Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie cioteczki!!!!!
Dwie doby bez sikania poza kuwetą - sukces.
Ale chyba to jeszcze o niczym nie świadczy, bo już raz był spokój przez kilka dni. Poczekamy zobaczymy.
Najbardziej mnie martwi fakt, że nikt nie dzwoni w spr. Tolusi:-(
Co do żwirku, to do tej pory kupowałam ten najtańszy w kilku sklepach. Wczoraj również, ale chyba następnym razem kupię jakiś zapachowy. Szczerze mówiąć ten najtańszy jest byle jaki.
Tolunia i Kajtuś pozdrawiają wszystkie cioteczki:lol:

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gabi79']Witajcie cioteczki!!!!!
Ale chyba to jeszcze o niczym nie świadczy, bo już raz był spokój przez kilka dni. Poczekamy zobaczymy.
Co do żwirku, to do tej pory kupowałam ten najtańszy w kilku sklepach. Wczoraj również, ale chyba następnym razem kupię jakiś zapachowy. Szczerze mówiąć ten najtańszy jest byle jaki.
Tolunia i Kajtuś pozdrawiają wszystkie cioteczki:lol:[/QUOTE]

Gabi ja kiedyś kupiłam taki zapachowy żwirek ...miał być hiper super, wyglądał trochę jak proszek do prania, miał pochłaniać cały zapach i w ogóle ach i och a okazało się że wcale super nie był :( Ja kupuje taki żwirek ( to właściwie nie jest żwirek tylko takie jakby kawałki drewna czy trocin ) i jest dla moich kotów najlepszy. Może spróbuj ten , on nie jest drogi , nazywa się „Naturalny żwirek z drewna iglastego dla kotów , gryzoni i ptaków „ chyba w każdym sklepie zoologicznym jest, może Toli przypadnie do gustu :)
PS. Mogłabyś mi przesłać wszystkie zdjęcia Toli jakie masz ?....nie wiem jak tu jest z przesyłaniem plików więc może prześlij mi te zdjęcia na mój prywatny adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] . Spróbuję coś pokombinować z tym plakatem w wolnej chwili :)

Posted

2 dni to już coś.Oby tylko się utrzymało tak dalej.

Posted

Grzeczna Toleńka :loveu: byle tak dalej ;)

Nikt nie dzwoni cisza...:shake:

Posted

[quote name='Mysza2']Gabuniu, żadne z tych zdjęć które z komóry robiłam do niczego nie podobne. Wpadnę kiedyś z aparatem[/QUOTE]

Eluniu, będę bardzo wdzięczna, Tolunia musi mieć ładne zdjęcie do plakatu, a ja nie mam czym zrobić:-(

Danusiu, jak Myszka zrobi zdjęcia, to Ci prześle, ja mam w telefonie tylko te, które są na wątku i które były wykorzystane do ogłoszeń. Może ze względu na nie najlepszą jakość zdjęć nikt nie zadzwonił, ludzie są wzrokowcami....
Problemy Toli z sikaniem się skończyły (odpukać), niestety od dwóch dni ciągle od 5tej rano próbuje zapolować na papugi, nawet wskakuje na klatkę. Jak się ją stamtąd weźmie przez chwilę się pobawi i znowu wraca.

Posted

[quote name='Gabi79']Eluniu, będę bardzo wdzięczna, Tolunia musi mieć ładne zdjęcie do plakatu, a ja nie mam czym zrobić:-(

Danusiu, jak Myszka zrobi zdjęcia, to Ci prześle, ja mam w telefonie tylko te, które są na wątku i które były wykorzystane do ogłoszeń. Może ze względu na nie najlepszą jakość zdjęć nikt nie zadzwonił, ludzie są wzrokowcami....
Problemy Toli z sikaniem się skończyły (odpukać), niestety od dwóch dni ciągle od 5tej rano próbuje zapolować na papugi, nawet wskakuje na klatkę. Jak się ją stamtąd weźmie przez chwilę się pobawi i znowu wraca.[/QUOTE]

