Tengusia Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='groszek83']Już Cie widze :roflt::roflt: Wiesz o ile Bolka i Cypisa mogłabym się jeszcze wystraszy to tego duetu i to z taką miną to nie bardzo http://img691.imageshack.us/img691/4373/p5020312.jpg :-D ze co ze niby to nie moj styl :hmmmm: [quote name='maciaszek']Tatuaże też? ;) jeden juz mam to i na kilka nastepnych znalazloby sie miejsce :diabloti: [quote name='Asiaczek']Młody się lansuje:) Pzdr. mlody to sie wku**al ze matka mu kazala od kompa odejsc i spacerowac z siersciuchami :diabloti: Quote
chita Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Tengusia'] mlody to sie wku**al ze matka mu kazala od kompa odejsc i spacerowac z siersciuchami :diabloti:[/QUOTE] ehh te dzisiejsze matki :shake::diabloti: Quote
Alicja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='chita']ehh te dzisiejsze matki :shake::diabloti:[/QUOTE] zUe matki :lol: Tengusia , a ty wiesz że kurze łapki dla Bolka zostały u mnie ... Quote
Asiaczek Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Tengusia'] mlody to sie wku**al ze matka mu kazala od kompa odejsc i spacerowac z siersciuchami :diabloti: A Młody wie, jak to się robi? Tzn. wku...ć się? Pzdr. Quote
Tengusia Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Asiaczek']A Młody wie, jak to się robi? Tzn. wku...ć się? Pzdr. wie jak ja to robie :diabloti: dlatego woli isc niz ze mna dyskutowac :diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Tengusia']wie jak ja to robie :diabloti: dlatego woli isc niz ze mna dyskutowac :diabloti: Mądry Młody Facet:) Pzdr. Quote
wejherstaff Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 http://img810.imageshack.us/img810/5335/p5070405.jpg Piękna Niunia :loveu::loveu::loveu::loveu: Fotki psiaków z Pańciem urocze ;) Quote
groszek83 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Tengusia']wie jak ja to robie :diabloti: dlatego woli isc niz ze mna dyskutowac :diabloti:[/QUOTE] No tak przykład idzie z góry:cooldevi: Quote
Tengusia Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='Asiaczek']Mądry Młody Facet:) Pzdr. niom :p [quote name='wejherstaff']http://img810.imageshack.us/img810/5335/p5070405.jpg Piękna Niunia :loveu::loveu::loveu::loveu: Fotki psiaków z Pańciem urocze ;) dzieki ;) [quote name='groszek83']No tak przykład idzie z góry:cooldevi: ze niby co :eviltong: :diabloti: foty jakies tam mam ale motywacji zeby je tu wklejac nie mam ani ani troszke :eviltong: Quote
maciaszek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Tengusia']foty jakies tam mam ale motywacji zeby je tu wklejac nie mam ani ani troszke :eviltong:[/QUOTE] A można wiedzieć dlaczegóż to motywacji brak? :mad: Quote
Basia&Safi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 a może wpadniesz do Tychów 29 maja mam zlot buldozków :) pomogła bys mi ;P cioooooooooooooooooooooooo o 15:30 zaczynamy :) Quote
Tengusia Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 maciaszek napisał(a):A można wiedzieć dlaczegóż to motywacji brak? :mad: tego nawet najstarsi gorale nie wiedza :eviltong: Basia&Safi napisał(a):a może wpadniesz do Tychów 29 maja mam zlot buldozków :) pomogła bys mi ;P cioooooooooooooooooooooooo o 15:30 zaczynamy :) nie obiecuje ale postaram sie pamietac ;) ania90 napisał(a):kiedy beda foteczki? kiedys napewno :evil_lol: Quote
kiti7 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 http://img859.imageshack.us/img859/4254/p5020379.jpg jaka minka, biedactwo ;) Quote
Asiaczek Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Hm, ciekawe pojęcie czasu "kiedyś"....;) Pzdr. Quote
