Figunia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ciocie drogie czuję straszny dyskomfort, ale muszę to napisać. Swoje deklaracje przez 3 m-ce (I-III) płaciłam dwa razy. Bo pieniądze były "zamrożone" u Lupi, a suczki nie mogły zostać bez grosza. No i liczyłam na to, że jesli Lupi many odda, to będę miała 3 m-czną przerwę w płaceniu. Moja "nadpłata" to 120zł. Jest mi b. głupio pisać o tym, w sytuacji, kiedy i tak Jesteście na minusie. Ale niebawem przyjeżdża do mnie córcia, będę sponsorować Jej wakacje i wizyty u dentysty. Ona niestety wciąż nie ma pracy, na utrzymaniu męża...Już nie powiem, że też musiałam dyrdać do dentysty i troche kasy poszło... Quote
magdola Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='Figunia']Ciocie drogie czuję straszny dyskomfort, ale muszę to napisać. Swoje deklaracje przez 3 m-ce (I-III) płaciłam dwa razy. Bo pieniądze były "zamrożone" u Lupi, a suczki nie mogły zostać bez grosza. No i liczyłam na to, że jesli Lupi many odda, to będę miała 3 m-czną przerwę w płaceniu. Moja "nadpłata" to 120zł. Jest mi b. głupio pisać o tym, w sytuacji, kiedy i tak Jesteście na minusie. Ale niebawem przyjeżdża do mnie córcia, będę sponsorować Jej wakacje i wizyty u dentysty. Ona niestety wciąż nie ma pracy, na utrzymaniu męża...Już nie powiem, że też musiałam dyrdać do dentysty i troche kasy poszło...[/QUOTE] Kochana, spokojnie, ja wlasnie sie glowie nad tym, jak to zapisac :) spokojnie zaplacilas za 3 miesiace i tak to bedzie potraktowane :) glupio to brzmi, ale naprawde zastanawialam sie i chyba po prostu dopisze w T woim nicku ze zaplacilas za kolejne 3 mc (nie moge teraz edytowac posta z rozliczeniem....) Quote
magdola Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='Isadora7']Dzwonie do Was (na numer z 1 strony) i nie mogę sie dodzwonić chcę ustalić szczegóły jak moze Fundacja SOS dla Jamników pomóc z Jamniczej Skarpety. W jakich godzinach najlepiej?[/QUOTE] Zaraz wysle PW..... Quote
zerojeden Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Cudak czemu od ciotek jamnikowych nie odbierasz hmmm? ;) Figunia u nas jak w gazowni...jest nadłata za 3 miesiące to nie płacisz za 3 kolejne ...nie ma absolutnie za co przepraszać!! Quote
magdola Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='Hałabajówka'] Figunia u nas jak w gazowni...![/QUOTE] Ja tam bym sie bala...za czaow P.H. Bylo nie placisz i "do gazu" jak w gazowni hahahahah (taki czarny humor) hihi Quote
zerojeden Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='magdola']Ja tam bym sie bala...za czaow P.H. Bylo nie placisz i "do gazu" jak w gazowni hahahahah (taki czarny humor) hihi[/QUOTE] Jakiś mocno czarny... ;) ja tam gazu w domu nie mam ale moja babcia ma i tak zawsze mówi :) Quote
Figunia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ciotki, dajcie spokój z tym gazem. Jeszcze trochę chcę pożyć...:lol: Zastanawiam się jeszcze, czy Inusi zostawić 40 zł (było po 20 zł na "łebka"), czy tak, jak było, a 20 przeznaczyć na innego biedaka Hałabajówki. Choćby na któreś z tej Trójki Dziaduszków... Może niech Sama Hałabajówka zadecyduje :razz: Quote
tobciu Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Jak będę robić bazar niedługo dla Urgo, to dla Inez .. i Miki też coś przeznaczę. Quote
Cudak Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 [quote name='Isadora7']Dzwonie do Was (na numer z 1 strony) i nie mogę sie dodzwonić chcę ustalić szczegóły jak moze Fundacja SOS dla Jamników pomóc z Jamniczej Skarpety. W jakich godzinach najlepiej?[/QUOTE] Z nr zaczynającego się na 5....?. to dość krótko ktoś dzwonił (bo chyba zasięg straciłam), akurat autem jechałam przez las. Można o każdej godzinie (byle nie wcześnie rano, ani późno w nocy ;) ) Quote
Cudak Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 [quote name='tobciu']Jak będę robić bazar niedługo dla Urgo, to dla Inez .. i Miki też coś przeznaczę.[/QUOTE] Dziękuję :) Przyda się każdy grosik Quote
Cudak Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 [quote name='magdola']Kochana, spokojnie, ja wlasnie sie glowie nad tym, jak to zapisac :) spokojnie zaplacilas za 3 miesiace i tak to bedzie potraktowane :) glupio to brzmi, ale naprawde zastanawialam sie i chyba po prostu dopisze w T woim nicku ze zaplacilas za kolejne 3 mc (nie moge teraz edytowac posta z rozliczeniem....)[/QUOTE] Może napisz do moda, że coś się "zacięło" i nie możesz posta edytować, a to bardzo ważny post, bo rozliczeniowy... Quote
