Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='groszek83']Już Cie widze :roflt::roflt:
Wiesz o ile Bolka i Cypisa mogłabym się jeszcze wystraszy to tego duetu i to z taką miną to nie bardzo
http://img691.imageshack.us/img691/4373/p5020312.jpg
:-D

ze co ze niby to nie moj styl :hmmmm:

[quote name='maciaszek']Tatuaże też? ;)

jeden juz mam to i na kilka nastepnych znalazloby sie miejsce :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Młody się lansuje:)

Pzdr.

mlody to sie wku**al ze matka mu kazala od kompa odejsc i spacerowac z siersciuchami :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']
mlody to sie wku**al ze matka mu kazala od kompa odejsc i spacerowac z siersciuchami :diabloti:[/QUOTE]

ehh te dzisiejsze matki :shake::diabloti:

Posted

[quote name='chita']ehh te dzisiejsze matki :shake::diabloti:[/QUOTE]

zUe matki :lol:

Tengusia , a ty wiesz że kurze łapki dla Bolka zostały u mnie ...

Posted

[quote name='Tengusia']
mlody to sie wku**al ze matka mu kazala od kompa odejsc i spacerowac z siersciuchami :diabloti:
A Młody wie, jak to się robi? Tzn. wku...ć się?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A Młody wie, jak to się robi? Tzn. wku...ć się?

Pzdr.

wie jak ja to robie :diabloti: dlatego woli isc niz ze mna dyskutowac :diabloti:

Posted

maciaszek napisał(a):
A można wiedzieć dlaczegóż to motywacji brak? :mad:

tego nawet najstarsi gorale nie wiedza :eviltong:

Basia&Safi napisał(a):
a może wpadniesz do Tychów 29 maja mam zlot buldozków :) pomogła bys mi ;P cioooooooooooooooooooooooo o 15:30 zaczynamy :)

nie obiecuje ale postaram sie pamietac ;)

ania90 napisał(a):
kiedy beda foteczki?

kiedys napewno :evil_lol:

Posted

[quote name='kiti7']http://img859.imageshack.us/img859/4254/p5020379.jpg jaka minka, biedactwo ;)

niom :roll:

[quote name='Asiaczek']Hm, ciekawe pojęcie czasu "kiedyś"....;)

Pzdr.

bardzo wygodne pojecie ;)

zdjec nie ma i poki co nie bedzie ... psy zyja, maja sie dobrze, Bolek ma problemy z lapami ktore rozgryza do krwi ale panuje nad sytuacja, dzis w nocy obudzil mnie znajomy ból .... bol oka ten sam co miesiac temu po wypadku, tego samego oka z ta sama sila ... nie wiele myslac obudzilam mojego TZta o 4 w nocy ze musi mnie zawiezc do szpitala okulistycznego na izbe przyjec ... TZ chory pol przytomny wstal i pojechal ze mna ... jakaz byla moja radosc jak pani pielegniarka opierniczyla mnie z gory na dol ze powinnam do poradni isc a nie do nich przyjezdzac (przypominam to byla godzina miedzy 4 a 5 rano poradnie sa o tej porze zamkniete a mi oko napier**lalo jak diabli, wiec widac powinnam czekac do 8-9 rano, zarejestrowac sie w poradni i przy dobrych wiatrach moze w przeciagu 2 dni zostalabym przyjeta - paranoja kompletna :angryy:) ... z wielka laska zdecydowala jednak przyjac mnie, zawolala lekarza, lekarz zszedl, poswiecil mi po oczach, stwierdzil ze nic sie nie dzieje, przepisal krople te co poprzednio i wyslal do domu ... naszczescie bol ustapil ale oko troche nadal dokucza ... takze mam dosc ... siedze w domu i zastanawiam sie co jeszcze milego moze mnie spotkac ... a i zapomnialam dodac ze ostatnio wjezdzajac do bramy rozwalilam sobie auto (zarysowalam jeden bok) no i rezygnuje z dzierzawy Roszady - oficjalnie dlatego ze znalazlam lepsza, korzystniejsza propozycje dzierzawy, nie oficjalnie nie dokonca podoba mi sie stosunek niektorych do koni - a moze poprostu dalam sie niektorym osoba nakrecic nie potrzebnie - sama juz nie wiem ... faktem jest ze od tygodnia nie moge jezdzic na Roszadzie bo jest obtarta i to nie dzieki mnie tylko dzieki wlascicielowi ... jutro mialam do niej jechac, w sumie juz dzis mialam ale jakos poprostu mi sie nie chce :shake: a dzierzawic bede arabka ... co prawda bede musiala kawalek jechac do niego ale mysle ze warto chocby dla mojego swietego spokoju ;)

no to sie wyzalilam i se ide ...

dla was doslownie pare fot z otwarcia sezonu

ja na Roszadzie

i na laciatym olbrzymie - poprostu musialam zobaczyc jak to jest w kowbojskim siodle siedziec :p

Posted

Do okulisty marsz ...

Co do Roszady ....powiedziałam Ci już ....nie nie potrafie milczeć i oficjalnie bym właścicielowi powiedziala że nie przyłoże ręki do wykończenia klaczy , do czego on sie przyczynia

Posted

maciaszek napisał(a):
No to nieciekawie z tym okiem :(.
Idź koniecznie do jakiegoś dobrego okulisty!

Alicja napisał(a):
Do okulisty marsz ...

Co do Roszady ....powiedziałam Ci już ....nie nie potrafie milczeć i oficjalnie bym właścicielowi powiedziala że nie przyłoże ręki do wykończenia klaczy , do czego on sie przyczynia

okuliste z pewnoscia odwiedze bo bol bolem ale ten strach ze cos sie dzieje z tym okiem i te slowa mezczyzny ktorego za pierwszym razem spotkalam w poczekalni "po dwoch miesiacach sie obudzilem i nic nie widzialem" - wiem wiem trzeba byc pozytywnej mysli ale czasem ciezko - minal miesiac ... dalej widze i oby tak zostalo :roll: