Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj nie marudź Perełkę wstawiłam nie :)
Poprawię się :)
Wiesz jak jest...wolę się z nimi pobawić niż obrabiać fotki, ale jak już Ci tak przykro to zrobię dzisiaj...poza tym wstawiłam Ini jak śpi na fotelu no nie :)

Posted

[quote name='Cudak']No Perełkę taką piękną wstawiłaś, że czekałam i na jamniczek zdjęcia wiosenne :) Może akurat ktoś się zakocha i adoptuje? ;)[/QUOTE]

Dzisiaj będą wiosenne fotki Inusi i Mikuliny OBIECUJE

Posted

no i fotek nie będzie bo tak dzisiaj u mnie wiało ze nawet na siku nie chciały wyjść za to zrobiłam takie fotelowe ale jakość w budynku kiepska...ale żeby nie było że je ukrywam ...
[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/6105/img0761pi.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='kaerjot']Czym je tak wypastowałaś? Świecą jak .................. na wiosnę ;)[/QUOTE]

haha niczym :) to mój tajny sekret pięknej sierść wypróbowany na moich ałabajach :) wypełniacze typu ryż gotuję na wywarze z łoju strusia i dodatkowo do jedzenia daję olej z wątroby jakiejś ryby nie pamiętam jakiej chyba dorsza :) no i po tym się tak sierść błyszczy :)

Posted

Zapraszam na mój NOWY bazarek, z cudnymi ciuszkami i nie tylko, na koty: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240391-Ca%C5%82kiem-nowy-bazarek!-na-KOTY-do-20-03[/url]

Posted

[quote name='Figunia']Rozumiem ,ze jak chodzi o zwrot kasy od Lupi, to nadal jest to w sferze niespelnionych kolejnych obietnic...[/QUOTE]

:mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

A ja muszę z miau przelać pieniążki, co na moim koncie siedzą za luty.

[B]Magdola[/B], jak znajdziesz chwilę, to uzupełnij rozliczenie, bo nie widać na czym stoimy, ile brakuje, czy może nie brakuje?

Posted

[quote name='Hałabajówka']Rozmawiałam z Lupi powiedziała że w czwartek pójdzie przelew...zobaczymy w poniedziałek czy poszedł czy nie.[/QUOTE]
Lipa, nie ma i nie bylo nic....
[quote name='Cudak']A ja muszę z miau przelać pieniążki, co na moim koncie siedzą za luty.

[B]Magdola[/B], jak znajdziesz chwilę, to uzupełnij rozliczenie, bo nie widać na czym stoimy, ile brakuje, czy może nie brakuje?[/QUOTE]jest aktualne + 50 zl od kaerjot....juz uzupelnia,

Posted

[quote name='magdola']Lipa, nie ma i nie bylo nic....[/quote]
:(

jest aktualne + 50 zl od kaerjot....juz uzupelnia,[/QUOTE]

Czyli jest [FONT=Times][SIZE=4][COLOR=#0000cd]SUMA[/COLOR][/SIZE]:
[SIZE=4][B][COLOR=#ff0000]+ [SIZE=4][SIZE=4]5[SIZE=4]2[/SIZE]1[/SIZE],7[/SIZE]5 zł na koncie + 50 zł = 571,75 zł?

[SIZE=2][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][SIZE=2][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT]
Tylko teraz jeszcze luty do zapłacenia i zaraz marzec. Po opłaceniu lutego będzie = 171,75 zł (+ zaraz liczę i przelewam z miau, za luty chyba 40 zł jest), ale brakuje sporo do 400 zł :(

Posted

[quote name='magdola']Odjelam oplate za dt za luty i wyszlo 171, 75
(wczesniej nie uzupelnilam, bo nie moglam edytowac pierwszego posta)[/QUOTE]

Poszło 80 zł z miau (luty 40 zł i marzec 40 zł - chyba jedna deklaracja nam się wykruszyła :( )

Posted

[quote name='Cudak']Poszło 80 zł z miau (luty 40 zł i marzec 40 zł - chyba jedna deklaracja nam się wykruszyła :( )[/QUOTE]
A to nie bylo zaplacone wczesniej? Pamietasz? Bylo wiecej....

Posted

[quote name='magdola']A to nie bylo zaplacone wczesniej? Pamietasz? Bylo wiecej....[/QUOTE]

Może i tak, bo było razem 70 zamiast 50, to może właśnie za te dwa miesiące do przodu?

Posted

[quote name='Cudak']Może i tak, bo było razem 70 zamiast 50, to może właśnie za te dwa miesiące do przodu?[/QUOTE]
Ja tak wlasnie zapisze, a potem sie zobaczy....

co do Lupi to dwukrotnie mi obiecywala, ze wplaci min. 100 zl do konca ubieglego tygodnia....w koncu podjela prace....

Posted (edited)

[SIZE=5][COLOR=#ff0000]uwaga!
[/COLOR][COLOR=#000000][SIZE=1][SIZE=2]Przed chwila rozmawialam z Lupi (zadzwonilam) i powiedziala, ze pieniadze wysyla dzisiaj do Halabajowki (powiedzialam, ze moze tez do mnie, zalezy czy ma do nas obu nr konta) . No i ma wyslac $ do mnie bo do Halabajowki nie ma ......(!) nr konta.....bodajze..... No nic, mam nadzieje, ze znowu poczta nie "zawiedzie"......

EDIT : mala zmiana, Lupi podrzuci kase Cudak :)[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Edited by magdola
Posted (edited)

Czyli wysłała do [B]Hałabajówki[/B], nie mając jej nr konta? Czy jak?

[B]magdola[/B], zamiast pocztą,[B] Lupi[/B] może podrzucić mi pieniążki (przejeżdża przez moją wieś codziennie) i jeśli da mi gotówkę, to przeleję z mojego konta pieniążki na Twoje - będzie szybciej i pewniej, niż pocztą (a swoją drogą, te 250 zł, co do [B]Hałabajówki [/B]były przekazem wysłane i Lupi reklamację składała, bo nie doszły, udało się odzyskać?).

Edited by Cudak