Asior Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Witam Tym razem przedstawiam Wam przecudnego psiaka Dionizosa (jakie dostojne imie ;) ) Skarbek ma ok. 2 lata i jest przekochanym radosnym psiakiem, któru dostaje napadu radości kiedy sie podchodzi do boxu....zaczyna skakać , cieszyc się, kręcić w kółko...... I najnormalniej w świecie się usmiecha :) PROSZĘ!!!! POKOCHAJCIE ŚMIESZKA!!!!!!!! :( Quote
karusiap Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 jejku ze temu Skarbeczkowi jeszcze usmiechac sie chce/.... Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jaki piękny radosny psiak!!! W schronie :( Jak można :( Quote
Anashar Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No to musimy mu znaleźć domek :) Śliczny Morduś :) Quote
weszka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jakie on ma radosne oczy :) Ile musi być optymizmu w tym psiaku że jest w stanie tak się cieszyć będąc w takim miejscu... Quote
Asior Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 no ale już niedługo może stracić ta radość życia :( sam za kratkami :( Quote
pidzej Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Piękny pies. Trzeba go poogłaszać. Asior podasz na pm namiary na Ciebie/osobę która go najlepiej zna? chociaż trochę mało wiadomości... Quote
miniulka91 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 trzeba poprosic o wyprowadzenie go na spacer:p Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Śliczny jesteś trzeba by cię na adopcje wrzucić. Póki co w górę!!! Quote
black sheep Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mój Denis też się tak śmieje, jak głupi do sera;) Quote
Asior Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ehh nie miałam kiedy wrzucić Cię na adopcje dzis, ale wieczorkiem to zrobie napewno!!!!!! Quote
Asior Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Anashar napisał(a):Najpierw zrob, potem pisz :cool3: niewiem o co Ci chodzi...psiak już dawno na adopcjach :mad: Quote
pidzej Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 zapomniałam o ogłoszeniach Dionizosa,dziś to zrobię (chociaż pisać o zamiarach nie wolno ;) ) Quote
Asior Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 pidzej napisał(a):zapomniałam o ogłoszeniach Dionizosa,dziś to zrobię (chociaż pisać o zamiarach nie wolno ;) ) no właśnie a o co chodzi z tym nie pisaniem o zamiarach???? Quote
miniulka91 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 piesek juz jest chyba w nowym domku był na osobnych boksach i juz go nie ma ,tylko został w komputerze,moze zapomnieli go usunąc,bo nie pisze że zmienił boks Quote
Asior Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 no właśnie..musze napisać do Foksi zeby sprawdzili na stówe...... Quote
Asior Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 wtedy okazało się, że Dionizos wrócił na drugi dzień :( oczywiście standardowo-alergia :/ ale dziś nie było go znowu, niestety była tylko Pani Paulina sama z dwoma paniami i nie udało mi się dopchać na dłużej do komutera...będe jutro dzwonić i pytać o niego..... Quote
Jagienka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Asior napisał(a):wtedy okazało się, że Dionizos wrócił na drugi dzień :( oczywiście standardowo-alergia :/ ale dziś nie było go znowu, niestety była tylko Pani Paulina sama z dwoma paniami i nie udało mi się dopchać na dłużej do komutera...będe jutro dzwonić i pytać o niego..... no i? wiadomo coś? Quote
Recommended Posts