Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja proponuję tak:
monika55, podaj mi numer konta, na które mam przelać 25 zł za ten kubraczek.
Resztę, czyli 175 zł, przeleję na konto pusi na behawiorystę?

"[SIZE=2][B]Cała kwota uzbierana na bazarku zostanie przekazana na potrzeby Borysa (operację usunięcia guza, karmę itp.)[/B][/SIZE]".
Behawiorysta jest jak najbardziej potrzebą Borysa, w tym momencie najważniejszą, a w końcu na to miały być przeznaczone pieniądze uzbierane na bazarku. Skoro operacja kosztowała tylko 25 zł, to tak chyba będzie najrozsądniej.

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zona']To ja proponuję tak:
Resztę, czyli 175 zł, przeleję na konto pusi na behawiorystę?

"[SIZE=2][B]Cała kwota uzbierana na bazarku zostanie przekazana na potrzeby Borysa (operację usunięcia guza, karmę itp.)[/B][/SIZE]".
[B][COLOR=#0000ff]Behawiorysta jest jak najbardziej potrzebą Borysa, w tym momencie najważniejszą, a w końcu na to miały być przeznaczone pieniądze uzbierane na bazarku.
[B]Skoro operacja kosztowała tylko 25 zł, to tak chyba będzie najrozsądniej.[/QUOTE][/B]
[/COLOR][/B]
Oczywiście, że TAK!!! Jestem dokładnie tego samego zdania!!!

Posted

[quote name='zona']To ja proponuję tak:
Resztę, czyli 175 zł, przeleję na konto pusi na behawiorystę?[/QUOTE]
Niech decyduje pani [B]monika55[/B] ;)

Posted

Pusia85, proszę o numer konta i dane do wpłaty na PW.
Przelew za kubraczek już poszedł (poprawiłam dane odbiorcy, proszę się nie martwić;)).

Posted

Jak miałam tymczaskę, która wyła, szczekała i demolowała dom, to żadna rada nie pomogła. Skończyło się na tym,że jeżdziła z nami wszędzie i o dziwo w aucie była idealna, choć czasem długo czekała. Na szczęście przed latem znalazła dom.

Posted

Przelałam całość za bazarek: 25 zł za kubraczek na konto monika55 i 185 zł na konto pusi, na potrzeby Borysa (czyli behawiorystę przede wszystkim;)).

Posted

Borysek dziękuje za uściski :) i informuje, że grzecznie chodzi w kubraczku, który zakłada już teraz tylko na noc, gdy państwo śpią i nie mogą pilnować, czy się nie liże, a w dzień, gdy chodzi bez ubranka rozumie, że nie może lizać ran i tego nie czyni. Apetyt mu dopisuje, dzisiaj zjadł 2 duże miski makaronu z kurczakiem, które wylizał do czysta w ciągu minuty :p Antybiotykoterapia zakończona:multi:

Posted

Tylko straszny śpioch z niego się zrobił, ale może dlatego, że dochodzi do siebie po operacji. Dzisiaj dostał zabawkę-piszczałkę, ale nic z tego:shake: zero zainteresowania.

Posted (edited)

Z mojego starego bazarku na transport Gromka do DS i od Dizelka zostało 83,95 zł. Wysłałam 40 dla Hrabcia na transport i DT a resztę dla Boryska - 43,95 zł dla Boryska na behawiorystę będzie i dobrą karmę. I podzielone :evil_lol:.
Poproszę o dane do konta Pusiu85. Postaram się zrobić przelew jeszcze dziś.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229867-Taki-sobie-ropniak-Dizel-!-Zostaje-u-nas-)/page5[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228564-Zakończony-dane-wysłane-Ciuszki-i-jeszcze-inne-takie-tam-Grom-już-w-nowym-domu!?p=19791745#post19791745[/url]

Edited by szafra
Posted

[quote name='pusia85']Borysek dziękuje za uściski :smile: i informuje, że grzecznie chodzi w kubraczku, który zakłada już teraz tylko na noc, gdy państwo śpią i nie mogą pilnować, czy się nie liże, a w dzień, gdy chodzi bez ubranka rozumie, że nie może lizać ran i tego nie czyni. Apetyt mu dopisuje, dzisiaj zjadł 2 duże miski makaronu z kurczakiem, które wylizał do czysta w ciągu minuty :-P Antybiotykoterapia zakończona:multi:[/QUOTE]

Pusiu, jesteście CUDOWNĄ RODZINKĄ dla Boryska:loveu::loveu::loveu:!!!
A Borysek odwdzięcza się Wam swoją mądrością i dojrzałością i zapewne nieskończoną i bezwarunkową miłością!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Pusiu, jesteście CUDOWNĄ RODZINKĄ dla Boryska:loveu::loveu::loveu:!!![/QUOTE]
:oops:

[quote name='Sarunia-Niunia']A Borysek odwdzięcza się Wam swoją mądrością i dojrzałością i zapewne nieskończoną i bezwarunkową miłością!!![/QUOTE]
Oj tak, Borys jest cudownym psem i ma tak wielkie pokłady miłości, że aż dziw bierze, że po tym wszystkim, co przeszedł, ufa jeszcze ludziom:roll: