Collakowa Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Super wiadomość! Oby Wasze problemy już się skończyły! A jak tam u Chi? Quote
Aleksandrossa Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Chicełek ma się bardzo dobrze, co raz nowych sztuczek się uczy :DPrzydałoby się filmik zmontować ale przez nadmiar nauki+ częste wizyty u weta nie mam na to czasu :( Quote
Aleksandrossa Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 I pochwalimy się co nasz wet wymyślił :DNaszych zdjęć jeszcze nie ma bo ciągle zapominam wysłać :P Quote
Collakowa Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ale fajne! Świetny pomysł! Chętnie by sie obejrzało Chiceła, ale jak juz problemy Wam miną :) Quote
Korenia Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Ufff dobrze, że Borys ma zdrową wątróbkę :) Nasza wetka mówi, że teraz robale są wybrzydzające w środkach i trzeba czasami atakować z różnych stron je :P Dobrze, że w końcu jest większa poprawa ;) Quote
Aleksandrossa Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Dobrze niby że wyniki są ok ale przez to dalej niewiadomo co mu jest... Wczoraj co prawda na karme aż się rzucił ale później ją zwymiotował. Nie wiem, może to kwestia tego, że jadł ją bardzo szybko nawet.nie gryzł tylko łykał od razu... Wcześniej mu się to nie zdarzało.. Waga z wczoraj- 32,8. Pies wygląda jak po.obozie koncentracyjnym... Quote
Korenia Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 No tak, zagadkowe chudnięcie dalej nierozwiązane... Quote
Aleksandrossa Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Z wczorajszego meczu jak jeszcze pusto było...Skra Bełchatów vs Resovia RzeszówZa to dziś już zamówiliśmy kolejne bilety, tym razem Skra vs AZS Politechnika Warszawska :DMecz niby dopiero 11.01 ale już się doczekać nie mogę :D Quote
Aleksandrossa Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 W kwestii Borysowej- łapa już całkiem nieźle, w końcu ładnie zaczyna się goić.Dziś była kolejna wizyta kontrolna, kupka poszła do badania, kolejna wizyta we wtorek a jutro powinny być wyniki.Waga z dziś-33.Nie rośnie ale też nie spada dalej więc to mnie trochę pociesza.Za to Chi...Takie cuda w lumpeksie można znaleźć :D2 ubranka mikołajkowe, typowo psie :DA zapłaciłam ok.9zł za to :D Quote
Korenia Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Super, że noga Borys lepiej :) A Chico gotowy do świąt :D Quote
Mylukier Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Zapisuję sobie. Pewnie nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale przez Twój wątek zakchałam się w pudlach... trochę się o nich naczytałam i teraz wiem, że jak mi szczeniak podrośnie to sprawie sobie pudla :megagrin: . Nie wiem tylko czy królewskiego czu miniaturkę Quote
Dioranne Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 To skoro takie wyznania to też się przyznam, że dzięki Chi zaczęły mi się pudle całkiem-całkiem podobać. :siara: Quote
Aleksandrossa Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Awww miód na moje serce :DNawet nie wiecie jak to fajnie słyszeć (a raczej czytać) takie rzeczy :DDzwoniłam do weta...U Borysa w kupie wykryto włosogłówkę, od wtorku zaczynamy terapię odrobaczającą... Quote
Dioranne Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Przekaż proszę Borysowi od nas, a w szczególności od Pana Pinczera Terrorysty, że ma on przestać zapewniać Wam takie 'rozrywki'... Zdrówka dla Borysa, po raz kolejny! ;-) I odnośnie pudli... Długo miałam w głowie obraz 'głupiego psa z dziwnymi kulami na tyłku', ale od pewnego czasu pudliszony mi się zaczęły podobać (pod każdym względem). Zdecydowanie pudel dołączył do ras na 'bliżej nieokreślone psie kiedyś'. :grins: Quote
Guest TyŚka Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Aj, trzymamy kciuki za Borysa - potarmoś go za uszy za takie sensacje ;) Aww, jakie cuda w lumpach, ja nie umiem w nich znajdywać okazji... Quote
