Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote][quote name='Romek-Zamość']tak w ogóle to i mojego:mad:[/quote]

Ja chcę tylko dodać, że to jest jeszcze synuś mojej Zadziorki! :evil_lol:[/quote]
ale to jest tylko mało ważny szczegół:lol:

Posted

[quote name='Gosiapk']Chyba przynoszę pecha :roll:[/quote]
Oooo... Pewnie... Najprościej to zacząć marudzić i labiedzić. Pecha-srecha :evil_lol: Aldonna czeka na ten najlepsiejszy dom na świecie i jak go już znajdzie, to wam oko zbieleje... Ciotki wy jedne...

Posted

[quote name='Gosiapk']pecha-srecha???!!! :crazyeye: :evil_lol: :lol:[/quote]
Dokuczyłam Ci co??? :evil_lol: No może mało finezyjnie ale za to jak dosadnie :eviltong:

Posted

[quote name='Fusica']Dokuczyłam Ci co??? :evil_lol: No może mało finezyjnie ale za to jak dosadnie :eviltong:[/quote]
Dokuczyłaś?! Nie! Ale jak rozśmieszyłaś! :p

Posted

Adela wcale nie ma pecha ona ma farta!
Czeka na najwspanialszy dom na świecie - ja też tak myślę, że nam wszystkim "oczy zbieleją", jak już się ten super domek znajdzie..:evil_lol:

Posted

[quote name='Alpina']Adela wcale nie ma pecha ona ma farta!
Czeka na najwspanialszy dom na świecie - ja też tak myślę, że nam wszystkim "oczy zbieleją", jak już się ten super domek znajdzie..:evil_lol:[/quote]

Zadruniowa jedynaczka - przytulaczka :loveu:

Posted

Melduję się na moim ulubionym wątku. Poznałam Adelkę - sliczną panienkę i wielkim apetytem ;) , Zadziorkę, Zulkę, ślicznego kudłatego Dziadunia o 2 piękne onki.
No i dwunogie towarzystwo także.
Było wspaniale - bardzo, bardzo Wam dziękuję, Asiu i Romku, za gościne i wspaniałe przyjęcie nas - wędrowców.
Marto i Jarku - cieszę sie że wreszcie się poznaliśmy (choć Jarka poznałam już przy Bianeczce i Maszy).

Mam nadzieje, że spotkamy sie jeszcze - a teraz przystepujemy do zmasowanych akcji szukania domku dla Adelki - łaciatki. Najlepszego domku pod słońcem.

Trzymamy tez kciuki za rozwój naszych pozostałych juz udomkowanych psiaków.

Posted

A gdzie rozbierane, plenerowe, z martwą naturą, od przodu, od tyłu zdjątka naszej Bell-Aldonny ????? No gdzie???? Czas wymienić ogłoszonka na nowe!!!!

Posted

[quote name='Fusica']A gdzie rozbierane, plenerowe, z martwą naturą, od przodu, od tyłu zdjątka naszej Bell-Aldonny ????? No gdzie???? Czas wymienić ogłoszonka na nowe!!!![/quote]
A ja już myślałam że domagasz sie " rozbieranych,:crazyeye: plenerowych, z martwą naturą, :popcorn: :drinka:od przodu, :no-no-no: od tyłu, zdjątek " ze spotkania forumowiczów u Asi i Romka :siara:

Posted

[quote name='AZ-IWONA']A ja już myślałam że domagasz sie " rozbieranych,:crazyeye: plenerowych, z martwą naturą, :popcorn: :drinka:od przodu, :no-no-no: od tyłu, zdjątek " ze spotkania forumowiczów u Asi i Romka :siara:[/quote]

Ja też tak pomyślałam!:evil_lol:

Posted

A ja chciałam poinformować szanowne cioteczki, ze miałam wczoraj wiadomość od Zary, która jest bardzo grzeczna i robi siusiu tylko na dworze. Dzisiaj natomiat taką samą wiadomość dostałam od Pusi. Taka jestem z nich dumna! Pusia do tej pory spała na kanapie w kuchni, bo ludzie bali się, że ich będzie podlewać, od wczoraj awansowała na pokoje. A szanowna Adelcia siedzi teraz u mnie na kolanach i obgryza klawiaturę.