Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Avilia napisał(a):
Odpisz,że pies nie jest wykastrowany ale wymagamy tego w umowie.
Nie podawaj miejsca pobytu psa.Tylko poproś o kontakt telefoniczny.Na moje oko to on ma ok 4 lat.Ale mogę się mylić w obie strony.Może mieć mniej albo więcej.Pewne jest,że nie jest szczylem ani staruszkiem:)

Witam Cię, odpisałam już do pani, przedwczoraj, i tak jak napisałaś powyżej, napisałam, że przed wydaniem będzie wykastrowany i oczywiście nie podałam miejsca, i tak jak się spodziewałam Pani już się nie odezwała. Przeczucie chyba mnie nie myliło, troszkę to mi śmierdziało:(

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiuniab napisał(a):
Witam Cię, odpisałam już do pani, przedwczoraj, i tak jak napisałaś powyżej, napisałam, że przed wydaniem będzie wykastrowany i oczywiście nie podałam miejsca, i tak jak się spodziewałam Pani już się nie odezwała. Przeczucie chyba mnie nie myliło, troszkę to mi śmierdziało:(

I dobrze.Jak ktoś będzie naprawdę zainteresowany to będzie napewno dzwonić.

Posted

asiuniab napisał(a):
zgodnie z naszymi przypuszczeniami, Pani odpisała zdawkowo "dziękuję za informację"; jestem przekonana, że szuka reproduktora:(

No cóż,u nas go nie znajdzie.

Posted

[quote name='Klaudus__']Wydam Go na łańcuch i spokój :P
Sztuka się liczy :P
Zwiększy mi się stan wyadoptowanych psów :P
Z Aramisem pójdzie !O
!

Chyba Cię głowa boli;P

Posted

Chciałabym nieśmiało prosić o wsparcie w postaci karmy dla psiaków.
Nasze zapasy zbliżają się ku końcowi.My niestety nie wyrabiamy już finansowo.
Będziemy wdzięczne za najmniejszy woreczek,za każdą puszeczkę.Psiaki tym bardziej...

Posted

[quote name='Avilia']Chciałabym nieśmiało prosić o wsparcie w postaci karmy dla psiaków.
Nasze zapasy zbliżają się ku końcowi.My niestety nie wyrabiamy już finansowo.
Będziemy wdzięczne za najmniejszy woreczek,za każdą puszeczkę.Psiaki tym bardziej...

Avilia, z bazarku dla Pszczyniaków uzbierało się 182zł to może to przeznaczcie na karmę? Tylko czekam na nr konta od Klaudii, ale jak podasz to Tobie to potem przeleję :)

Posted

__Lara napisał(a):
Avilia, z bazarku dla Pszczyniaków uzbierało się 182zł to może to przeznaczcie na karmę? Tylko czekam na nr konta od Klaudii, ale jak podasz to Tobie to potem przeleję :)

Laro możesz albo od razu przelać do mnie (podam konto na PW) albo zakupić nam karmę przez neta np. w Krakvecie (podam adres pod jaki miałaby karma przyjść).Jak wolisz.

Posted

Avilia napisał(a):
Laro możesz albo od razu przelać do mnie (podam konto na PW) albo zakupić nam karmę przez neta np. w Krakvecie (podam adres pod jaki miałaby karma przyjść).Jak wolisz.

W Krakvecie jest fajna promocja, właśnie wczoraj zamówiłam dla Pszczyniaków / przez dogo07 / 2 wory po 15 kg za 115 zł. :) karmy, którą chciała Avilia / Chappi /. Warto może zakupić więcej :)

Posted

Avilia napisał(a):

To ja przeleję Tobie, a Wy zróbcie co chcecie :) Poproszę o nr konta :)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='__Lara']To ja przeleję Tobie, a Wy zróbcie co chcecie :) Poproszę o nr konta :)[/QUOTE]

Potrzebne jeszcze Laro czy już Klaudii przelałaś?

A Aronek czeka...To taki cudowny pies!
Proszę o pomoc w ogłaszaniu...

Posted

[quote name='Avilia']Potrzebne jeszcze Laro czy już Klaudii przelałaś?

A Aronek czeka...To taki cudowny pies!
Proszę o pomoc w ogłaszaniu...[/QUOTE]

Przelałam to do skarpery KPPPP - 190zł, to trzeba by się zgłosić do Lobarii ;)

• 2 weeks later...