Lupi Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Podniosę i krzyknę rozpaczliwie...: "Aby przeżyły kres życia w domu pełnym miłości, PILNIE POTRZEBUJEMY DEKLARACJI DLA 2 SUCZEK!!" Quote
Cudak Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Nie wiem, czy w obecnej sytuacji jest sens wysyłać je do PDT, narażać się na długi... :( Szkoda, bo transport "przy okazji" nam przepadnie, jak będziemy zwlekać. Mogłyby jechać w czwartek, więc [B]do środy mamy czas by uzbierać choć 200 zł stałych deklaracji[/B]. Quote
Isadora7 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='Ryjonek']Trzeba zawezwać jamnicze ciotki na pomoc!!! One zawsze znajdą jakieś rozwiązanie:)[/QUOTE] [quote name='Cudak']Wrzucałam na wątek jamników, ale "giną w tłumie" :([/QUOTE] Ja pamiętam, ale walczę z kompem i jakimś cholernym zagubionym iertutil.dll jak to opanuję będe mogła normalnie pracować i wydziergam jakiegoś nesa czy coś. Quote
Cudak Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Cudak']Nie wiem, czy w obecnej sytuacji jest sens wysyłać je do PDT, narażać się na długi... :( Szkoda, bo transport "przy okazji" nam przepadnie, jak będziemy zwlekać. Mogłyby jechać w czwartek, więc [B]do środy mamy czas by uzbierać choć 200 zł stałych deklaracji[/B].[/QUOTE] Bardzo prosimy o pomoc! Quote
Cudak Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Bardzo proszę o pomoc w rozsyłaniu wątku... Quote
__Lara Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Ja porozsyłam tylko mam jeszcze jedną sunię do rozsyłki, jak skończę to się zajmę nimi i Barrym. Quote
Cudak Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='__Lara']Ja porozsyłam tylko mam jeszcze jedną sunię do rozsyłki, jak skończę to się zajmę nimi i Barrym.[/QUOTE] Dziękuję ogromnie :loveu: Modlę się, by to coś dało, bo bez deklaracji nie pojadą do DT (nie ma z czego wykładać!)... Quote
Lupi Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Jednak starymi psami jest minimalne zainteresowanie.... :( Quote
Cudak Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Lupi']Jednak starymi psami jest minimalne zainteresowanie.... :([/QUOTE] Za mało w typie rasy.... Quote
tanitka Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 o widzę, że Hałabajówka poprzez wyżły i na jamniki zchodzi :) Quote
zerojeden Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 haha przecież trąbię o samego początku że wyżły to zupełnie nie moja bajka to wszystko Kinga mi wpycha :) A pseudo jamnikiem była moja Eminia niestety już nie z nami ;( Mi tam wsio rybka w sumie jak trzeba pomóc to co za różnica czy to wyżeł czy jamnik. Dobrze że nie ałabaj bo bym zapewne nie oddała do DS ;) Quote
Cudak Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Hałabajówka'] Dobrze że nie ałabaj bo bym zapewne nie oddała do DS ;)[/QUOTE] Im też nie będzie łatwo DS znaleźc... :shake: Bardzo, bardzo proszę o deklaracje, nawet po kilka zł... Ja zadeklaruję 5 zł/mies. Kto jeszcze da szanse suniom na lepsze życie???? Quote
Cudak Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Mamy deklaracje 30 zł z miau, razem 45 zł stałych deklaracji... Dużo brakuje :( Quote
tobciu Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 te 290 zł to za nie obie, czy od jednej ? poszperam coś jeszcze w kieszeni.. choć tam wieje. Quote
