brazowa1 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='akucha']Maszerujemy na pierwszą, a może jednak...[/quote] Zadne moze jednak,bo wiemy,ze nic z tego,no chyba,ze ktoras z Ciotek w Totka szostke trafi,to wziecie Bajka ,jako danine moze potraktowac :cool3: Quote
Kasia25 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Totek srotek................ niech go ktoś w końcu pokocha:placz: Quote
kaerjot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='brazowa1']Zadne moze jednak,bo wiemy,ze nic z tego,no chyba,ze ktoras z Ciotek w Totka szostke trafi,to wziecie Bajka ,jako danine moze potraktowac :cool3:[/quote] Załatw mi tę szóstkę to go wezmę :p Quote
akucha Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Bajek wciąż czeka, on nie wie, że jest za stary :-( Quote
brazowa1 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Piesek-wraczek,ktory nigdy nie zaznal miłosci,przyjazni,czy zwyklej,poprawnej troski wlasciciela.Smutne. Quote
Kasia25 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Bardzo smutne, chociaż tak na kilka chwil mógłby poczuć się kochany:-( Quote
brazowa1 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 piekne,pogodne Twoje banerki Kasiu,tylko Bajka w takiej scenerii umiescic sie nie da:( Quote
Betbet Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 szkoda mi go...strasznie mi go szkoda bo to taki...no musiałby trafic w czyjs gust Quote
brazowa1 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 tak,my wiemy,on wie,ale,no co nam szkodzi. wraczek ma swoj watek i chociaz tyle.Zanim zgnije.... Quote
Betbet Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 zawsze jak na niego patrze w schronie to...no to nomalnie muwspółczuję ale nie tak jak [pozostałym psom w kojcach tylko jakoś tak po ludzku..że on takiej specyficznej urody i sierści i ech Quote
brazowa1 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Betbet']szkoda mi go...strasznie mi go szkoda bo to taki...no musiałby trafic w czyjs gust[/quote] gust i warunki specyficzne,on normalnie na spacer nie wyjdzie,zeby sie zalatwic...ale to takie akademickie nasze rozwazania. Quote
Kasia25 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ares był już trup a wypełż do domu.... Więc jakaś nadzieja jest Quote
brazowa1 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 tylko Ares to domowy pies,przez cale swoje zycie był.Do tego miły domowy pies.Bajek domu nigdy nie mial,nie potrafi nic :( :( :( Wigor tez domu,podobnie jak on nie mial,ale to inny charakter i jednak miał socjalizacje w mlodym wieku ze swiatem zewnetrznym. Quote
Recommended Posts