Jump to content
Dogomania

Niewidoma Rudzia juz czuje zapach DOMU :) :) :) Udało sie Rudzi!

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia ma bardzo wydelikacone opuszki łapek,czasem widze,ze naprawde ja bola :( a ona nie "wyrobila" sobie mocnych łapek podczas calego swojego zycia,a teraz tez nie za bardzo ma okazje,bo jak dbac w schronisku o jej kondycje?
Biedna sunia.Rozmawialysmy dzis z Millarca,o szansach małej na adopcje-sa bliskie zeru-raczej ktos o zacieciu pielegniarskim...sama nie wiem.
Martwi mnie,ze ciagle jest chuda.Stres robi swoje.

Posted

Moze nie bedzie brazowa tak zle,,,
szly gorsze czasem psy,,moze i jej sie uda ,tylko problem ktory moze odrzucac ludzi jest jej toaletowanie,,,
Ale czas pokaaze,,
Sadze ze praca jaka zrobilas nad ta psina nie moze pojsc na marne,,,musia sie udac,,,gdyby nie ty Rudzia miala by marne szanse dopiero ale z toba nie zginie i ty nie pozwolisz jej zmarnowac sie w schronie,,a niektore blondyny sa uparte wiec domejk jakos znajda:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja tam wierze,ze Ruda,slicznie nauczy zalatwiac sie na dworze-juz teraz,gdy tylko moze-siusia i koopkuje na zewnatrz,a mala wpadka moze zdarzyc sie kazdemu.
Gdy pomysle,ze ona nauczyla sie chodzic na smyczy,wiem,ze jest zdolna nauczyc sie wszystkiego.
Potrzebuje wyjatkowych ludzi.