paros Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Te dwie są bardzo ładne ale może portret (głowę) i jeszcze jakieś :lol: Quote
D O R K A Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 paros napisał(a):Te dwie są bardzo ładne ale może portret (głowę) i jeszcze jakieś :lol: Załatwi się:razz: Quote
asiunia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 paros napisał(a):Te dwie są bardzo ładne ale może portret (głowę) i jeszcze jakieś :lol: Hej! Głowa koniecznie!Najlepiej zeby jeszcze ucholki nastawil:loveu:Kochane kobitki a sprawdzalyscie czy chlopak nie tatuowany? Quote
paros Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 I czy będą zdjęcia? Nikt tu nie zajrzał :shake: Quote
andzia69 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 przecież to taki .sliczny i młody psiak - ze też jeszcze domu nie znalazł:shake: Wrzuciłam go na forum rottkowe bo jakoś go tam nie najszłam;) Quote
paros Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Czekam na obiecane nowe zdjęcia :cool3: aby wznowić aukcję na allegro:roll: Quote
andzia69 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Sucharku - biegusiem do góry, niech cię zobaczą!!!! Tyle czasu już w schronie, a tu zero poprawy w jego wyglądzie - chudziuteńki taki, jakby się miał przewrócić:shake: Quote
Koperek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Taki całuśny rocio:loveu: ...i bez domku jeszcze??:crazyeye: :-( :-( SUCHAREK smaruj na górę!!! A wiadomo coś o stosunek do innych psów, kotów?? Wiem, że jestem upierdliwa, ale im więcej o psiaku jest jasne, tym lepiej szukamy mu domku...:cool3: :cool3: Quote
Koperek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 PIĘKNIŚ SUCHAREK do odkarmienia:cool3: nadal czeka! Śliczny, młodziutki, nieagresywny, do wypieszczenia i zadbania!!! Kto się przymierza do pokochania??;) Quote
paros Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Sucharek ma nowe allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=183876212 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
red Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dzięki za allegro. Postaramy się przetestować Sucharka,,, jak zachowuje się przy innych psach, gorzej z kotami. Quote
D O R K A Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Sucharek już wyraźnie przybrał na wadze, zaczyna przypominać rottka:lol: Do suczek nie wykazuje żadnej agresji. Przetestowałyśmy go na Berni, która już znalazła swój domek na pomorzu (są na zdjęciu razem). Quote
Koperek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ojejej Sucharku!:-( Żadnego zainteresowania:angryy: , a Ty już dawno powinieneś leżeć przytulony do swojego pańcia!!!! PRZYTULAK SZUKA NADAL SWOJEGO/JEDYNEGO DOMU! Quote
sahara Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Mam nowe zdjęcia Sucharka. Na szczęście on już nie jest Sucharkiem, raczej Bochenkiem ;) :lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
sahara Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
sahara Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Sucharek musi mieć właściciela który będzie umiał z nim postępować, do swojej michy nie da nikomu sie zbliżyć. Pomiając to jest bardzo przyjacielski, ciekawski, lubi się bawić. To taki wyrośnięty " dzieciak" ;) Quote
paros Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 W południe podmieniłam na allegro zdjęcia na nowe :lol: Na tych Sucharek pięknie wygląda :lol: Quote
sahara Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Mam nadzieję, że to pomoże. Wiem, że dobre zdjęcia są podstawą, ale psy po wyjściu z boksu dostają "głupawki" i cięzko je czymkolwiek uspokoić :shake: . Nawet smakołyki idą w odstawkę.:evil_lol: Te zdjęcia wybrałam spośród około 30 które zrobiłam :cool3: . I tak trzeba było je wykadrować żeby jakoś wyglądały:cool1: Quote
paros Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Trzymam kciuki aby znalazł domek :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Recommended Posts