zona Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 To ja proponuję tak: monika55, podaj mi numer konta, na które mam przelać 25 zł za ten kubraczek. Resztę, czyli 175 zł, przeleję na konto pusi na behawiorystę? "[SIZE=2][B]Cała kwota uzbierana na bazarku zostanie przekazana na potrzeby Borysa (operację usunięcia guza, karmę itp.)[/B][/SIZE]". Behawiorysta jest jak najbardziej potrzebą Borysa, w tym momencie najważniejszą, a w końcu na to miały być przeznaczone pieniądze uzbierane na bazarku. Skoro operacja kosztowała tylko 25 zł, to tak chyba będzie najrozsądniej. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='zona']To ja proponuję tak: monika55, podaj mi numer konta, na które mam przelać 25 zł za ten kubraczek. Resztę, czyli 175 zł, przeleję na konto pusi na behawiorystę? "[SIZE=2][B]Cała kwota uzbierana na bazarku zostanie przekazana na potrzeby Borysa (operację usunięcia guza, karmę itp.)[/B][/SIZE]". [B][COLOR=#0000ff]Behawiorysta jest jak najbardziej potrzebą Borysa, w tym momencie najważniejszą, a w końcu na to miały być przeznaczone pieniądze uzbierane na bazarku. [B]Skoro operacja kosztowała tylko 25 zł, to tak chyba będzie najrozsądniej.[/QUOTE][/B] [/COLOR][/B] Oczywiście, że TAK!!! Jestem dokładnie tego samego zdania!!! Quote
pusia85 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='zona']To ja proponuję tak: monika55, podaj mi numer konta, na które mam przelać 25 zł za ten kubraczek. Resztę, czyli 175 zł, przeleję na konto pusi na behawiorystę?[/QUOTE] Niech decyduje pani [B]monika55[/B] ;) Quote
monika55 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Paragon za smycz. Dziś mam trochę zwariowany dzień. [URL]http://[/URL][URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/1838/538e8f49d086b387med.jpg[/IMG][/URL] Quote
zona Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Pusia85, proszę o numer konta i dane do wpłaty na PW. Przelew za kubraczek już poszedł (poprawiłam dane odbiorcy, proszę się nie martwić;)). Quote
monika55 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Dziękuję. Zobaczymy czy behawiorysta pomoże. Jeśli ten/ta nie to znam innego. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 A może by tak na początek zadzwonić do Furciaczkowej? Quote
monika55 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Jak miałam tymczaskę, która wyła, szczekała i demolowała dom, to żadna rada nie pomogła. Skończyło się na tym,że jeżdziła z nami wszędzie i o dziwo w aucie była idealna, choć czasem długo czekała. Na szczęście przed latem znalazła dom. Quote
pusia85 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']A może by tak na początek zadzwonić do Furciaczkowej?[/QUOTE] A kto to??? Quote
Sarunia-Niunia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='pusia85']A kto to???[/QUOTE] Behawiorystka dogowa:), może wystarczyłaby na początek rada telefonicznie? Tak tylko nieśmiało sobie pomyślałam... Quote
zona Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Przelałam całość za bazarek: 25 zł za kubraczek na konto monika55 i 185 zł na konto pusi, na potrzeby Borysa (czyli behawiorystę przede wszystkim;)). Quote
Sarunia-Niunia Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Ściskam Boryska cieplutko:loveu::loveu::loveu: Quote
monika55 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Ja też ściskam. Tyle nowych bid w schronie. Co który odejdzie to na jego miejsce kilka nastepnych. Ech... Quote
pusia85 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Borysek dziękuje za uściski :) i informuje, że grzecznie chodzi w kubraczku, który zakłada już teraz tylko na noc, gdy państwo śpią i nie mogą pilnować, czy się nie liże, a w dzień, gdy chodzi bez ubranka rozumie, że nie może lizać ran i tego nie czyni. Apetyt mu dopisuje, dzisiaj zjadł 2 duże miski makaronu z kurczakiem, które wylizał do czysta w ciągu minuty :p Antybiotykoterapia zakończona:multi: Quote
pusia85 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Tylko straszny śpioch z niego się zrobił, ale może dlatego, że dochodzi do siebie po operacji. Dzisiaj dostał zabawkę-piszczałkę, ale nic z tego:shake: zero zainteresowania. Quote
szafra Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 (edited) Z mojego starego bazarku na transport Gromka do DS i od Dizelka zostało 83,95 zł. Wysłałam 40 dla Hrabcia na transport i DT a resztę dla Boryska - 43,95 zł dla Boryska na behawiorystę będzie i dobrą karmę. I podzielone :evil_lol:. Poproszę o dane do konta Pusiu85. Postaram się zrobić przelew jeszcze dziś. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229867-Taki-sobie-ropniak-Dizel-!-Zostaje-u-nas-)/page5[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228564-Zakończony-dane-wysłane-Ciuszki-i-jeszcze-inne-takie-tam-Grom-już-w-nowym-domu!?p=19791745#post19791745[/url] Edited November 13, 2012 by szafra Quote
Sarunia-Niunia Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='pusia85']Borysek dziękuje za uściski :smile: i informuje, że grzecznie chodzi w kubraczku, który zakłada już teraz tylko na noc, gdy państwo śpią i nie mogą pilnować, czy się nie liże, a w dzień, gdy chodzi bez ubranka rozumie, że nie może lizać ran i tego nie czyni. Apetyt mu dopisuje, dzisiaj zjadł 2 duże miski makaronu z kurczakiem, które wylizał do czysta w ciągu minuty :-P Antybiotykoterapia zakończona:multi:[/QUOTE] Pusiu, jesteście CUDOWNĄ RODZINKĄ dla Boryska:loveu::loveu::loveu:!!! A Borysek odwdzięcza się Wam swoją mądrością i dojrzałością i zapewne nieskończoną i bezwarunkową miłością!!! Quote
pusia85 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Pusiu, jesteście CUDOWNĄ RODZINKĄ dla Boryska:loveu::loveu::loveu:!!![/QUOTE] :oops: [quote name='Sarunia-Niunia']A Borysek odwdzięcza się Wam swoją mądrością i dojrzałością i zapewne nieskończoną i bezwarunkową miłością!!![/QUOTE] Oj tak, Borys jest cudownym psem i ma tak wielkie pokłady miłości, że aż dziw bierze, że po tym wszystkim, co przeszedł, ufa jeszcze ludziom:roll: Quote
monika55 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Dziękuję. Pieniądze dotarły. Pozdrawiam rodzinkę. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Witaj Borysku - przytulam Cię chłopaczku w południe i ślę buziole:):):) Quote
monika55 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Co słychać. Ja wiem że pewnie nic nowego ale fajnie poczytać. Quote
Recommended Posts