Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O raaany, ale jaja z badaniami... nie zazdroszczę...

Jaaaakie fajne fotki, szczególnie te ze spaceru z Lejdi :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

No to niezły cyrk z tymi badaniami :shake: Tyle dobrego, że kasę oddali i płacić drugi raz nie musieliście.

http://i1076.photobucket.com/albums/w449/Marika_Joy/IMG_7481_zps0fa377d5.jpg słodkooo :loveu:

No, tyle dobrze, że ostatecznie mamy te badania za darmo - wiadomo, że 2 razy za nie kazać płacić nam nie mogli, ale ten jeden raz już tak, więc pod tym względem miło z ich strony... co nie zmienia faktu, że wolałabym dostać wyniki po 2 tygodniach, no ale już trudno :P

O raaany, ale jaja z badaniami... nie zazdroszczę...

Jaaaakie fajne fotki, szczególnie te ze spaceru z Lejdi 

O, widzę że Tyśka znowu jest Tyśką :D

Dzięki  :loveu:

A co do Joy, to widać że czuje się lepiej :) Dużo energiczniejsza jest, przytyła, no i już nawet do rc przywykła i nie je już tak potwornych ilości :P Tzn dalej je sporo, ale już mniej :) Więc teraz pozostaje czekać na wyniki i liczyć że nic strasznego nie pokażą... A no i powiedziałam wetowi o tych moich podejrzeniach co do encortonu, że jakby się zastanowić to właśnie jakoś w czasie gdy go dostawała się uspokoiła, a odkąd teraz jest na lekach energia powróciła. Weta w sumie to zastanawia, ale na razie nic więcej na ten temat nie może powiedzieć, może jak będą wyniki coś się rozjaśni  :smile:

A ja dzisiaj kompletnie nie mogę się zmobilizować do nauki xD Wiem, że w tym tygodniu sporo sprawdzianów, do zrobienia jakieś 50 zadań z chemii, ale i tak wybieram kompa lub czytanie książki (nie lektury oczywiście)... no cóż :evil_lol:

Posted

Nie, Ty$ka jest TyŚką, nie odzyskałam konta, admin milczy :nonono2:
O, dobrze że jest poprawa i masz jakiś trop ;).

Hehe, to tak jak ja. Mam duuużo lekcji, ale mi się nie chce.

Posted

Nie, Ty$ka jest TyŚką, nie odzyskałam konta, admin milczy :nonono2:
O, dobrze że jest poprawa i masz jakiś trop ;).

Hehe, to tak jak ja. Mam duuużo lekcji, ale mi się nie chce.

No, ale przynajmniej teraz do Ty$ki już bliżej niż jak było Justyś :P

To kiedy w końcu będą te badania krwi 

Zadania z chemii :loveu:

pewnie pod koniec przyszłego tygodnia ;)

Ale ja w sumie chemie lubię, w zeszłym roku nie przepadałam, a w tym sama zdziwiona jestem, że w sumie to nawet chemia fajna jest :D Chociaż może to dlatego, że na razie łatwe rzeczy mamy (ale rok temu były jeszcze łatwiejsze...) xD Za to z biologią odwrotnie, w zeszłym roku zdecydowanie bardziej ją lubiłam, a teraz tak jakoś nudnawo, ale to pewnie dlatego że w roślinki weszliśmy, a te mnie nigdy jakoś specjalnie mnie nie interesowały :P

Nowość od PSDD... hmmm obroża idealna dla Joy :diabloti:

http://pawsitivedog.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_3088959511b72ef05c3e8e57cd7ab843.jpg  Mrówki i te sprawy... :evil_lol:

Na szczęście czerwony to nie nasz kolor więc nawet nie kusi :)

Posted

Co masz do czerwonego? Joy przecież by było do..pyszczka  w czerwieni :D

Jal lubiłam i chemię i biologię, chociaż w gimbazie nie lubiłam chemii bo nauczycielka się na mnie uwzieła, znaczy uwzieła się na całą klasę ale  głównie na mnie, to  wtedy dostawałam wręcz palpitacji na myśl o chemii :/

Posted

Co masz do czerwonego? Joy przecież by było do..pyszczka  w czerwieni :D

Jal lubiłam i chemię i biologię, chociaż w gimbazie nie lubiłam chemii bo nauczycielka się na mnie uwzieła, znaczy uwzieła się na całą klasę ale  głównie na mnie, to  wtedy dostawałam wręcz palpitacji na myśl o chemii :/

Po prostu nie przepadam za czerwonym :P I na psach też niezbyt mi się widzi :P

No to współczuję nauczycielki... Nie no, ja tak ogólnie to też lubię biologię i chemię :)

