BIANKA1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='brazowa1']moja suka -sterylizowana przed pierwsza cieczka-jest chuda szczapa-kosci i miesnie.Ma duzo ruchu-ot co.[/quote] A mnie wet nie chciał wysterylizować suki ani kotki przed pierwszą cieczką :shake: Quote
ARKA Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='BIANKA1']A mnie wet nie chciał wysterylizować suki ani kotki przed pierwszą cieczką :shake:[/quote] To zmien weta! O jakimkolwiek zabiegu przeciez Ty decydujesz a nie wet. Przeciez trzeba podpsiac 'świstek' ze godzisz sie itd. Moje psy i suki zawsze byly takie same, przed czy po zabiegu, tzn. ani zagrube ani zachude. Normalne. Fakt ruch jest potrzebny napewno.;) A Felka to nawet schudla:multi: wet przed zabiegiem powiedzial, ze cos panna dooopska ma i trzeba odchudzic wiec jedzenie dawane bylo 'pod scisłym nadzorem' Dzis bylam z nia u weta a ponad trzy miesiace temu wazyla 32,5 kg a dzis 28,5 kg:multi: Quote
BIANKA1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Zmienić weta to nie problem . Ale moja leczy zwierzaki za 1|3 ceny u innych :shake: Mam też dostep do specjalistów i specjalistycznego sprzętu często za darmo . To dla mnie bardzo ważne , bo w tym roku miałam 6 tymczasów . Każdy ma jakieś swoje racje . Trochę się pomęczyłam , ale idzie ku lepszemu :loveu: Byle do soboty :p Quote
Gosiapk Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='BIANKA1']Zmienić weta to nie problem . Ale moja leczy zwierzaki za 1|3 ceny u innych :shake:...[/quote] Ooo...ja też chcę tak! :razz: Quote
BIANKA1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Gosiapk']Ooo...ja też chcę tak! :razz:[/quote] Ale tylko te " niczyje ".:evil_lol:Za swoje osobiste płacę prawie normalnie Pani Doktor bierze udział w różnych akcjach na rzecz schroniskowych psów . :lol: Ciociu Romek :diabloti:, możesz nam przedstawić swoje psiaki ?:cool3: Quote
Czaka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='BIANKA1']Ale tylko te " niczyje ".:evil_lol:Za swoje osobiste płacę prawie normalnie Pani Doktor bierze udział w różnych akcjach na rzecz schroniskowych psów . :lol: Ciociu Romek :diabloti:, możesz nam przedstawić swoje psiaki ?:cool3:[/quote] [FONT=Arial][SIZE=3]Niestety znowu nie mogę wkleić zdjęcia . :comp26: Po powrocie z pracy tylko , leniwca Tsukiego zastaliśmy w koszyczku, reszta pełzała po podłodze. [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3]Jutro ok. godz. 17 ma do nas przyjechać Pani z Lublina, w sprawie zapoznania swojego przyszłego towarzysza doli i niedoli. Pani wacha się pomiędzy Tsukim a Brutuskiem, jutro Wam napiszę który jej przypadł do serca. [/SIZE][/FONT] Quote
AZ-IWONA Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Obstawiam Tsukiego :eviltong: :evil_lol: Leniwiec i kanapowiec najwygodniejszy :diabloti: A jak tam moja grubaśka - chyba jest najwieksza !!??;) Quote
supergoga Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Proszę mi tu nie przezywać Tsukiego od leniwcow i takich tam A swoją drogą - wiem po kim on to ma. Mam w domu taka jedną, jakąś spowinowaconą chyba z Tsukim hihihi :evil_lol: . Wyssał to z mlekiem ...matki chrzestnej. ;) Tsuki - jeśli nie zostaniesz wybrany, szukamy dla ciebie super domku. Quote
BIANKA1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Sabinka prosi o rozniesienie po dogo biednej suni .Jest dzikawa i ma mieć sterylkę . Potrzebny tymczas na 2 tygodnie . Ja trochę daleko jestem .:shake: Możecie podbijać wątek ? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67836[/url] Quote
Czaka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='BIANKA1']Sabinka prosi o rozniesienie po dogo biednej suni .Jest dzikawa i ma mieć sterylkę . Potrzebny tymczas na 2 tygodnie . Ja trochę daleko jestem .:shake: Możecie podbijać wątek ? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67836[/URL][/quote] Z przyjemnością :loveu: Quote