Cudak Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 [quote name='Figunia']Ciotki, dajcie spokój z tym gazem. Jeszcze trochę chcę pożyć...:lol: Zastanawiam się jeszcze, czy Inusi zostawić 40 zł (było po 20 zł na "łebka"), czy tak, jak było, a 20 przeznaczyć na innego biedaka Hałabajówki. Choćby na któreś z tej Trójki Dziaduszków... Może niech Sama Hałabajówka zadecyduje :razz:[/QUOTE] Dochód z PDT/hoteliku [B]Hałabajówki[/B] jest przeznaczany na jej pozostałych podopiecznych, więc pomagając Inez, pomagasz i innym psiakom :) [B]Obecnych deklaracji, które były dla jamniczek, jest i tak za mało dla samej Inez, więc nadal bardzo prosimy nawet o najmniejsze deklaracje dla niej...[/B] Quote
zerojeden Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Ini jest aniołem nie psem..to jest najgrzeczniejszy stworek na świecie...wiecie :) Quote
Cudak Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [B]Bardzo proszę, żeby wszystkie Osoby, które mają stałą deklarację dla jamniczek, wypowiedziały się co do dalszej pomocy - czy w związku ze śmiercią Miki, zostawiają swoją deklarację dla Inez, czy zmniejszają ją o połowę.[/B] Deklaracji stałych jamniczki miały 145 zł (do marca było 155 zł), miesięcznie dla Inez potrzebujemy 200 zł, żeby opłacić PDT, do tego musimy jeszcze opłacic dług, który nam został - 333,25 zł... Bardzo prosimy o pomoc. Quote
magdola Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Cudak']Może napisz do moda, że coś się "zacięło" i nie możesz posta edytować, a to bardzo ważny post, bo rozliczeniowy...[/QUOTE] No chyba tak zrobie, bo masakra.....a moze juz limit jest znakow w poscie? Bo wiem, ze jest cos takiego? Quote
Cudak Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='magdola']No chyba tak zrobie, bo masakra.....a moze juz limit jest znakow w poscie? Bo wiem, ze jest cos takiego?[/QUOTE] Napisz, to będzie wiadomo o co chodzi :) Quote
obiezyswiat75 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 A wiadomo już w jakim zakresie pomoże Fundacja SOS Jamników? Quote
Cudak Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='obiezyswiat75']A wiadomo już w jakim zakresie pomoże Fundacja SOS Jamników?[/QUOTE] Niestety jeszcze nie wiemy. Quote
__Lara Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Cudak'][B]Bardzo proszę, żeby wszystkie Osoby, które mają stałą deklarację dla jamniczek, wypowiedziały się co do dalszej pomocy - czy w związku ze śmiercią Miki, zostawiają swoją deklarację dla Inez, czy zmniejszają ją o połowę.[/B] Deklaracji stałych jamniczki miały 145 zł (do marca było 155 zł), miesięcznie dla Inez potrzebujemy 200 zł, żeby opłacić PDT, do tego musimy jeszcze opłacic dług, który nam został - 333,25 zł... Bardzo prosimy o pomoc.[/QUOTE] Deklaracji mało, więc chyba ludzie się nie rozmyślą zeby to szło na Inez? Bardzo prosimy! Quote
Figunia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Hałabajówka']Ini jest aniołem nie psem..to jest najgrzeczniejszy stworek na świecie...wiecie :)[/QUOTE] Potwierdzam, dla cudownego stworka - 40 zl. :lol: Quote
Cudak Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='Figunia']Potwierdzam, dla cudownego stworka - 40 zl. :lol:[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :) Quote
Cudak Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Zapraszam na bazarek dla Perły (również u [B]Hałabajówki [/B]na PDT): [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242826-ZARA-ORSAY-RESERVED-CROPP-NEXT-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Per%C5%82%C4%99-do-15-05[/url] Quote
Cudak Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Podniosę Inez i bardzo proszę o pomoc w spłacie długu... Quote
Isadora7 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Cudak']Podniosę Inez i bardzo proszę o pomoc w spłacie długu...[/QUOTE] dostałam telefony jutro będe dzwonić musialam wrzuci tez na luz i odpocząć Quote
Cudak Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Isadora7']dostałam telefony jutro będe dzwonić musialam wrzuci tez na luz i odpocząć[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Recommended Posts