Tengusia Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='kiti7']http://img859.imageshack.us/img859/4254/p5020379.jpg jaka minka, biedactwo ;) niom :roll: [quote name='Asiaczek']Hm, ciekawe pojęcie czasu "kiedyś"....;) Pzdr. bardzo wygodne pojecie ;) zdjec nie ma i poki co nie bedzie ... psy zyja, maja sie dobrze, Bolek ma problemy z lapami ktore rozgryza do krwi ale panuje nad sytuacja, dzis w nocy obudzil mnie znajomy ból .... bol oka ten sam co miesiac temu po wypadku, tego samego oka z ta sama sila ... nie wiele myslac obudzilam mojego TZta o 4 w nocy ze musi mnie zawiezc do szpitala okulistycznego na izbe przyjec ... TZ chory pol przytomny wstal i pojechal ze mna ... jakaz byla moja radosc jak pani pielegniarka opierniczyla mnie z gory na dol ze powinnam do poradni isc a nie do nich przyjezdzac (przypominam to byla godzina miedzy 4 a 5 rano poradnie sa o tej porze zamkniete a mi oko napier**lalo jak diabli, wiec widac powinnam czekac do 8-9 rano, zarejestrowac sie w poradni i przy dobrych wiatrach moze w przeciagu 2 dni zostalabym przyjeta - paranoja kompletna :angryy:) ... z wielka laska zdecydowala jednak przyjac mnie, zawolala lekarza, lekarz zszedl, poswiecil mi po oczach, stwierdzil ze nic sie nie dzieje, przepisal krople te co poprzednio i wyslal do domu ... naszczescie bol ustapil ale oko troche nadal dokucza ... takze mam dosc ... siedze w domu i zastanawiam sie co jeszcze milego moze mnie spotkac ... a i zapomnialam dodac ze ostatnio wjezdzajac do bramy rozwalilam sobie auto (zarysowalam jeden bok) no i rezygnuje z dzierzawy Roszady - oficjalnie dlatego ze znalazlam lepsza, korzystniejsza propozycje dzierzawy, nie oficjalnie nie dokonca podoba mi sie stosunek niektorych do koni - a moze poprostu dalam sie niektorym osoba nakrecic nie potrzebnie - sama juz nie wiem ... faktem jest ze od tygodnia nie moge jezdzic na Roszadzie bo jest obtarta i to nie dzieki mnie tylko dzieki wlascicielowi ... jutro mialam do niej jechac, w sumie juz dzis mialam ale jakos poprostu mi sie nie chce :shake: a dzierzawic bede arabka ... co prawda bede musiala kawalek jechac do niego ale mysle ze warto chocby dla mojego swietego spokoju ;) no to sie wyzalilam i se ide ... dla was doslownie pare fot z otwarcia sezonu ja na Roszadzie i na laciatym olbrzymie - poprostu musialam zobaczyc jak to jest w kowbojskim siodle siedziec :p Quote
maciaszek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 No to nieciekawie z tym okiem :(. Idź koniecznie do jakiegoś dobrego okulisty! Quote
Alicja Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Do okulisty marsz ... Co do Roszady ....powiedziałam Ci już ....nie nie potrafie milczeć i oficjalnie bym właścicielowi powiedziala że nie przyłoże ręki do wykończenia klaczy , do czego on sie przyczynia Quote
Tengusia Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 maciaszek napisał(a):No to nieciekawie z tym okiem :(. Idź koniecznie do jakiegoś dobrego okulisty! Alicja napisał(a):Do okulisty marsz ... Co do Roszady ....powiedziałam Ci już ....nie nie potrafie milczeć i oficjalnie bym właścicielowi powiedziala że nie przyłoże ręki do wykończenia klaczy , do czego on sie przyczynia okuliste z pewnoscia odwiedze bo bol bolem ale ten strach ze cos sie dzieje z tym okiem i te slowa mezczyzny ktorego za pierwszym razem spotkalam w poczekalni "po dwoch miesiacach sie obudzilem i nic nie widzialem" - wiem wiem trzeba byc pozytywnej mysli ale czasem ciezko - minal miesiac ... dalej widze i oby tak zostalo :roll: Quote
Recommended Posts