red Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Sprawa tej adopcji wyjasni się po niedzieli, osoba zainteresowana przyjedzie do schroniska i podejmie decyzję, póki co interesują nas wszystkie oferty. Domek w Stargardzie Gdańskim będzie sprawdzony już w weekend. Quote
andzia69 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 no to super wiesci!!!! a czy ten domek z Kazimierzy jest sprawdzony???? Quote
sahara Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Co słychać u Sucharka, ktoś zdecydował się na adopcję? Quote
Koperek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ponawiam pytanie: Czy Suchciu ma już swojego człeka?? Quote
D O R K A Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Dom w Starogardzie Gdańskim został sprawdzony i kontrola przedadopcyjna wypadła dobrze. Musimy wspólnie się zastanowić i podjąć ostateczną decyzję. Mamy obawy o małe dziecko.... Do końca nie znamy jego charakteru. Może dać Sucharkowi szansę na domek... Co o tym myślicie? Pan z Kazimierzy nie odzywa się:shake: i szczerze mówiąc nie liczę na niego. Quote
sahara Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Myślę, że warto spróbować, ale najpierw trzeba by się zastanowić nad planem awaryjnym. Czy jest w pobliżu ktoś kto mógłby pomóc gdyby okazało się, że są problemy. Wiem, że to "czarnowidztwo", ale ja wole dmuchać na zimne. Quote
D O R K A Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 sahara napisał(a):Myślę, że warto spróbować, ale najpierw trzeba by się zastanowić nad planem awaryjnym. Czy jest w pobliżu ktoś kto mógłby pomóc gdyby okazało się, że są problemy. Wiem, że to "czarnowidztwo", ale ja wole dmuchać na zimne. Są dziewczyny z Pomorskiej Fundacji "Rottka" Quote
D O R K A Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 paros napisał(a):A w jakim wieku jest to dziecko?? :roll: Dziecko ma 3 latka, a następne jest drodze:roll: Quote
Koperek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Może niekoniecznie napiszę tu o Sucharku, ale z doświadczenia nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona do adopcji dorosłych, dużych, silnych psów do domów z tak malutkimi dziećmi. Nie twierdzę w tym momencie, że może to się skończyć conajmniej oddaniem psa z powrotem, ale pies może tam trafić tylko po pobycie w domu tymczasowym, gdzie został w danym kierunku sprawdzony. Jeśi Sucharek cały czas przebywa w schronie i jedynie co to wychodzi na spacery- w takiej atmosferze jest wręcz niemożliwe dostrzeżenie, czy dziecku nic nie zrobi. A z tego co wiem to ma jeszcze "problem" z bronieniem jedzenia- czego oduczanie nie jest wskazane w otoczeniu takich maluchów. To tylko takie moje przemyślenia:p ,ale nie chciałabym zobaczyć tematu wątku: ZWRÓCONY SUCHAREK ZNÓW SZUKA DOMU...:cool1: Quote
red Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Szukamy transportu do Stargardu, albo przynajmniej gdzieś w pobliżu, może ludzie by kawałek podjechali po niego. Quote
Koperek Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Czyli gdzie i u kogo (jeśli można wiedzieć[SIZE=1]) Sucharek będzie miał dom?? Quote
Tigraa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 paros napisał(a):Czy Sucharek znalazł dom? :roll: Znalazł w Starogardzie Gdańskim, ale nie mamy transportu. Quote
paros Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A na wątku transportowym jest informacja?? :roll: Quote
red Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ania Tygr miała napisać, ale nie wiem czy to zrobiła. Adopcja jest nadal aktualna, Sucharek jest fajnym psem, Dorka czasem wyprowadza go na spacer i nawet jej nie zjadł. Czekamy jeszcze na informację od kogoś, kto czasem jeździ w kierunku Gdańska. Quote
red Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Sucharek jest w drodze do domku:multi: Grzecznie przebył drogę do Warszawy z Dorką i Anią Tygr., tam odebrał go pan z synem, Sucharek zaakceptował ich od razu. Teraz jest w drodze do swojego domu, czeka go kilka godzin jazdy. Ale się dziś napodróżuje.... Ania wstawi zdjęcia i napisze więcej. Sucharku bądź grzeczny i szczęśliwy w nowym domku:multi: Quote
Tigraa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Sucharek pojechał do Gdańska. W Warszawie odebrał go jego przyszły pan, ktory przyjechał z 7-letnim synkiem. Sucharek od razu złapał kontakt z panem. W czasie drogi był bardzo grzeczny i nawet nas nie zjadł...:cool3: Zsiusiał nam się tylko na siedzenie. Quote
Koperek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: Oby był tam kochany do końca swoich dni! Quote
sahara Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 No proszę ! Gdzie nie zajrzę same dobre wiadomości. Chyba dobrze czasami zrobic sobie urlop od dogo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To co? zmieniam tytuł i nie ma takiej opcji żeby coś było nie tak! Quote
paros Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Bądź szczęśliwy w nowym domku :lol: :multi: :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
sahara Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Mam nadziję że jesteście w kontakcie i usłyszymy o tym jak Sucharek zaadoptował się do nowych warunków. Paros dziękujemy za wytrwałe ogłaszanie Sucharka!:lol: Quote
Recommended Posts