Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alicja']jak nie jak tak[/QUOTE]

nie mam zdjęć psów to i na dgm w galerii życia nie ma ... Boluś ze względu na zdrowie stał się psem - mieszczuchem i dzięki temu pierwszy raz odkąd żyjemy sobie razem ani razu w sezonie letnim nie odwiedził weta :grins: a Faza jeździ ze mną na stajnie i lata gdzieś po kątach, gdzie i po co czasem wole nie wiedzieć :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']nie mam zdjęć psów to i na dgm w galerii życia nie ma ... Boluś ze względu na zdrowie stał się psem - mieszczuchem i dzięki temu pierwszy raz odkąd żyjemy sobie razem ani razu w sezonie letnim nie odwiedził weta :grins: a Faza jeździ ze mną na stajnie i lata gdzieś po kątach, gdzie i po co czasem wole nie wiedzieć :diabloti:[/QUOTE]

nas nie odwiedzasz ani na dogo ani na FB , płytkę wyślę pocztą , adres mam :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Chociaż wygłaskaj psiaki ode mnie :) a na zdjęcia sobie poczekamy :)[/QUOTE]

wygłaskane ;) jak będę mieć jakąś fote to wstawię ;)

[quote name='Alicja']nas nie odwiedzasz ani na dogo ani na FB , płytkę wyślę pocztą , adres mam :)[/QUOTE]

odwiedzam, odwiedzam tu na dgm tyle, że śladu nie pozostawiam :diabloti: na FB nie odwiedzam nikogo bo dopiero zaczynam się przekonywać żeby tam "istnieć" ;)

Posted

Fajna ta Twoja Klarisina :) Następny wolny weekend muszę Was odwiedzić bo to tak nie można :( A wybierasz się na Hubertusa może do Połomii ?

Posted

Cześć, Ciotka : > Uznałam, że wypadałoby odwiedzić stare progi i zajrzeć na dogomanię :) Więc jestem, staram się ponadrabiać trochę, a tutaj ile nowości, proszę, proszę :) Klarusia śliczna. A Pani na urlopie jaka wypoczęta <3

Posted

Kochani zajrzyjcie proszę na bazarek dla ogonów z szarej - może coś Wam wpadnie w oko ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234064-Akcesoria-dla-psiaków-kociaków-koni-uopominki-idealne-na-prezent-dla-SZP-do-26-11-12?p=19862557#post19862557[/URL]

Posted

[quote name='Tengusia']

odwiedzam, odwiedzam tu na dgm tyle, że śladu nie pozostawiam :diabloti: [B]na FB nie odwiedzam nikogo bo dopiero zaczynam się przekonywać żeby tam "istnieć" [/B];)[/QUOTE]
Serio jesteś na FB?

pzdr.

Posted

[CENTER]czasem są chwile gdy słowa tracą znaczenie ...

[IMG]http://2.bp.blogspot.com/_u-GT6Ms64gU/S8Bl07yQTPI/AAAAAAAAB2s/LrZ4EsTe0LM/s1600/ŚWIECZKA%2B.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted (edited)

[quote name='marra']Fajna ta Twoja Klarisina :) Następny wolny weekend muszę Was odwiedzić bo to tak nie można :( A wybierasz się na Hubertusa może do Połomii ?[/QUOTE]

no nie wybrałam się a ty byłaś? może jakieś fotki masz :cool3:

[quote name='Cieplutkaa.']Cześć, Ciotka : > Uznałam, że wypadałoby odwiedzić stare progi i zajrzeć na dogomanię :) Więc jestem, staram się ponadrabiać trochę, a tutaj ile nowości, proszę, proszę :) Klarusia śliczna. A Pani na urlopie jaka wypoczęta <3[/QUOTE]

witam ... z tym wypoczęta hihi wiesz pozory mylą a zdjęcia przekłamują :diabloti:

[quote name='marra']Kochani zajrzyjcie proszę na bazarek dla ogonów z szarej - może coś Wam wpadnie w oko ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234064-Akcesoria-dla-psiaków-kociaków-koni-uopominki-idealne-na-prezent-dla-SZP-do-26-11-12?p=19862557#post19862557[/URL][/QUOTE]

... no właśnie zaglądać i kupować ale to już :mad:

[quote name='Asiaczek']Serio jesteś na FB?

pzdr.[/QUOTE]

serio serio :evil_lol:

[quote name='Alicja']jest , jest ;)[/QUOTE]

jestem tu, jestem tam a tak naprawdę nie ma mnie nigdzie ... co tu dużo mówić odkąd wsiąkłam w jeździectwo to jakoś nie po drodze mi z internetem ... coś tam próbowałam podziałać na fb ale znudziło mi się po kilku dniach :eviltong:

Generalnie u mnie nic się nie dzieje, koń leczy się z kontuzji, Faza leczy się nie wiem z czego (przez jakiś czas nie potrafiła dogadać się ze swoimi tylnymi łapami :roll:), Bolek dalej jest Bolkiem ... wszystko ma swój porządek i ładnie toczy się na przód :eviltong: a ja pojawiam się i znikam jak to ja :evil_lol::diabloti:

Edited by Tengusia
Posted

Jakieś tam fotki są na fb ja osobiście nie cykałam. Hubertus w ogóle był dopiero w tą sobotę bo w tamtą padało niemiłosiernie i nic nie dało się zorganizować;/ Było fajnie aczkolwiek w tamtym roku było wiele lepiej, żałowałam trochę ze jednak bez Miry.

• 1 month later...