Aleksandrossa Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Przekaż proszę Borysowi od nas, a w szczególności od Pana Pinczera Terrorysty, że ma on przestać zapewniać Wam takie 'rozrywki'... Zdrówka dla Borysa, po raz kolejny! ;-) I odnośnie pudli... Długo miałam w głowie obraz 'głupiego psa z dziwnymi kulami na tyłku', ale od pewnego czasu pudliszony mi się zaczęły podobać (pod każdym względem). Zdecydowanie pudel dołączył do ras na 'bliżej nieokreślone psie kiedyś'. :grins:Przekazane, Borys przyjął do wiadomośći :DPowiem Ci, że ja sama miałam taki obraz pudla :PA teraz im bardziej w nich ,,siedzę" tym bardziej nawet te kule mi się podobają :PMarzy mi się jeszcze kiedyś duża czekoladka ale nie wyobrażam sobie ile czasu na pielęgnacje trzeba poświęcić :PAle jak nie duży to miniatura też czekoladowa :DSzkoda tylko, że w PL małych czekoladek chyba nie ma...Aj, trzymamy kciuki za Borysa - potarmoś go za uszy za takie sensacje ;)Aww, jakie cuda w lumpach, ja nie umiem w nich znajdywać okazji...Powiem CI, że ja szukać też nie umiem :PZaszłam raz (na ogół nie lubie po takich sklepach chodzić), pogrzebałam w koszu ze świątecznymi rzeczami i od razu mam :D Quote
.Agata. Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 http://www.bijoupoodles.com/images/Sophie2090511.JPG czekoladowe faktycznie super :D i strasznie lubię jak ludzie mają drugiego psa takiej samej rasy, aż miło oko zawiesić,a duży pudel i mały pudel wyglądałyby w duecie możliwie najlepiej :D Quote
vege* Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Mi się pudle zawsze podobały, a do królewskich wzdychałam od dawien dawna :loveu: Ale jednak moje serce podbił niuf i tylko niufa pragę :loveu: Nie wiem jak bardzo bym chciała, ale już w każdej innej rasie mi coś nie pasuje, drobnostka a jednak :p Niuf okazał się idealny po takiej ilości jaką poznałam :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Już wiem skąd będzie mój przyszły pudl <3http://www.pudl.estranky.cz/Co tam że w Czechach :D Quote
Dioranne Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Przekazane, Borys przyjął do wiadomośći :D Powiem Ci, że ja sama miałam taki obraz pudla :P A teraz im bardziej w nich ,,siedzę" tym bardziej nawet te kule mi się podobają :P Marzy mi się jeszcze kiedyś duża czekoladka ale nie wyobrażam sobie ile czasu na pielęgnacje trzeba poświęcić :P Ale jak nie duży to miniatura też czekoladowa :D Szkoda tylko, że w PL małych czekoladek chyba nie ma... Mam nadzieję, że przyjął, bo jak nie to Terrorystę pocztą wyślę i poustawia Borysowi w główce tak jak trzeba. :grins: Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja miałam skojarzenia 'pudel = dziwne kulki na tyłku'. Jak widzę na wystawach ten cały proces 'upiększania' to mnie ciary przechodzą. :evil_lol: Tyle psów w domu mieć. Zazdroszczę. U mnie jakiekolwiek wspominki 'a może kiedyś' kończą się tym, że 'po co mieć dwa psy' itp. Czyli czekoladka gdzieś tam po cichu jest planowana? i strasznie lubię jak ludzie mają drugiego psa takiej samej rasy, aż miło oko zawiesić,a duży pudel i mały pudel wyglądałyby w duecie możliwie najlepiej :D Młody z dobkiem też by fajnie wyglądał. Gorzej z moją psychiką, haha. :-D Ja bardzo zazdroszczę ludziom, którzy mają upatrzoną jedną, konkretną rasę i 'trzymają' się jej przez kilkanaście, albo kilkadziesiąt lat. Mi się w każdej rasie 'coś' podoba i za Chiny ludowe żadnej z 'listy' wyeliminować nie mogę. :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Czechy? Co to takiego Czechy :p ja tam planuje psa z Finlandii :lol: Quote
.Agata. Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Do Czech jedzie się całkiem przyjemnie. Ja znowu coraz częściej wchodzę na czeskie strony bo kolejnego psa też chcę stamtąd :siara: Quote
Guest TyŚka Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Pudle są fajne, ale nie chcialabym mieć w domu - jestem leniwa na pielęgnację ;) A ja... byłam pewna, że wyeliminowałam po ok 8latach pewną rase... ale nie umiem, czasem mi wraca głupi pomysł, że może by tak jednak... :p Quote
Collakowa Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Niech Borys zdrowieje w końcu! Fajnie by wygladał też duet collak+ sheltie :P Quote
Recommended Posts