Gabi79 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Witajcie cioteczki!!!!! Dwie doby bez sikania poza kuwetą - sukces. Ale chyba to jeszcze o niczym nie świadczy, bo już raz był spokój przez kilka dni. Poczekamy zobaczymy. Najbardziej mnie martwi fakt, że nikt nie dzwoni w spr. Tolusi:-( Co do żwirku, to do tej pory kupowałam ten najtańszy w kilku sklepach. Wczoraj również, ale chyba następnym razem kupię jakiś zapachowy. Szczerze mówiąć ten najtańszy jest byle jaki. Tolunia i Kajtuś pozdrawiają wszystkie cioteczki:lol: Quote
Dancik Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Gabi79']Witajcie cioteczki!!!!! Dwie doby bez sikania poza kuwetą - sukces. Ale chyba to jeszcze o niczym nie świadczy, bo już raz był spokój przez kilka dni. Poczekamy zobaczymy. Najbardziej mnie martwi fakt, że nikt nie dzwoni w spr. Tolusi:-( Co do żwirku, to do tej pory kupowałam ten najtańszy w kilku sklepach. Wczoraj również, ale chyba następnym razem kupię jakiś zapachowy. Szczerze mówiąć ten najtańszy jest byle jaki. Tolunia i Kajtuś pozdrawiają wszystkie cioteczki:lol:[/QUOTE] Gabi ja kiedyś kupiłam taki zapachowy żwirek ...miał być hiper super, wyglądał trochę jak proszek do prania, miał pochłaniać cały zapach i w ogóle ach i och a okazało się że wcale super nie był :( Ja kupuje taki żwirek ( to właściwie nie jest żwirek tylko takie jakby kawałki drewna czy trocin ) i jest dla moich kotów najlepszy. Może spróbuj ten , on nie jest drogi , nazywa się „Naturalny żwirek z drewna iglastego dla kotów , gryzoni i ptaków „ chyba w każdym sklepie zoologicznym jest, może Toli przypadnie do gustu :) PS. Mogłabyś mi przesłać wszystkie zdjęcia Toli jakie masz ?....nie wiem jak tu jest z przesyłaniem plików więc może prześlij mi te zdjęcia na mój prywatny adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] . Spróbuję coś pokombinować z tym plakatem w wolnej chwili :) Quote
Beatkaa Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Gabi79']Witajcie cioteczki!!!!! Dwie doby bez sikania poza kuwetą - sukces. Ale chyba to jeszcze o niczym nie świadczy, bo już raz był spokój przez kilka dni. Poczekamy zobaczymy. Najbardziej mnie martwi fakt, że nikt nie dzwoni w spr. Tolusi:-( Co do żwirku, to do tej pory kupowałam ten najtańszy w kilku sklepach. Wczoraj również, ale chyba następnym razem kupię jakiś zapachowy. Szczerze mówiąć ten najtańszy jest byle jaki. Tolunia i Kajtuś pozdrawiają wszystkie cioteczki:lol:[/QUOTE] 2 dni to już coś.Oby tylko się utrzymało tak dalej. Quote
Martika&Aischa Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 I ja zaglądam do naszej Tolusi ...mam nadzieję że grzecznej ;) Quote
AgusiaP Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='Gabi79']Witajcie cioteczki!!!!! Dwie doby bez sikania poza kuwetą - sukces. Ale chyba to jeszcze o niczym nie świadczy, bo już raz był spokój przez kilka dni. Poczekamy zobaczymy. Najbardziej mnie martwi fakt, że nikt nie dzwoni w spr. Tolusi:-( Co do żwirku, to do tej pory kupowałam ten najtańszy w kilku sklepach. Wczoraj również, ale chyba następnym razem kupię jakiś zapachowy. Szczerze mówiąć ten najtańszy jest byle jaki. Tolunia i Kajtuś pozdrawiają wszystkie cioteczki:lol:[/QUOTE] Grzeczna Toleńka :loveu: byle tak dalej ;) Nikt nie dzwoni cisza...:shake: Quote
Martika&Aischa Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Ja również odwiedzam naszą Tolunię :lol: Quote
AgusiaP Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 I ja odwiedzam i buziaki przesyłam :loveu: Quote
Mysza2 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Gabuniu, żadne z tych zdjęć które z komóry robiłam do niczego nie podobne. Wpadnę kiedyś z aparatem Quote
Gabi79 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Mysza2']Gabuniu, żadne z tych zdjęć które z komóry robiłam do niczego nie podobne. Wpadnę kiedyś z aparatem[/QUOTE] Eluniu, będę bardzo wdzięczna, Tolunia musi mieć ładne zdjęcie do plakatu, a ja nie mam czym zrobić:-( Danusiu, jak Myszka zrobi zdjęcia, to Ci prześle, ja mam w telefonie tylko te, które są na wątku i które były wykorzystane do ogłoszeń. Może ze względu na nie najlepszą jakość zdjęć nikt nie zadzwonił, ludzie są wzrokowcami.... Problemy Toli z sikaniem się skończyły (odpukać), niestety od dwóch dni ciągle od 5tej rano próbuje zapolować na papugi, nawet wskakuje na klatkę. Jak się ją stamtąd weźmie przez chwilę się pobawi i znowu wraca. Quote
Beatkaa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Z papużkami to jej nie przejdzie nigdy.I to pewne. Taka jej natura. Ale dobrze,że z tym siusianiem już zdecydowanie lepiej.;) Quote
