzisiejszy wyjazd - umówieni są o 11-tej.
Pani kupiła już suchą karmę dla Arona, czytała, że podobno dobra i zdrowa jest gotowana konina, więc gdyby tylko psiakowi smakowała, to będzie Mu gotować. Mam nadzieję, że miniona noc była dla Arona ostatnią w Punkcie.....teraz już dom i wygodne posłanie.....[/QUOTE]

Wczoraj byłam z nim na ostatnim spacerku. Kurde smutno mi bez niego będzie. Ale ważne, że w końcu będzie miał dom :) Fajnie, że tak blisko, zawsze można zajrzeć jak się miewa :)
Dziękuję Beatko za wizytę :)

Posted

Aron już w swoim nowym domu. Przez pierwsze 20 minut było OK - tyle wiemy, terenu nie znaczył, ładnie szamał karmę, zapijał świeżą wodą z dużej miski. W przerwie obwąchiwał kąty, dyskretnie zaglądał na chrupki pozostawione na stole....czy możne się nimi poczęstować:razz:. Widać, że dom/mieszkanie zna, goniąc córkę Pani uciekającą z tostem radośnie wskoczył na kanapę :).Jutro prawdopodobnie dostanę zdjęcia. Dzisiaj Aron idzie na ognisko :multi: