Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cudak']Może i racja, że sprawdzić potem by było ciężko... ale tu kurcze ZERO odzewu z ogłoszeń :([/QUOTE]

:-/ powtórzy się ogłoszenia za miesiąc. Może kolejne województwo.

Posted

[quote name='Figunia']Jak tu parę osób suńki zauroczyły, tak znajdą ten swój wymarzony dobry domek.
Wierzę w to i trzymam kciuki mocno![/QUOTE]

Szkoda tylko, że wśród dogomaniaków, którzy są zapsieni :eviltong:

Posted

[B]Hałabajówka[/B], przelew za lipiec poszedł, przepraszamy za opóźnienie, ale u [B]Lupi[/B] jakiś problem z kontem i poszło z mojego. Mam nadzieję, że lada dzień i za sierpień pójdzie.

Wakacje się kończą, może adopcje ruszą....

Posted

Nie ma problemu.

Nie mogę się nadziwić że one tak odżyły, przeszły największą metamorfozę ze wszystkich moich obecnych i poprzednich tymczasów.
Trochę to trwało ale teraz się tak cieszą jak mnie widzą że serce rośnie :)

• 2 weeks later...
Posted

słuchajcie dziewczyny, za 1,5tyg skończy się karma... ma takie pytanie czy byłaby taka możliwość żebym tym razem dostała na karmę zamiast karmy...już tłumaczę o co chodzi. Ja w okresie chłodów a w noc już jest chłodnawo, gotuję swoim psiakom bo to zawsze ciepło w brzuszku. Nie mam serca dawać im suchej karmy. Jeżeli to jest problem to nie nalegam

Posted

[quote name='Hałabajówka']słuchajcie dziewczyny, za 1,5tyg skończy się karma... ma takie pytanie czy byłaby taka możliwość żebym tym razem dostała na karmę zamiast karmy...już tłumaczę o co chodzi. Ja w okresie chłodów a w noc już jest chłodnawo, gotuję swoim psiakom bo to zawsze ciepło w brzuszku. Nie mam serca dawać im suchej karmy. Jeżeli to jest problem to nie nalegam[/QUOTE]

Oczywiście, że nie będzie problemu :) zaraz z bazarku [B]tobciu[/B] będą pieniążki, to będzie można tak zrobić.
Ile mniej więcej na miesiąc byłoby trzeba dla nich?

Posted

Jasne, że ciepły brzuszek jest najważniejszy w chłodne dni!!! Popieram!:lol:

Kochane Cioteczki tym razem wpłatę zrobię ok. 15-tego, bo wcześniej nie mam jak. Muszę poczekać na emeryturę.

Pozdrawiam

Posted

No właśnie i tu jest problem... ja gotuję całe gary dla wszystkich i zupełnie nie wiem ile wychodzi na głowę. Może ktoś gotuje dla jednego czy dwóch psiaków o podobnej wielkości i wie ile to wychodzi.

Posted

A gotuję im różnie... albo ryż albo makaron albo płatki owsiane do tego parowane warzywa i mięso. Czasem jak nie mam czasu to puszkę dokładam i to zalewam wywarem z kurzych albo świńskich nóżek.

Posted

[quote name='Hałabajówka']No właśnie i tu jest problem... ja gotuję całe gary dla wszystkich i zupełnie nie wiem ile wychodzi na głowę. Może ktoś gotuje dla jednego czy dwóch psiaków o podobnej wielkości i wie ile to wychodzi.[/QUOTE]

Zależy też jakiej wielkości psiak :cool3:

Posted

Chrupek jedzą we dwie tyle co jedna sunia moja sunia 20kg. Podpytywałam znajomych już ile to może wyjść na miesiąc na głowę ale nikt nie umie mi ocenić ;( Właśnie nóżki wstawiłam na jutro ;)

Posted

W połowie sierpnia 2012 miały sunie ode mnie [B][COLOR=#0000ff]dwa pakiety po 50 ogłoszeń na województwa :
- zachodniopomorskie
- pomorskie[/COLOR][/B]

Teraz dokupiłam im u Emiś, [COLOR=#0000ff][B]pakiet 30 ogłoszeń na Wielkopolskę. [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Hałabajówka']Chrupek jedzą we dwie tyle co jedna sunia moja sunia 20kg. [/QUOTE]
Razem tyle ważą ;) albo i 20-parę.

Kurcze to trudny orzech do zgryzienia nam dałaś z tym gotowaniem, więc najlepiej określ sama, ile na miesiąc dla nich by było trzeba, żeby nie było, że za mało czy coś...

Rozmawiałam z [B]Lupi,[/B] ma problemy z netem (a dziś i z prądem), ale jak tylko będzie miała możliwość uzupełni rozliczenie i postara się za sierpień przelać.

Posted

[quote name='tobciu']W połowie sierpnia 2012 miały sunie ode mnie [B][COLOR=#0000ff]dwa pakiety po 50 ogłoszeń na województwa :
- zachodniopomorskie
- pomorskie[/COLOR][/B]

Teraz dokupiłam im u Emiś, [COLOR=#0000ff][B]pakiet 30 ogłoszeń na Wielkopolskę. [/B][/COLOR][/QUOTE]
Dziękuję :) Odzewu niestety brak, ale może w Wielkopolsce domek czeka na nie?