Cudak Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 [quote name='tobciu']te 290 zł to za nie obie, czy od jednej ? poszperam coś jeszcze w kieszeni.. choć tam wieje.[/QUOTE] Dokładnie jest tak, że[B] Hałabajówka[/B] chce za tymczasowanie suniek "co łaska" + karma i wet, a to "co łaska" będzie szło na leczenie i karmę, dla bezpłatnych tymczasów, których już u siebie ma, więc te min 200-300 zł za obie sunie myślę, że wypadałoby płacić, a jak się uda to i więcej (choć bazarki ostatnio cieniutko...ale mam nadzieję, że to przez to, że koniec miesiąca?) Quote
tobciu Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Cudak wysłałam Ci właśnie 45 zł, z bazarku dla Norka i Stepnickich psiaków. Zmieniłyśmy z mgro i magdolą podział. Teraz 75% dochodu z bazarku dostaną Stepnickie psiaki, a Norek 25%. Jako że zakup Aidy był w opcji KT i pieniądze wpłynęły na konto, to Wam wysyłam już. Jako że może uda się je jednak przewieść może jutro. Za te fanty to było 60 zł (58 zł za fanty + 2 zł "ogonek"). 75% = 45 zł Stepnickie psiaki 25% = 15 zł Norek Bazarek nadal trwa. Jakoś super się nie kręci, ale najgorzej też nie jest. Quote
Cudak Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 [quote name='tobciu']Cudak wysłałam Ci właśnie 45 zł, z bazarku dla Norka i Stepnickich psiaków. Zmieniłyśmy z mgro i magdolą podział. Teraz 75% dochodu z bazarku dostaną Stepnickie psiaki, a Norek 25%. Jako że zakup Aidy był w opcji KT i pieniądze wpłynęły na konto, to Wam wysyłam już. Jako że może uda się je jednak przewieść może jutro. Za te fanty to było 60 zł (58 zł za fanty + 2 zł "ogonek"). 75% = 45 zł Stepnickie psiaki 25% = 15 zł Norek Bazarek nadal trwa. Jakoś super się nie kręci, ale najgorzej też nie jest.[/QUOTE] Ogromnie Wam dziękuję :loveu: I bardzo proszę o kciuki za jutrzejszy transport, żeby dały się zapakować do klatki i szczęśliwie dojechały do DT... I żebym o niczym nie zapomniała, bo rano mogę miec kłopoty z myśleniem ;) Quote
tobciu Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 [quote name='Cudak']Ogromnie Wam dziękuję :loveu: I bardzo proszę o kciuki za jutrzejszy transport, żeby dały się zapakować do klatki i szczęśliwie dojechały do DT... I żebym o niczym nie zapomniała, bo rano mogę miec kłopoty z myśleniem ;)[/QUOTE] zmieszczą się obie do tej klatki ? widziałaś Norka zęby odciśnięte na podłodze ? Jak tylko pomyślę, to ciary mam. Gorzej jak styropianem po szybie. A zlutowane te wygryzione szczebelki były ? Bo ona przyjechała i wyjechała złożona, nie sprawdzałam zatem. Quote
Cudak Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Malutkie są, zmieszczą się. Oby mnie tylko nie pogryzły ze strachu ;) Nie rozkładałam jej jeszcze, ale pogryzienie widziałam... Norek to ma mocne zęby... Quote
__Lara Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 (edited) Ok, idę rozsyłać zaproszenia na wątek. No i kapa - mam młyn w pracy... Edited June 28, 2012 by __Lara Quote
Cudak Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Sunie już u [B]Hałabajówki[/B] :) Ogromnie dziękuję [B]katlis[/B] za transport i [B]mgro[/B] za pożyczenie klatki, w której bezpiecznie dojechały :) Quote
kaerjot Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Jak dostanę namiary to ustawię w banku stałe zlecenie w wysokości 50 zł. Przyda się?? Quote
zerojeden Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 30 minut dreptały w zaroślach które powinnam skosić ale nigdy nie ma czasu ;) Wszystko robią razem, idą jedna za drugą jak jedna przystaje to druga na nią czeka. Bardzo zżyte są ze sobą. Kondycji nie mają za grosz zwłaszcza brązowa paróweczka... Chodzą za mną wszędzie choć czasem ni nadążają. Bardzo fajne, spokojne sunie. Quote
Recommended Posts