Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ufff dobrze, że Borys ma zdrową wątróbkę :) Nasza wetka mówi, że teraz robale są wybrzydzające w środkach i trzeba czasami atakować z różnych stron je :P Dobrze, że w końcu jest większa poprawa ;)

Posted

Dobrze niby że wyniki są ok ale przez to dalej niewiadomo co mu jest...
Wczoraj co prawda na karme aż się rzucił ale później ją zwymiotował.
Nie wiem, może to kwestia tego, że jadł ją bardzo szybko nawet.nie gryzł tylko łykał od razu...
Wcześniej mu się to nie zdarzało..

Waga z wczoraj- 32,8.
Pies wygląda jak po.obozie koncentracyjnym...

Posted

Z wczorajszego meczu jak jeszcze pusto było...
Skra Bełchatów vs Resovia Rzeszów
10817917_318131218374964_1230056197_n.jp

Za to dziś już zamówiliśmy kolejne bilety, tym razem Skra vs AZS Politechnika Warszawska :D
Mecz niby dopiero 11.01 ale już się doczekać nie mogę :D

Posted

W kwestii Borysowej- łapa już całkiem nieźle, w końcu ładnie zaczyna się goić.
Dziś była kolejna wizyta kontrolna, kupka poszła do badania, kolejna wizyta we wtorek a jutro powinny być wyniki.
Waga z dziś-33.
Nie rośnie ale też nie spada dalej więc to mnie trochę pociesza.

Za to Chi...
10805587_858633917492698_507291251680387

Takie cuda w lumpeksie można znaleźć :D
2 ubranka mikołajkowe, typowo psie :D
A zapłaciłam ok.9zł za to :D

Posted

Zapisuję sobie. Pewnie nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale przez Twój wątek zakchałam się w pudlach... trochę się o nich naczytałam i teraz wiem, że jak mi szczeniak podrośnie to sprawie sobie pudla :megagrin: . Nie wiem tylko czy królewskiego czu miniaturkę

Posted

Awww miód na moje serce :D
Nawet nie wiecie jak to fajnie słyszeć (a raczej czytać) takie rzeczy :D

Dzwoniłam do weta...
U Borysa w kupie wykryto włosogłówkę, od wtorku zaczynamy terapię odrobaczającą...

Posted

Przekaż proszę Borysowi od nas, a w szczególności od Pana Pinczera Terrorysty, że ma on przestać zapewniać Wam takie 'rozrywki'... Zdrówka dla Borysa, po raz kolejny!  ;-)

I odnośnie pudli... Długo miałam w głowie obraz 'głupiego psa z dziwnymi kulami na tyłku', ale od pewnego czasu pudliszony mi się zaczęły podobać (pod każdym względem). Zdecydowanie pudel dołączył do ras na 'bliżej nieokreślone psie kiedyś'.  :grins:

Posted

Aj, trzymamy kciuki za Borysa - potarmoś go za uszy za takie sensacje ;)

Aww, jakie cuda w lumpach, ja nie umiem w nich znajdywać okazji...

Posted

Przekaż proszę Borysowi od nas, a w szczególności od Pana Pinczera Terrorysty, że ma on przestać zapewniać Wam takie 'rozrywki'... Zdrówka dla Borysa, po raz kolejny!  ;-)

I odnośnie pudli... Długo miałam w głowie obraz 'głupiego psa z dziwnymi kulami na tyłku', ale od pewnego czasu pudliszony mi się zaczęły podobać (pod każdym względem). Zdecydowanie pudel dołączył do ras na 'bliżej nieokreślone psie kiedyś'.  :grins:

Przekazane, Borys przyjął do wiadomośći :D
Powiem Ci, że ja sama miałam taki obraz pudla :P
A teraz im bardziej w nich ,,siedzę" tym bardziej nawet te kule mi się podobają :P
Marzy mi się jeszcze kiedyś duża czekoladka ale nie wyobrażam sobie ile czasu na pielęgnacje trzeba poświęcić :P
Ale jak nie duży to miniatura też czekoladowa :D
Szkoda tylko, że w PL małych czekoladek chyba nie ma...

Aj, trzymamy kciuki za Borysa - potarmoś go za uszy za takie sensacje ;)

Aww, jakie cuda w lumpach, ja nie umiem w nich znajdywać okazji...

Powiem CI, że ja szukać też nie umiem :P
Zaszłam raz (na ogół nie lubie po takich sklepach chodzić), pogrzebałam w koszu ze świątecznymi rzeczami i od razu mam :D
Posted

Mi się pudle zawsze podobały, a do królewskich wzdychałam od dawien dawna :loveu: Ale jednak moje serce podbił niuf i tylko niufa pragę :loveu: Nie wiem jak bardzo bym chciała, ale już w każdej innej rasie mi coś nie pasuje, drobnostka a jednak :p Niuf okazał się idealny po takiej ilości jaką poznałam :loveu: 

Posted

Przekazane, Borys przyjął do wiadomośći :D
Powiem Ci, że ja sama miałam taki obraz pudla :P
A teraz im bardziej w nich ,,siedzę" tym bardziej nawet te kule mi się podobają :P
Marzy mi się jeszcze kiedyś duża czekoladka ale nie wyobrażam sobie ile czasu na pielęgnacje trzeba poświęcić :P
Ale jak nie duży to miniatura też czekoladowa :D
Szkoda tylko, że w PL małych czekoladek chyba nie ma...

Mam nadzieję, że przyjął, bo jak nie to Terrorystę pocztą wyślę i poustawia Borysowi w główce tak jak trzeba.  :grins:

Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja miałam skojarzenia 'pudel = dziwne kulki na tyłku'. Jak widzę na wystawach ten cały proces 'upiększania' to mnie ciary przechodzą.  :evil_lol:

Tyle psów w domu mieć. Zazdroszczę. U mnie jakiekolwiek wspominki 'a może kiedyś' kończą się tym, że 'po co mieć dwa psy' itp. Czyli czekoladka gdzieś tam po cichu jest planowana?

i strasznie lubię jak ludzie mają drugiego psa takiej samej rasy, aż miło oko zawiesić,a duży pudel i mały pudel wyglądałyby w duecie możliwie najlepiej :D

Młody z dobkiem też by fajnie wyglądał. Gorzej z moją psychiką, haha.  :-D Ja bardzo zazdroszczę ludziom, którzy mają upatrzoną jedną, konkretną rasę i 'trzymają' się jej przez kilkanaście, albo kilkadziesiąt lat. Mi się w każdej rasie 'coś' podoba i za Chiny ludowe żadnej z 'listy' wyeliminować nie mogę.  :eviltong:

Posted

Pudle są fajne, ale nie chcialabym mieć w domu - jestem leniwa na pielęgnację ;)

A ja... byłam pewna, że wyeliminowałam po ok 8latach pewną rase... ale nie umiem, czasem mi wraca głupi pomysł, że może by tak jednak... :p