Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paros napisał(a):
Te dwie są bardzo ładne ale może portret (głowę) i jeszcze jakieś :lol:

Hej!

Głowa koniecznie!Najlepiej zeby jeszcze ucholki nastawil:loveu:Kochane kobitki a sprawdzalyscie czy chlopak nie tatuowany?

Posted

Sucharku - biegusiem do góry, niech cię zobaczą!!!!
Tyle czasu już w schronie, a tu zero poprawy w jego wyglądzie - chudziuteńki taki, jakby się miał przewrócić:shake:

Posted

Taki całuśny rocio:loveu: ...i bez domku jeszcze??:crazyeye: :-( :-(

SUCHAREK smaruj na górę!!!

A wiadomo coś o stosunek do innych psów, kotów?? Wiem, że jestem upierdliwa, ale im więcej o psiaku jest jasne, tym lepiej szukamy mu domku...:cool3: :cool3:

Posted

Sucharek już wyraźnie przybrał na wadze, zaczyna przypominać rottka:lol: Do suczek nie wykazuje żadnej agresji. Przetestowałyśmy go na Berni, która już znalazła swój domek na pomorzu (są na zdjęciu razem).

Posted

Ojejej Sucharku!:-( Żadnego zainteresowania:angryy: , a Ty już dawno powinieneś leżeć przytulony do swojego pańcia!!!!

PRZYTULAK SZUKA NADAL SWOJEGO/JEDYNEGO DOMU!

Posted

Mam nowe zdjęcia Sucharka. Na szczęście on już nie jest Sucharkiem, raczej Bochenkiem ;) :lol:
" class="ipsImage" alt="">

Posted

Sucharek musi mieć właściciela który będzie umiał z nim postępować, do swojej michy nie da nikomu sie zbliżyć. Pomiając to jest bardzo przyjacielski, ciekawski, lubi się bawić. To taki wyrośnięty " dzieciak" ;)

Posted

Mam nadzieję, że to pomoże.
Wiem, że dobre zdjęcia są podstawą, ale psy po wyjściu z boksu dostają "głupawki" i cięzko je czymkolwiek uspokoić :shake: . Nawet smakołyki idą w odstawkę.:evil_lol:
Te zdjęcia wybrałam spośród około 30 które zrobiłam :cool3: . I tak trzeba było je wykadrować żeby jakoś wyglądały:cool1: