Jump to content
Dogomania

Niewidoma Rudzia juz czuje zapach DOMU :) :) :) Udało sie Rudzi!

Recommended Posts

Posted

I u Rudki dobre wieści. Akucha to pewnie znów dzięki Twojemu wystawianiu na Trójmieście:loveu: Widzisz jaką masz dobrą rękę do ogłoszeń:Rose:

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko wystawiam, Brązowa postarała się o piękne fotki, no i napisała taki tekst..., że serce staje :-( Musi się udać cioteczko!
No przecież ona taka do kochania jest...

Posted

Dzwonila bardzo mila pani,pytala o Rudzie...ludzie maja dobre serca,naprawde.Chca pomoc.Wspołczuja zwierzeciu.
Ale ja bede do konca mowic,cala prawde o suni-ze moze sikac (i raczej na pewno tak bedzie),ze powinna miec wydzielone miejsce ,zeby sie nie sikala wszedzie,co 3 kroki.
A w zamian Rudzia moze dac psia milosc w czystej postaci.Jej nie mozna zmusic do nieczego,nie mozna jej przekupic,zmanipulowac nagrodkami.Ona i tak kochac bedzie tylko te osobe,ktora ja polubi.

Posted

"pierwsza pani" naprawde zrobila na mnie dobre wrazenie,wiem,ze mysla o suni,ale musza byc pewni,ze podołaja.
Z Rudzia naprawde nie jest prosta sprawa.
Ciagle powtarza sie tez jeden motyw-chca ja wziac ludzie,ktorzy juz maja psy,Rudzia jest niewysterylizowana,nie wiem,czy wet zgodzilby sie na sterylke w jej stanie.
Po prostu musze go zapytac i znalezc kase na to,ale bazarki ciagle sie sparwdzaja,wiec to sprawa drugorzedna.

Posted

miałam "reklamować" Rudzię i jest mi wstyd ale nie dałam rady (zajęłam się (chyba) ratowaniem tego sparaliżowanego szczeniaka z Krakowa) ale jak mogę wtrącić swoje trzy grosze to ... nie jest złym pomysłem (a powiedziałabym że nawet b. dobrym) żeby Rudzia poszła do domu gdzie jest pies - będzie łatwiej jej żyć i on ją wszystkiego nauczy (tak było u nas - Migotka) ...
co do sterylizacji - może zaufać ludziom i zrobią to oni (my naszą Migotę będziemy sterylizować zaraz jak będzie to tylko możliwe) ...

ja myślę że Rudzia jak będzie już gdzieś tam u siebie to zacznie się zachowywać zupełnie inaczej ... zacznie się otwierać i uczyć normalnie żyć - Migotka mimo że wzięłyśmy ją jak była szczeniakiem też była, jest i pewnie będzie trochę "dzikunem" ... (też ma takie momenty zwłaszcza jak próbuje się ją głaskać i brać na ręce że dostaje normalnie ADHD ;) )

Posted

Maupiszonku kochany, myślę, że tak!!! I to bardzo...
A one jeszcze trochę podobne, niech ludziska przestaną się bać i zaczną mocno kochać, tak jak Wy ;)

To lecę ukradnąć adresa...

Posted

Ludzie sa pewni,ktorzy juz naprawde rozmyslaja nad nia.Znowu w niedziele beda u niej,rozmawiali juz z kierownikiem.
Rudzia ma teraz cieczke.Oni maja psa.Jasne,ze decyzja jeszcze nie zapadla,ale jezeli tak sie stanie-Rudzie trzeba bedzie wysterylizowac i my znajdziemy takiego weta,ktory to zrobi,tak troche taniej,prawda?

Posted

[quote name='akucha']Maupiszonku kochany, myślę, że tak!!! I to bardzo...
A one jeszcze trochę podobne, niech ludziska przestaną się bać i zaczną mocno kochać, tak jak Wy ;)

To lecę ukradnąć adresa...[/quote]

Akucha, a możesz podać tu link do wątku Migotki??

Posted

150 lub 100 zl,jeszcze nie wiem dokladnie.Ale-spokojnie,zarobie bazarkami :) Wiewiorka przeslala mi pieniazki na bazarki dla kotow,jak sie podziela z Rudzia,to na pewno nie bedzie zła :)