Gabi no tak by było najlepiej, ładne zdjęcia to podstawa ( zresztą już pomijając fakt że te z komórki nieostre to na pewno za małą rozdzielczość mają i przy powiększeniu takie zdjęcie źle wygląda , w prawdzie A4 to nie duży format ale zawsze )...to jak zrobicie te zdjęcia to podeślijcie mi na ten adres com wcześniej podała to urobię jakiegoś pięknego plakata ;)

Ps. A może z papużkami jednak przejdzie ...moja koleżanka tez ma papużki i kota , najpierw go oczywiście mocno te papużki interesowały ale po pewnym czasie znudziło mu się i dał sobie spokój :)

Posted

Gabi napisz nam kochana czy masz jeszcze pieniązki na Tolcię?

To jeszcze kocie dziecko wszystko co się rusza ją interesuje. Mam nadzieję, że jej przejdzie, albo, że ktoś w końcu zadzwoni

Posted

Ciocia po znajomości zaprosimy na wspaniały, zupełnie nowy bazarek kolekcji jesień - zima :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230984-Zupełnie-Nowa-Kolekcja-Jesień-Zima!!!-Buty-ciuszki-apaszki-31-08-22-00[/URL]

Posted

[quote name='AgusiaP']Gabi napisz nam kochana czy masz jeszcze pieniązki na Tolcię?

To jeszcze kocie dziecko wszystko co się rusza ją interesuje. Mam nadzieję, że jej przejdzie, albo, że ktoś w końcu zadzwoni[/QUOTE]

Aguś, oczywiście, że mam rozliczenie jest w trzecim poście, który mi odstąpiłaś;),
wpisuję tam wydatki co do grosika, w razie potrzeby mam paragony.

Przedwczoraj pochwaliłam Tolcię, że nie sika na kołdrę, no i wczoraj nad ranem obsikała koc....

Dzisiaj papugi ją nie interesują, ale zaraz wychodzę i znów muszę przenieść je do łazienki.

Tolcia i Kajtuś przesyłają cioteczkom buziaki:loveu:

Posted

[quote name='Gabi79']Aguś, oczywiście, że mam rozliczenie jest w trzecim poście, który mi odstąpiłaś;),
wpisuję tam wydatki co do grosika, w razie potrzeby mam paragony.

Przedwczoraj pochwaliłam Tolcię, że nie sika na kołdrę, no i wczoraj nad ranem obsikała koc....

Dzisiaj papugi ją nie interesują, ale zaraz wychodzę i znów muszę przenieść je do łazienki.

Tolcia i Kajtuś przesyłają cioteczkom buziaki:loveu:[/QUOTE]

O matko Gabi Ty jej może nie chwal lepiej
A zmieniłaś ten żwirek Gabrysiu?

Posted

[quote name='AgusiaP']O matko Gabi Ty jej może nie chwal lepiej
A zmieniłaś ten żwirek Gabrysiu?[/QUOTE]

No chyba lepiej Tolci nie chwalić:evil_lol:

Co do żwirku, to akurat jak była dyskusja nt. zmiany kupiłam w Realu tani, ale to sikanie to raczej nie kwestia żwirku.
Jak ten się skończy kupię lepszy lub to o czym pisała Dancik (takie drewienka)

Posted

[quote name='Gabi79']No chyba lepiej Tolci nie chwalić:evil_lol:

Co do żwirku, to akurat jak była dyskusja nt. zmiany kupiłam w Realu tani, ale to sikanie to raczej nie kwestia żwirku.
Jak ten się skończy kupię lepszy lub to o czym pisała Dancik (takie drewienka)[/QUOTE]

Gabi musimy próbowac ;)
Pani Anetka też mówiła, że Boston nie drapie się na pewno od karmy, którą jadł wczesniej :eviltong:
Karma zmeniona i po kłopocie :eviltong:

Posted

[quote name='AgusiaP']Gabi musimy próbowac ;)
Pani Anetka też mówiła, że Boston nie drapie się na pewno od karmy, którą jadł wczesniej :eviltong:
Karma zmeniona i po kłopocie :eviltong:[/QUOTE]

Nigdy nic nie wiadomo ;) Ciekawe jak tam Tolunia się sprawuje ;)