agnieszka30 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Wczoraj w okolicach szkoły moja córka znalazła tę sunię, córka uciekła ze szkoły, bo dyrektorka chciala dzwonić po SM(suka trafiłaby do dzierżoniowskiego schroniska) Dora-bo tak nazwały ją dziewczyny z kl 6B- okazała sie bardzo przyjaznym i łagodnym psem,lubi się bawić, niesamowicie taszczy baaaardzo wielkie kamienie!!! Zaraz idziemy ją zdiagnozować, ma widoczne wyłysienie na grzbiecie i na ogonie... Jest wychudzona... sutki wyglądają jakby wielokrotnie rodziła. Na szyi miała ogromną kolczatkę, ma po niej pamiątkę w postaci blizn, strupów i świeżych ran. W domu bardzo czysta, jest w domu tymczasowym, ale nie będzie mogła długo w nim zostać....:-( ...Nie sądziłam, że ta rasa może być taka kochana.... Jestem zauroczona i przezakochana w Dorze!!! To niesamowity pies. Jak się nie bawi, przystaje na moment, nasłu****e kroków za drzwiami, tak cudnie przekrzywiając głowę... ...Płacze.... Tak bardzo mi jej żal? Dlaczego ktoś jej zrobił taką krzywdę? Jest młoda, mam złe przeczucia co do stanu jej zdrowia. Oceniamy ją na max 2 lata. Quote
agnieszka30 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 dlaczego zdjęcia wyszły mi mega hiper wielkie??? Quote
ulvhedinn Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Zdjęć w ogóle nie widać... zmniejsz je może w imageshacku (odhacz ptaszak prz resize image)... Quote
agnieszka30 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 nie widać, bo skasowałam, wieeeeelkie!!!! Quote
agnieszka30 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 oto Dora :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agnieszka30 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Mogą znawcy sie wreszcie ustosunkować do Dory??? Viola, nie mogłam zalogować sie na forum amstaff... Wkleisz tam foty???? plisssssssss..... Quote
agnieszka30 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 haaaalooooo.... jest tu kto...:candle: Quote
agnieszka30 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 ale ciotek naprzychodziło?? odgonić sie nie mozna...:-( Quote
agnieszka30 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 jezu Violka ja cię nabiję...... twoimi psami cię poszczuję... Quote
pidzej Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Czy już można robić ogłoszenia w necie czy po wyleczeniu? Baner Dorki Quote
Apbt_sól Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 juz tu w nocy byłam ale jak pisałam odpowiedzi miałam "error 404" i nie zapisało, Aga ze zdjecia wynika ze to mix ast ale zdjecia czasem przeklamuja zróbcie jej takie a daleka bo z bliska to zniekształca pyszczek. Kochana ona!!!!! Quote
agnieszka30 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 pidzej napisał(a):Czy już można robić ogłoszenia w necie czy po wyleczeniu? Baner Dorki już można robić! Leczenie w niczym nie przeszkadza. Quote
agnieszka30 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 i jaki bannerek piękny!!! Zaraz zmieniam. dzięki bardzo:loveu: :loveu: :loveu: Quote
rotek_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 nio wreszcie znalazłam ten wątek:) przesłałam zdjęcia i info do znajomej która uwielbia ta rasę, sama nie może wziąć suczki ale obiecała pomóc w szukaniu domku...aga moze juz zacząć leczenie...mogłabym wystawić pare rzeczy na bazarku....zawsze to jakis fundusz:cool3: Quote
agnieszka30 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 no jasne, ale że pies pod emira podszedł, to nie przez AFN Quote
Apbt_sól Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 zdjecia przekopiowane , Aga , jest dziewczyna ze świdnicy która moze pomoze czy moge daj jej Twój tel??? Quote
rotek_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ja zaraz wystawiam bazarek na leczenie dory:multi: tylko te zdjecia przez imagrshack musze wstawic:shake: bleeee Quote
agnieszka30 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Apbt_sól napisał(a):zdjecia przekopiowane , Aga , jest dziewczyna ze świdnicy która moze pomoze czy moge daj jej Twój tel??? jezu...........przecież mój nr nie jest anonimowy, pewnie,że daj!!! Rotek ty to jesteś "KAWAŁ" porządnej baby:evil_lol: Quote
rotek_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Rotek ty to jesteś "KAWAŁ" porządnej baby:evil_lol: no ba!!!! całe 160cm...wielka taaaka ze masakra a jaki pogromca prezesów:evil_lol: a adersy na aukcje zaraz podam...czesc jest juz wystawiona wiec mozna poszukac..jak komus sie chce..ja w kazdym razie skoncze wszystkie bazarki i pożniej podam adresy...troche cierpliwości Quote
rotek_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 książki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49376 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49386 i kolekcja pocztówek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49422 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49407 jutro jeszcze poszukam co moge sprzedac.. Quote
agnieszka30 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 dzwoniła, na jutro jesteśmy umówione, zobaczy Dorę, pokaże zdjęcia. Quote
Aiko Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Noo wreszcie mi się udało znaleść wątek Dory:) Dziś widziałam ją na żywo :D Świetny piesek!! Łagodna do ludzi i zwierząt, uwielbia dzieci, bardzo żywiołowa, cały czas chce się bawić. Najlepiej by było żeby trafiła do domku z ogrodem, żeby miała dużo ruchu. Choć nie jest powiedziane że nie może mieszkać w bloku! Może zostawać sama w domu. Jest grzeczna, nie niszczy i nie załatwia się. Kilka razy była spuszczana ze smyczy i kiedy się ją zawoła to natychmiast przychodzi :D Jest chuda, ma jakieś problemy ze skórą. Wydaje mi się że to jakaś alergia ale ja wetem nie jestem :wink: Dziś ma pójść do weta i wtedy będzie wiadomo coś więcej. A oto fotki z dzisiejszego spacerku :) Kto pokocha śliczną Dorę??? Quote
Recommended Posts