Fusica Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Nigdy tam nie byłam, może napiszesz nam coś więcej, a może jakieś fotki :cool3:[/quote] Kaszuby to taka nasza, polska Szwajcaria :evil_lol: Kraina jezior i gór... i tabliczek w niezrozumiałym języku;) Kaszubski język jest totalnie niepodobny do polskiego. Są w stanie obrobić nam tyłki w po kaszubsku a my w życiu nie zakumamy o czym gadają. Mamy tu zajefajna kwaterkę. Agroturystyka i 7000 metrów działki z dostępęm do jeziora. Właścicielka jest straszną psiarą i dlatego zawsze chętnie wita turystów z sierściuchami :lol: Zdjęcia będą po urlopie. Quote
Tola Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 A my bylismy wczoraj u Asi i Romka i widzielismy jak Zadra zaczepia wilkowate:shake: Ona sobie narobi:shake: Czaka przycisneła ryzykantke Zadrę do ziemi i delikatnie pokazała, kto tu rządzi. Quote
sacred PIRANHA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='martaa2']A my bylismy wczoraj u Asi i Romka i widzielismy jak Zadra zaczepia wilkowate:shake: Ona sobie narobi:shake: Czaka przycisneła ryzykantke Zadrę do ziemi i delikatnie pokazała, kto tu rządzi.[/quote] jak przesadza to ją muszą ustawic troche:shake: ..moj pies tez zanim zaprzyjaznil się z Korcią (teraz swoją funfelą najlepszą) to nie raz ją przetelepal, bo mala zwyczajnie przesadzala, ale teraz jest oki, wiec i u nich sie dogadaja z czasem:evil_lol: Quote
agusiazet Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Fusica']Kaszuby to taka nasza, polska Szwajcaria :evil_lol: Kraina jezior i gór... i tabliczek w niezrozumiałym języku;) Kaszubski język jest totalnie niepodobny do polskiego. Są w stanie obrobić nam tyłki w po kaszubsku a my w życiu nie zakumamy o czym gadają. Mamy tu zajefajna kwaterkę. Agroturystyka i 7000 metrów działki z dostępęm do jeziora. Właścicielka jest straszną psiarą i dlatego zawsze chętnie wita turystów z sierściuchami :lol: Zdjęcia będą po urlopie.[/quote] Jeśli tam można ze zwierzakami to ja poproszę na PW adres, bo ciągle mam niedosyt takich miejsc, gdzie przyjmują psy!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='agusiazet']Jeśli tam można ze zwierzakami to ja poproszę na PW adres, bo ciągle mam niedosyt takich miejsc, gdzie przyjmują psy!!![/quote] o tak!! ja tez poprosze ten adres na PW!! nienawidze zostawiac swojego psa, a miejsc gdzie mozna ise wybrac z czworonogiem jest jeszcze zdecydowanie za malo!! Quote
AZ-IWONA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ja też o adres poproszę / a może i telefon /:razz: Quote
sacred PIRANHA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Ja też o adres poproszę / a może i telefon /:razz:[/quote] haha jak tak dalej pojdzie to moze sie wszyscy na kaszubach spotkamy:cool3: Quote
agusiazet Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Niki, rewelacyjny pomysł - ty dziewczyno cała jesteś taka z pomysłami? Co czyni młodość!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='agusiazet']Niki, rewelacyjny pomysł - ty dziewczyno cała jesteś taka z pomysłami? Co czyni młodość!!![/quote] hahaha to nie mlodosc..moi mlodzi rowiesnicy pomysly maja tylko jak wykombinowac impreze, albo alkohol na impreze...to pasja:cool3: Quote
Fusica Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hahahaha... Pomysł z małym zlocikiem na Kaszubach jest super :cool3: Rano zapukam do Pani Bożenki i zapytam czy moge oficjalnie umieścić ją na liście "zapsionych wakacji" :evil_lol: . W pensjonaciku jest 5 pokoi 2-3 osobowych, 3 ubikacje i 2 łazienki, salon z kominkiem i pycha obiady... Aktualnie szaleje tu mój Rycho z łyżwem właścicielki i jest jeszcze briardzik ale chłopak nieco agresywny jest, więc większość czasu upalowany do mega parasola :diabloti: Dwa dni temu wyjechała pinczerka, która ustawiała równo całe towarzystwo. Quote
