kasienka001 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 pewnie że nie zapominamy. Pipi jak ogarniasz towarzystwo? Quote
Pipi Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) Nie pisałam, bo bałam sie zapeszyc. Maluszkow piec jest w Warszawie, a jutro pojedzie jeszcze jedna sunieczka. Biszkoptowy chlopczyk ma juz swoj domek stały. A wszystko dzieki Monice z Fundacji "Pies Na Zakręcie" i dzieki Magdzie z Fundacji "Mikropsy". Zostaną u mnie dwie cz. podpalane dziewczynki. Chociaz jeszcze nie wiadomo, bo Monika pracuje nad tym zeby zabrac wszystkie trzy. Jesli sie uda, to Evelin zawiezie jutro dzieciaczki do Warszawy. Jesli sie nie uda, to zawiezie czarnulke kroweczke. Nie wiem co powiedziec???? naprawde, nie spodziewalam sie tak szybkiego odzewu. Plakalam, trzeslam sie, a zupełnie niepotrzebnie. Nie zdazyłam sie obejrzec,a tu nie ma siedmiu maluszkow. W sumie miałam ich 10, a zostały 3 i 1 pojedzie jutro na bank. Wybaczcie, ze nie napisze na "moim" watku o ttym, bo jak poczytaja moi okoliczni sasiedzi, to znowu otrzymam prezent. Tutaj moze nie znajdą tak wspanialej wiadomosci. Magda i Monika i wszystkie dziewczyny, ciocie z dt, bardzo, bardzo sie klaniam przed Wami i bardzo dziekuje za pomoc, ktora jest nieoceniona. Kochanym Ciciom, ktore pomogly nam finansowo, i ktore wspieraly mnie zebym sie nie zalamala Wielkie dziekuję, z całego serca. Pieniazki otrzymane od Was przekażę przez Evelin. Beda na szczepienia maluszkow. Wpłynęło 440 zł, z ktorych wzięłam na paliwo do Marek 120 zł, reszte oddam Fundacji. Kochanej Evelin dziekuje ze jak zawsze nie odmowila i prosto po pracy popedzi swoim "wesołym autobusem" setki kilometrow. Evelin dzieki. Ciociu Ajula, bardzo bardzo dziekuje za karme, ktorą nam podarowałas i pani i panu, ktorzy nam ją dzisiaj przywieżli. D Z I Ę K U J Ę EDIT: wczoraj kiedy przekazywalam małą kroweczke Evelin i pieniazki, ciocia dolozyla 120 zł i uzbierane pieniazki pojechały w całosci do Fundacji. To tak, ze zasponsorowala transport swoj i moj. Evelin , jestes WIELKAAAA, dziekuje. Edited July 2, 2012 by Pipi Quote
malagos Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Te same dziewczyny w kwietniu pomogły mi i dwóm szczylkom ode mnie ze wsi, też im bardzo dziękuję!!!! Quote
beka Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Brawo :). Swietne wiadomości. Gnam na fb udostepniac maluchy Quote
kasienka001 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Super! Teraz pozostaje trzymać mocno kciuki za szybkie i udane adopcje Quote
giza Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 hej ten piesek jest zarąbisty sama bym się zastanowiła nad przygarnięciem go w którym jest schronisku jeśli jeszcze jest ? Quote
Pipi Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='giza']hej ten piesek jest zarąbisty sama bym się zastanowiła nad przygarnięciem go w którym jest schronisku jeśli jeszcze jest ?[/QUOTE] Witaj giza. A ktory to piesek Ciebie interesuje? Quote
Igam Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Pipi'] Biszkoptowy chlopczyk ma juz swoj domek stały.[/QUOTE] Giza, bo chyba Ci chodziło właśnie o niego? Quote
Vicky62 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Przepraszam, ale szukam pomocy,zaglądnijcie chociaż kochani. http://www.dogomania.pl/forum/threads/229407-Kolejny-porzucony-POM%C3%93%C5%BBCIE-prosz%C4%99-Wie%C5%9B-Narewka-podlaskie Quote
faith35 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Dzwoniła do mnie osoba, która chciała adoptować szczeniora, jednak moje ogłoszenie było już nieaktualne, zapytałam, czy inny by wchodził w grę, zgodziła się, dziewczyna za 2 tygodnie kończy 18 lat, mieszka w Kożuchowie (koło Zielonej Góry), piesek ma wyrosnąć mały, bądź średni, ale nie duży, no i.. piesek, nie sunia. Wizyta przedadopcyjna wskazana, ale miałabym osobę, która takową wizytę mogłaby przeprowadzić. Jakby co to piszcie na PW :) Zgadza się na podpisanie umowy, z tym, że no.. 28 lipca kończy 18 lat :roll: Quote
beka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Szczeniaki potrzeba zaszczepić. Czy kto może pomóc? Quote
Recommended Posts