Czaka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3]Tsuki to może i jest leniwcem , ale za to pięknie dzisiaj zjadał jedzonko z miseczki. Jego siostra Bianka tak sobie podjadła, że usnęła w misce. Myślę, że jak zaczną dobrze jeść , to Zadziorka trochę odpocznie. [/SIZE][/FONT] Quote
agusiazet Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=Arial][SIZE=3]Tsuki to może i jest leniwcem , ale za to pięknie dzisiaj zjadał jedzonko z miseczki. Jego siostra Bianka tak sobie podjadła, że usnęła w misce. Myślę, że jak zaczną dobrze jeść , to Zadziorka trochę odpocznie. [/SIZE][/FONT][/quote] I nie ma zdjęcia Bianeczki śpiącej w misce, fe nieładnie!!! Quote
Czaka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='agusiazet']I nie ma zdjęcia Bianeczki śpiącej w misce, fe nieładnie!!![/quote] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Spokojnie jeszcze będą zdjęcia, dopiero impreza się rozkręca. Dzisiaj szczeniory musiałam wytaszczyć do pralni, bo oczywiście wszystkie były na chodzie i sikają jak przerwane. Śniadanko najładniej zjadła Bianka i Tsuki, reszta to miała przy tym fajną zabawę. Po pracy kupię im papu dla papików. Jak te dwa kluchy będą najedzone, to zawsze mamuście będzie lżej. Zadziorce wczoraj znowu zaczęła sztywnieć łapka, ale podwoiłam dawkę preparatu i już jest dobrze. Jak pokonam trudności techniczne, to wstawię Wam jakieś fajne fotki. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][/SIZE] Quote
Czaka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tak jak pisałam od wczoraj dokarmiam szczeniory, a ich mamuśka bacznie temu się przygląda.:-o Jednak chyba jej się nie podoba, że karmię jej dzieci jakimiś papkami. :mad: Przed chwilą wysępiła w kuchni kawał mięcha i zaniosła je swoim pociechom, a te biedaki oblepiły je wkoło i próbują wycmoktać. :eating: [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
Gosiapk Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Romek-Zamość'] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tak jak pisałam od wczoraj dokarmiam szczeniory, a ich mamuśka bacznie temu się przygląda.:-o Jednak chyba jej się nie podoba, że karmię jej dzieci jakimiś papkami. :mad: Przed chwilą wysępiła w kuchni kawał mięcha i zaniosła je swoim pociechom, a te biedaki oblepiły je wkoło i próbują wycmoktać. :eating: [/SIZE][/FONT] [/quote] :eviltong: :lol: Quote
Tola Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To ja na dzien dobry zaczne od wklejenia gromadki Asi i Romka:lol: W czasie tej wycieczki Zadra byłą jeszcze w schronie. [IMG]http://img104.imageshack.us/img104/6797/gromadkaasiiromkapt7.jpg[/IMG] Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='martaa2']To ja na dzien dobry zaczne od wklejenia gromadkę Asi i Romka:lol: W czasie tej wycieczki Zadra byłą jeszcze w schronie. [IMG]http://img104.imageshack.us/img104/6797/gromadkaasiiromkapt7.jpg[/IMG][/quote] Romki powinni kupić sobie większy samochód :evil_lol: Quote
Czaka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='BIANKA1']Romki powinni kupić sobie większy samochód :evil_lol:[/quote] Może jeszcze foteliki dla szczeniorów! :mad: Normalnie, to wilkowate jedą z tyłu, a kurdupelki w środku, bo by mi się po drodze pogniotły :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Może jeszcze foteliki dla szczeniorów! :mad: Normalnie, to wilkowate jedą z tyłu, a kurdupelki w środku, bo by mi się po drodze pogniotły :evil_lol:[/quote] Foteliki ? Dobry pomysł :loveu: Quote
Gonitwa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Foteliki? Hmm.. jeśli szczeniąt było by z 8 sztuk to nie wiem jakiej wielkości musiałby być to samochód... Bus? Quote
AZ-IWONA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jak małe będą tak żarte jak teraz to Romki będą musiały [B][I]sprzedać [/I][/B]samochód :evil_lol: :eviltong: Quote
Czaka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Brutusik śpi na kolanach u swojej nowej Pańci :loveu: [IMG]http://img370.imageshack.us/img370/8071/img2850mm8.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts