Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Izabela124.']Super, że żyjecie :) Jak tam samopoczucie?[/QUOTE]

różnie, raz dobrze, raz źle a raz nijak ... ot tak zależy którą nóżką z łóżeczka wstane :diabloti:

[quote name='maciaszek']O! Fotki :D.
Co słychać?![/QUOTE]

telewizor :hmmmm:

[quote name='Alicja']pewnie chrapanie ;)[/QUOTE]

i to czasem synchroniczne :eviltong:

[quote name='phase']No nie wierzę, że Tengusia "wróciła". :lol:
Co tam u Was, opowiadaj. :)[/QUOTE]

praca - dom - stajnia - praca - dom - stajnia i tak w kółeczko :evil_lol:

[quote name='YxNinaxY']Po zdjęciach widać, że bez zmian (bynajmniej u psowatych ;) )[/QUOTE]

ano bez zmian ;)

Edited by Tengusia
Posted

no to jak szaleć to szaleć :diabloti:

tadam :p proszę państwa oto miś, miś jest bardzo grzeczny dziś ... ale niestety to raczej rzadkość :evil_lol:

[IMG]http://e-fotek.pl/images/63472707808388809460.jpg[/IMG]

[IMG]http://e-fotek.pl/images/87386098630542097210.jpg[/IMG]

[IMG]http://e-fotek.pl/images/43269305918086784312.jpg[/IMG]

pani misiowa ma głowę pełną ciekawych pomysłów, które zawsze sprawdza na sobie hihihi ale o tym by długo mówić :roflt:

• 4 months later...
Posted

[quote name='maciaszek']Oooo, jesteś :crazyeye:.
Co tam u Ciebie?![/QUOTE]

jestem cały czas ale z dala od dogomanii ;) leci jakoś powoli do przodu, zmieniłam nieco tryb swojego życia i do jazdy konnej dorzuciłam naukę jazdy na rolkach i bieganie z Bolkiem w parku ;) co nie znaczy, że moja miłość i chęć ratowania psów znikła ... w piątek mało brakowało a bym trzeciego psa w domu miała bo biegał po placu miarki szczenior i tak mi się go żal zrobiło, że już go miałam brać do domu ale znalazła się inna dobra duszyczka, która zajęła się sierotką ;)

Boluś ma się dobrze i nadal jest miejskim, aspołecznym psem ... Faza raz w tygodniu jeździ ze mną na stajnie i wtedy może się wybiegać do woli, Klarcia jak to Klarcia ostatnio szlifuje swoje wyrzucanie zadu w górę oczywiście wtedy kiedy ja jestem w siodle ;) w niedziele jak wystrzeliła w galopie to mało równowagi nie straciła więc mało brakowało a zostałybyśmy leżeć obie ;)

Na fb dodaję na bieżąco foty ale nikogo nie odwiedzam, nie śledzę innych profilów bo zwyczajnie czasu na to nie mam ;)

Na dgm przyszłam na chwilkę dla jednej osoby i pewnie znów zniknę więc pozdrawiam i do zobaczenia kiedyś tam :)

Mój profil na fb gdyby ktoś miał ochotę zobaczyć czasem co tam u nas [url]https://www.facebook.com/dominika.gawronska.5?ref=tn_tnmn[/url]

• 2 weeks later...
Posted

znów przyszłam ... znów z tego samego powodu co ostatnio ... eh :-(

[quote name='maciaszek']No to dobrze, że u Ciebie dobrze :)! To najważniejsze![/QUOTE]

po prostu staram się znaleźć własną drogę przez to nie łatwe życie ;)

[quote name='Izabela124.']Fajnie, że chociaż na chwilę zajrzałaś :)[/QUOTE]

to miło, że ktoś się jeszcze z tego cieszy :)

[quote name='Alicja']Faza pies stajenny ;) a Boluś mieszczuch :)[/QUOTE]

dokładnie tak ;)

[quote name='Asiaczek']Następna Galeria, która pewnie umrze śmiercia naturalną...

pzdr.[/QUOTE]

Asiaczku ta galeria umarła już dawno ... tak to czasem bywa ;)

Posted

[quote name='Alicja']foty na bieżaco mają być i już[/QUOTE]

czy ty wiesz jakie to uciążliwe, trza te foty najpierw zmniejszać, potem pakować na jakieś serwery a dopiero potem można do dogomanii wklejać :mdleje: zdecydowanie wole fb, klikasz, wklejasz i już ... nie zwracasz uwagi ani na rozmiar ani czy masz je na kompie czy na jakimś internetowym serwerze :diabloti:

[quote name='Asiaczek']..jeszcze nie umarła, bo od czasu do czasu przychodzisz:)

pzdr.[/QUOTE]

no niby racja, szkoda że zawsze te złe wieści mnie tu ściągają :(