asiuniab Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Avilia napisał(a):Odpisz,że pies nie jest wykastrowany ale wymagamy tego w umowie. Nie podawaj miejsca pobytu psa.Tylko poproś o kontakt telefoniczny.Na moje oko to on ma ok 4 lat.Ale mogę się mylić w obie strony.Może mieć mniej albo więcej.Pewne jest,że nie jest szczylem ani staruszkiem:) Witam Cię, odpisałam już do pani, przedwczoraj, i tak jak napisałaś powyżej, napisałam, że przed wydaniem będzie wykastrowany i oczywiście nie podałam miejsca, i tak jak się spodziewałam Pani już się nie odezwała. Przeczucie chyba mnie nie myliło, troszkę to mi śmierdziało:( Quote
Avilia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 asiuniab napisał(a):Witam Cię, odpisałam już do pani, przedwczoraj, i tak jak napisałaś powyżej, napisałam, że przed wydaniem będzie wykastrowany i oczywiście nie podałam miejsca, i tak jak się spodziewałam Pani już się nie odezwała. Przeczucie chyba mnie nie myliło, troszkę to mi śmierdziało:( I dobrze.Jak ktoś będzie naprawdę zainteresowany to będzie napewno dzwonić. Quote
asiuniab Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 zgodnie z naszymi przypuszczeniami, Pani odpisała zdawkowo "dziękuję za informację"; jestem przekonana, że szuka reproduktora:( Quote
Avilia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 asiuniab napisał(a):zgodnie z naszymi przypuszczeniami, Pani odpisała zdawkowo "dziękuję za informację"; jestem przekonana, że szuka reproduktora:( No cóż,u nas go nie znajdzie. Quote
Klaudus__ Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Miałam o Niego kilka tel. Ale jako pies stróżujący... Quote
Avilia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Klaudus__']Miałam o Niego kilka tel. Ale jako pies stróżujący... Mój Szczeniaczek jako stróżujący?!W życiu! Quote
Klaudus__ Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Wydam Go na łańcuch i spokój :P Sztuka się liczy :P Zwiększy mi się stan wyadoptowanych psów :P Z Aramisem pójdzie !O ! Quote
Avilia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Klaudus__']Wydam Go na łańcuch i spokój :P Sztuka się liczy :P Zwiększy mi się stan wyadoptowanych psów :P Z Aramisem pójdzie !O ! Chyba Cię głowa boli;P Quote
Klaudus__ Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 To prawda - dzisiaj mam kiepski dzień :eviltong: Quote
Avilia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 __Lara napisał(a):Klaudia, może na urlopik? :) :eviltong: Nie ma żadnych urlopików!:P Quote
Avilia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Chciałabym nieśmiało prosić o wsparcie w postaci karmy dla psiaków. Nasze zapasy zbliżają się ku końcowi.My niestety nie wyrabiamy już finansowo. Będziemy wdzięczne za najmniejszy woreczek,za każdą puszeczkę.Psiaki tym bardziej... Quote
__Lara Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Avilia']Chciałabym nieśmiało prosić o wsparcie w postaci karmy dla psiaków. Nasze zapasy zbliżają się ku końcowi.My niestety nie wyrabiamy już finansowo. Będziemy wdzięczne za najmniejszy woreczek,za każdą puszeczkę.Psiaki tym bardziej... Avilia, z bazarku dla Pszczyniaków uzbierało się 182zł to może to przeznaczcie na karmę? Tylko czekam na nr konta od Klaudii, ale jak podasz to Tobie to potem przeleję :) Quote
Avilia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 __Lara napisał(a):Avilia, z bazarku dla Pszczyniaków uzbierało się 182zł to może to przeznaczcie na karmę? Tylko czekam na nr konta od Klaudii, ale jak podasz to Tobie to potem przeleję :) Laro możesz albo od razu przelać do mnie (podam konto na PW) albo zakupić nam karmę przez neta np. w Krakvecie (podam adres pod jaki miałaby karma przyjść).Jak wolisz. Quote
Lobaria Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Avilia napisał(a):Laro możesz albo od razu przelać do mnie (podam konto na PW) albo zakupić nam karmę przez neta np. w Krakvecie (podam adres pod jaki miałaby karma przyjść).Jak wolisz. W Krakvecie jest fajna promocja, właśnie wczoraj zamówiłam dla Pszczyniaków / przez dogo07 / 2 wory po 15 kg za 115 zł. :) karmy, którą chciała Avilia / Chappi /. Warto może zakupić więcej :) Quote
__Lara Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Avilia napisał(a):Laro możesz albo od razu przelać do mnie (podam konto na PW) albo zakupić nam karmę przez neta np. w Krakvecie (podam adres pod jaki miałaby karma przyjść).Jak wolisz. To ja przeleję Tobie, a Wy zróbcie co chcecie :) Poproszę o nr konta :) Quote
Avilia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='__Lara']To ja przeleję Tobie, a Wy zróbcie co chcecie :) Poproszę o nr konta :)[/QUOTE] Potrzebne jeszcze Laro czy już Klaudii przelałaś? A Aronek czeka...To taki cudowny pies! Proszę o pomoc w ogłaszaniu... Quote
__Lara Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Avilia']Potrzebne jeszcze Laro czy już Klaudii przelałaś? A Aronek czeka...To taki cudowny pies! Proszę o pomoc w ogłaszaniu...[/QUOTE] Przelałam to do skarpery KPPPP - 190zł, to trzeba by się zgłosić do Lobarii ;) Quote
Avilia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Mam nowe foty Arona.Postaram się dzisiaj wkleić. Proszę o ogłoszenia:( Quote
Tofikowa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Avilia napisał(a):Mam nowe foty Arona.Postaram się dzisiaj wkleić. Proszę o ogłoszenia:( porobię w weekend Quote
Avilia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Tofikowa']porobię w weekend Dziękuję! Quote
Recommended Posts