Tola Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 To ja tez poproszę namiary na Panią Bozenkę:lol: Quote
Czaka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Z moim stadkiem , to raczej nikt mnie nie przyjmie na wczasy :shake: :cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Z moim stadkiem , to raczej nikt mnie nie przyjmie na wczasy :shake: :cool1:[/quote] a ja mysle ze sie ktos znajdzie..ktos z duzym ogrodem i wielkim sercem dla psow:) Quote
Gosiapk Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Z moim stadkiem , to raczej nikt mnie nie przyjmie na wczasy :shake: :cool1:[/quote] I tu sie mylisz, ja co roku jeżdżę nad morze z moją 7-demką psów. Stale w to samo miejsce. I... nie płacę za psy. Mieszkamy w pokojach gościnnych z łazienką :) Quote
sacred PIRANHA Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Gosiapk']I tu sie mylisz, ja co roku jeżdżę nad morze z moją 7-demką psów. Stale w to samo miejsce. I... nie płacę za psy. Mieszkamy w pokojach gościnnych z łazienką :)[/quote] daj namiary gdzie dokladnie...blagam:cool3: Quote
Tola Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 I je tez poprosze. Co prawda mam tylko 2 suki, ale chetnie poznam kolejne miejsce nad morzem, gdzie moge zabrac swoje suczydła:lol: Bo bez nich urlop jakis taki nijaki;) Quote
Czaka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Tak Gosia daj nam koniecznie namiary, i może jakieś zdjątko :cool3: Quote
Zarunia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 hmm... to dobry pomysł z wakacjami z piesiulkiem tylko obawiam sie ze w naszym przypadku by to nie wypalilo.... Zarunia co prawda przepada za jazda samochodem ale pozniej jest problem ja z tamtad wyciagnac i zawsze przez pol godziny po wyjsciu siedzi i jeczy ze chce do auta z powrotem :roll: Quote
agusiazet Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Maniaczka samochodowa, czy co? Ja proponuję tam spotkanie za rok - tak fajnie byłoby się poznać, a i Pomorzanie zarobią, no nie, dobrze piszę? Quote
sacred PIRANHA Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='agusiazet']Maniaczka samochodowa, czy co? Ja proponuję tam spotkanie za rok - tak fajnie byłoby się poznać, a i Pomorzanie zarobią, no nie, dobrze piszę?[/quote] jasne , ze dobrze piszesz...genialnie:evil_lol: Quote
Czaka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Aga będę wredna i przypomnę Ci , jutro masz ostatni dzień laby!!! :diabloti: Quote
Gosiapk Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Aga będę wredna i przypomnę Ci , jutro masz ostatni dzień laby!!! :diabloti:[/quote] Oj, to nie było ładne :shake: :evil_lol: Quote
agusiazet Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Romki kochane, nawet nie wiecie, jak się cieszę, że wracam. Chociaż muszę szczerze przyznać: w Anglii jak się ma dobrą pracę żyje się o wiele łatwiej niż w Polsce, gdy się ma taką samą pracę. Nawet zaczęłam główkować, co mogłabym robić w Anglii - sporo pomysłów, ale zero funduszy na ich realizację. Ale będę nadal myśleć i kończyć dyplomowanego, a wtedy zadecyduję, czy warto plany przekształcać w czyny. Teraz myślę nad DT dla Giny, ale musi jeszcze się na to zgodzić moja pierworodna, a ona w Polsce. Więc wracam, kochani!!! Quote
Recommended Posts