Alicja Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Tengusia']czy ty wiesz jakie to uciążliwe, trza te foty najpierw zmniejszać, potem pakować na jakieś serwery a dopiero potem można do dogomanii wklejać :mdleje: zdecydowanie wole fb, klikasz, wklejasz i już ... nie zwracasz uwagi ani na rozmiar ani czy masz je na kompie czy na jakimś internetowym serwerze :diabloti: [/QUOTE] wiem :grins: bo sama z tego powodu nie wrzucam :lol: Quote
Izabela124. Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Nie ma co marudzić tylko zebrać się w sobie i w końcu wstawić te fotki :lol: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Dokładnie! Kiedys Wam nie przeszkadzało, że serwery, zmniejszanie itp. a teraz - tak... To nie fair:) pzdr. Quote
maciaszek Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Tengusiu, trzymamy za Ciebie mocno kciuki! I myślimy o Tobie bardzo ciepło! I czekamy aż wrócisz i sama napiszesz, że jest dobrze! Walcz! Quote
Iza. Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='maciaszek']Tengusiu, trzymamy za Ciebie mocno kciuki! I myślimy o Tobie bardzo ciepło! I czekamy aż wrócisz i sama napiszesz, że jest dobrze! Walcz![/QUOTE] co się stało ? Quote
phase Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='maciaszek']Tengusiu, trzymamy za Ciebie mocno kciuki! I myślimy o Tobie bardzo ciepło! I czekamy aż wrócisz i sama napiszesz, że jest dobrze! Walcz![/QUOTE] O jejku jakie wieści!!! :crazyeye: Mam nadzieję, że będzie dobrze. Quote
YxNinaxY Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 ojj nie straszcie.. Mam nadzieję, że nic poważnego Quote
maciaszek Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Iza.']co się stało ?[/QUOTE] Sorrki, ale nie czuję się upoważniona pisać tutaj co i jak. Zostawmy to Tengusi. A na razie trzymajmy za nią mocno kciuki! Quote
Alicja Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='maciaszek']Sorrki, ale nie czuję się upoważniona pisać tutaj co i jak. Zostawmy to Tengusi. A na razie trzymajmy za nią mocno kciuki![/QUOTE] dokładnie ...napisze Tengusia , jak wróci do zdrowia , a wróci na pewno , innej opcji nie ma :kciuki: trzymajmy zatem wszyscy z całych sił i przesyłajmy pozytywne myśli , bo one teraz bardzo ważne Quote
Izabela124. Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Trzymam mocno kciuki za zdrowie!!!!!!!!! Quote
Iza. Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='maciaszek']Sorrki, ale nie czuję się upoważniona pisać tutaj co i jak. Zostawmy to Tengusi. A na razie trzymajmy za nią mocno kciuki![/QUOTE] rozumiem. W takim razie i ja trzymam kciuki!! Quote
agaciaaa Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 I ja też trzymam kciuki i czekam na jakies wiesci :kciuki: Quote
Alicja Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Trzymajcie , trzymajcie ....przynoszą skutek , ale długo będzie potrzebne to trzymanie :kciuki: Quote
phase Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Uff, wazne, że idzie ku dobremu... Trzymamy cały czas i czekamy na powrót.:calus: Quote
Sabina02 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 (edited) Przepraszam za offa, ale bardzo Was proszę o pomoc dla suni Balbinki, która całe swoje zycie mieszka w schronisku w Józefowie. :modla: Balbinka nigdy nawet nie była na spacerze. :-( Sprawmy aby poznała inne zycie. Szukamy dla niej przede wszystkim domu stałego, ale o to trudno, gdyz ona boi sie wszystkiego. :-( Sunia ma zarezerwowany domowy hotelik, bo potrzebuje socjalizacji, ale brakuje deklaracji. :-( Bardzo prosimy o wsparcie na hotelik, każda, nawet najmniejsza kwota się liczy. Bardzo prosimy... :modla: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249420-BALBINKA-nie-zna-miłości-człowieka-od-lat-zna-tylko-schroniskowy-betonowy-box"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/forum/thread...y-betonowy-box[/COLOR][/URL]-( [IMG]https://scontent-a-lga.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/247639_500741889980824_1810565828_n.jpg[/IMG] Edited December 17, 2013 by Sabina02 Quote
Sabina02 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Przepraszam za offa, ale bardzo Was proszę o pomoc dla małej psiej babulinki Etiopii, która od wielu lat mieszka w orzechowskim schronisku. :modla: Sprawmy aby ona nie musiała umrzeć w schronie. :-( Szukamy dla niej przede wszystkim domu stałego. Sunia ma zarezerwowany domowy hotelik, ale brakuje deklaracji. :-( Bardzo prosimy o dobry dom dla Etiopii lub wsparcie na hotelik, każda, nawet najmniejsza kwota się liczy. Bardzo prosimy... :modla: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249462-ETIOPIA-filigranowa-nieśmiała-psia-babunia-od-wielu-lat-czeka-w-schronie-na-dom"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/forum/thread...chronie-na-dom[/COLOR][/URL]-( [IMG]http://imageshack.us/a/img51/8379/xhzb.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 ..ja mam tylko nadzieję, że rzeczywiscie wsio idzie ku lepszemu...:) pzdr. Quote
Alicja Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Asiaczek']..ja mam tylko nadzieję, że rzeczywiscie wsio idzie ku lepszemu...:) pzdr.[/QUOTE] jak tylko się dowiem to napiszę , póki co nawet nie mam możliwości jechać ,z Sosnowcem bezpośredniego połączenia nie mam , poza tym nie wiem nawet gdzie ten szpital tam , w Sosnowcu byłam 2 x w życiu , z 30 lat temu i w lipcu na komisji , no i doba za krótka , lekarze , rehabilitacja , no i najważniejsza mama teraz , bo muszę jej pomóc , no a 16 stycznia ja sie kładę do szpitala i nie wiem kiedy wyjdę na świat Quote
maciaszek Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Musi być lepiej! I tego się trzymajmy. I tego niechaj trzyma się Tengusia! :) Quote
Asiaczek Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Jak Tengusia wróci do nas - to wtedy sobie rpzeczyta, że my tutaj na DGM cały czas o Niej myśłimy i przesylamy pozytywne myśłi:) pzdr. Quote
agaga21 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 tengusiu, dawno do was nie zaglądałam a tu takie wieści :( zdrowiej, nabieraj sił. trzymam za ciebie kciuki! Quote
Alicja Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Asiaczek']Jak Tengusia wróci do nas - to wtedy sobie rpzeczyta, że my tutaj na DGM cały czas o Niej myśłimy i przesylamy pozytywne myśłi:) pzdr.[/QUOTE] Asiu , pozdrowionka są przekazane . Basia była u Dominiki i Justynka jeździ do niej a ja mam kontakt z Elą , mamą Dominiki . Jutro dam znać , bo będę znów do Eli dzwonić . Quote
Recommended Posts