Dancik Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Gabi79']Eluniu, będę bardzo wdzięczna, Tolunia musi mieć ładne zdjęcie do plakatu, a ja nie mam czym zrobić:-( Danusiu, jak Myszka zrobi zdjęcia, to Ci prześle, ja mam w telefonie tylko te, które są na wątku i które były wykorzystane do ogłoszeń. Może ze względu na nie najlepszą jakość zdjęć nikt nie zadzwonił, ludzie są wzrokowcami.... Problemy Toli z sikaniem się skończyły (odpukać), niestety od dwóch dni ciągle od 5tej rano próbuje zapolować na papugi, nawet wskakuje na klatkę. Jak się ją stamtąd weźmie przez chwilę się pobawi i znowu wraca.[/QUOTE] Gabi no tak by było najlepiej, ładne zdjęcia to podstawa ( zresztą już pomijając fakt że te z komórki nieostre to na pewno za małą rozdzielczość mają i przy powiększeniu takie zdjęcie źle wygląda , w prawdzie A4 to nie duży format ale zawsze )...to jak zrobicie te zdjęcia to podeślijcie mi na ten adres com wcześniej podała to urobię jakiegoś pięknego plakata ;) Ps. A może z papużkami jednak przejdzie ...moja koleżanka tez ma papużki i kota , najpierw go oczywiście mocno te papużki interesowały ale po pewnym czasie znudziło mu się i dał sobie spokój :) Quote
AgusiaP Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Gabi napisz nam kochana czy masz jeszcze pieniązki na Tolcię? To jeszcze kocie dziecko wszystko co się rusza ją interesuje. Mam nadzieję, że jej przejdzie, albo, że ktoś w końcu zadzwoni Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Ciocia po znajomości zaprosimy na wspaniały, zupełnie nowy bazarek kolekcji jesień - zima :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230984-Zupełnie-Nowa-Kolekcja-Jesień-Zima!!!-Buty-ciuszki-apaszki-31-08-22-00[/URL] Quote
Gabi79 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='AgusiaP']Gabi napisz nam kochana czy masz jeszcze pieniązki na Tolcię? To jeszcze kocie dziecko wszystko co się rusza ją interesuje. Mam nadzieję, że jej przejdzie, albo, że ktoś w końcu zadzwoni[/QUOTE] Aguś, oczywiście, że mam rozliczenie jest w trzecim poście, który mi odstąpiłaś;), wpisuję tam wydatki co do grosika, w razie potrzeby mam paragony. Przedwczoraj pochwaliłam Tolcię, że nie sika na kołdrę, no i wczoraj nad ranem obsikała koc.... Dzisiaj papugi ją nie interesują, ale zaraz wychodzę i znów muszę przenieść je do łazienki. Tolcia i Kajtuś przesyłają cioteczkom buziaki:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 I my dla Kajtunia i Tolusi przesyłamy całusy ......... :loveu: Quote
AgusiaP Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Gabi79']Aguś, oczywiście, że mam rozliczenie jest w trzecim poście, który mi odstąpiłaś;), wpisuję tam wydatki co do grosika, w razie potrzeby mam paragony. Przedwczoraj pochwaliłam Tolcię, że nie sika na kołdrę, no i wczoraj nad ranem obsikała koc.... Dzisiaj papugi ją nie interesują, ale zaraz wychodzę i znów muszę przenieść je do łazienki. Tolcia i Kajtuś przesyłają cioteczkom buziaki:loveu:[/QUOTE] O matko Gabi Ty jej może nie chwal lepiej A zmieniłaś ten żwirek Gabrysiu? Quote
Beatkaa Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Pochwaliliśmy dziewczynę i już...:mad: Oj Tolcia.. ;) Quote
Gabi79 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='AgusiaP']O matko Gabi Ty jej może nie chwal lepiej A zmieniłaś ten żwirek Gabrysiu?[/QUOTE] No chyba lepiej Tolci nie chwalić:evil_lol: Co do żwirku, to akurat jak była dyskusja nt. zmiany kupiłam w Realu tani, ale to sikanie to raczej nie kwestia żwirku. Jak ten się skończy kupię lepszy lub to o czym pisała Dancik (takie drewienka) Quote
AgusiaP Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='Gabi79']No chyba lepiej Tolci nie chwalić:evil_lol: Co do żwirku, to akurat jak była dyskusja nt. zmiany kupiłam w Realu tani, ale to sikanie to raczej nie kwestia żwirku. Jak ten się skończy kupię lepszy lub to o czym pisała Dancik (takie drewienka)[/QUOTE] Gabi musimy próbowac ;) Pani Anetka też mówiła, że Boston nie drapie się na pewno od karmy, którą jadł wczesniej :eviltong: Karma zmeniona i po kłopocie :eviltong: Quote
Beatkaa Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='AgusiaP']Gabi musimy próbowac ;) Pani Anetka też mówiła, że Boston nie drapie się na pewno od karmy, którą jadł wczesniej :eviltong: Karma zmeniona i po kłopocie :eviltong:[/QUOTE] Nigdy nic nie wiadomo ;) Ciekawe jak tam Tolunia się sprawuje ;) Quote
Nadziejka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Pozdrawiamy i sciskamy [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/tany.gif[/IMG]Tolunie i ksiecia Kajtunia Quote
AgusiaP Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Mialam wczoraj telefon w sprawie Toli Niestety pani chciala kotka rasowego... Quote
Recommended Posts