rotek_ Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Sulima']Jeśli to alergia to powinno ustąpić po odstawieniu czynnika który to powoduje.My wykluczyliśmy drób z karmy suchej {podajemy ACANE dla alergików] i z gotowanego [tu zatąpiliśmy wołowiną].Alergia na drób to częsta sprawa u astów a ona ma uśmiech i spojrzenie asta. Powodzenia. oj tak usmiech amstaffa jest najpiekniejszy na swiecie. Żadna inna rasa nie potrafii tak wywalić ząbków i tego wielkiego jęzora...to zdjęcia które mnie rozbraja.... no boski...Dorci też takie trzeba koniecznie zrobić:loveu: Quote
Apbt_sól Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A jeden z moich sie tak uśmiecha ;) Doruś za offka mi wybacz . ale fakt te uśmiechy mają nieziemskie :) Quote
agnieszka30 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Dorcia po szamponie (nie wiem co za ustrojstwo tam było) nie drapie się:multi: Ona nie jest wyłysiałą, częsciowo to wina jej umaszczenia!!! Pooglądałam laskę wczoraj b.dokładnie, na pewno z tego wyjdziemy!!! Ależ ona jest niesamowita... ma kocie zachowanie...bawi się jak kot,nie można tego opisać na forum,ją trzeba zobaczyć!!! Nie znam psa który w przeciągu godz jest w stanie rozbawić mnie kilkanaście razy!!! Quote
Apbt_sól Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 pewnie dlatego ze ona jak podejrzewam ma pregi i lekko przezedzoną sierć wydaje sie "łysa" , moze ona była w piachu poprostu cała i dlatego ją swedziało. no nic poczekamy zobaczymy :D kamyczki rzadzą :) Quote
agnieszka30 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ja proszę o takie offy!!!!!!! O mamo!!!!! Dora też się tak śmieje tylko na zdjęciu nie wyszło, Rotek zrobi:eviltong: Macie jeszcze takie foty???? Quote
Sulima Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Uśmiechy tak wielkie że pół nieszczęliwego świata można obdzielić.Wracaj na górę i zdrowiej. Quote
p.u.m.a.2409 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 witam jak ktos zobaczy takiego psa w schronie to prosze o pilny kontakt pies bedzie miał dobry dom tel 605 748 060 GG 6773776 Quote
p.u.m.a.2409 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Apbt_sól'] jest taki w schronie!! sorki za of!!!! :( o tym juz wiemy pojedziemy go zobaczyc na zywo ale poszukiwany jest taki z niebieskimi oczami:eviltong: Quote
agnieszka30 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Dorrrra!!! Po domek!!!!:loveu: Moje psisko kochane! Quote
basiagk Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Hej trafiłam tu dzieki rotek. Teraz juz kojarzę sunię z wątku bullowatych. A teraz wracam na aukcje dla Dorci coś przelicytować:cool3: Quote
agnieszka30 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='pidzej']Czy już można robić ogłoszenia w necie czy po wyleczeniu? Baner Dorki a nie może po kliknięciu otwierać sie wątek Dory???? Pidzej!!!!Help!!!! Quote
Apbt_sól Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 aga da rade juto mas zpw w tej sprawie , jak wstane zaraz Ci napisze ;) Quote
rotek_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 agnieszka, wstawiłam Dore na autogielde..podałam twój nr tel w kontaktach Quote
agnieszka30 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Super,dziewczyny tymczasu szukajcie...na obecnym jeszcze tydz,do kontroli wet. Quote
agnieszka30 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 a gdzie ciotki poznikały????:mad: :cool1: :placz: Quote
Apbt_sól Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jestem juz , widziałam ze na niebieske sie wreszcie wbiłas ;) Quote
agnieszka30 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 no. a co??? nie mogem??? mogem. ale jak tam fajnie.....:loveu: Quote
Apbt_sól Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 a ja powiedziałam ze nie mozesszz?????? pisze poprostu ze wreszcie , ty ciotko ty!!! :) Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 doszły mnie słuchy ,iż całkiem niedawno widywano Dorę w okolicznym parku...grubszą i zadbaną.. Jak wyjasnie to napiszę... Ciekawa jestem czy uciekla czy wyrzucona?? I ta choroba skóry... Nie nabawiła sie jej w przeciągu dwóch tyg?? Prawda?? Quote
Recommended Posts