Pasowałby Joyce ten wzór, a w czerwonym będzie jej ładnie! :P

Może jakby miała mrówki na obroży to by już się nimi zadowoliła i po mrowiskach nie łaziła :diabloti: 

Jeszcze dogomaniacy Cię nawrócą i kupisz tę obrożę, zobaczysz :P Joy coś rozkminia http://i1076.photobucket.com/albums/w449/Marika_Joy/IMG_7437_zps28eb7bac.jpg

Na dogomaniaków zawsze można liczyć  :loveu:

Posted

"Ale mamusiu, jaka praca domowa? :siara: "

IMG_7505_zps98c67d12.jpg

A tak na poważnie to na szczęście była to zwykła kartka jakaś xD Ale prace domowe też czasem znajdywałam w takim stanie :evil_lol:

Posted

Łeee... nikt do nas nie zagląda, a ja pytanko mam :siara:

Ktoś coś może wie, gdzie znajdę fajne, MAŁE adresówki? Takie co by wytrzymały trochę :P

Nasza aktualna rozwaliła się, nawet nie wiem w jaki sposób :evil_lol: a drugą naszą adresówkę ma Kasia wraz z naszym rogzem :loveu: Także nie szybko chyba ją zobaczę :mad:

Posted

To na pewno nie ona zrobiła, to na pewno huragan przez dom przeleciał, a Ty zganiasz na biednego pieska... Przecież widzisz jak stoi wystraszona, penwie chciała ratować kartkę... :(

Nieśmiertelniki są fajne, ale pewnie dla Joy duże :p

Posted

To na pewno nie ona zrobiła, to na pewno huragan przez dom przeleciał, a Ty zganiasz na biednego pieska... Przecież widzisz jak stoi wystraszona, penwie chciała ratować kartkę... :(

Nieśmiertelniki są fajne, ale pewnie dla Joy duże :P

nieśmiertelniki są takiej wielkości że nawet dla Lejdi by były pewnym ciężarem :look3:

Posted

Ktoś wie, jak zrobić multicytat z postów na dwóch stronach? Bo mi wywala te z pierwszej więc odpowiadam ogólnie :P

Te z pleksi se obaczaje :D Myślałam własnie nad takimi zwykłymi, małymi metalowymi kółeczkami tylko nie wiem skąd zamówić :P A na te furkidzowe sobie patrzyłam, ale jakoś średnio mi się podobają... Chyba wolę takie zwyklejsze ;) Patrzę sobie na te z edeil, na allegro piszą że robią od 30mm, ale na stornie mają że mogą też zrobić mniejsze więc chyba do nich napisze :D

Aaaaaaaaaaaaa <333

10707903_761455773925267_1813606543_n_zp

A jeszcze niedawno było 1,4 kg :P

Posted

U mnie multicytat normalnie wchodzi na dwie strony :D

Jaki słoń z niej! Prawie się na wadzie nie mieści :eviltong:

Posted

U mnie multicytat normalnie wchodzi na dwie strony :D

Jaki słoń z niej! Prawie się na wadzie nie mieści :eviltong:

Łeee, to tylko u mnie tak zwalone :c

No weź jej nie wypominaj, bo się zawstydzi i znowu schudnie :evil_lol:

widze ze zaczelas ja karmic

No... zbyt dużo osób mnie straszyło pozwem do tozu... :diabloti:

Joy dresiara, czyli wyprawa do biedy udana xD

IMG_7517_zps848b18d0.jpg

IMG_7527_zps491e81bb.jpg

IMG_7521_zps4ac00f5a.jpg

edit: zapomniałam Joyową pochwalić, wczoraj na spacerze najpierw ładnie przywitała się z cairn terrierem, którego zawsze się bała, a potem bawiła się z dwoma psami naraz  :loveu: Z yorkiem i westem :jumpie:  A potem gdy zabawa się skończyła to doszedł jeszcze jeden west, i wszystkie cztery psy razem sie witały i wąchały  :loveu: Może widać było, że Joy z wszystkich psów najostrożniejsza i mniej pewna, ale i tak jestem z niej dumna  :loveu:

Posted

Mnie też nie działa multicytat na dwie strony :shake:

Haha świetny ten dres, pasuje jej! :D

Ooo, czyli to nie tylko u mnie jest problem :/

Fajnie wygląda w dresie  :smile: szkoda że nie ma większych rozmiarów tych ubranek bo bym Soni kupiła na zimę  :-D

Ja dorwałam jedyne ubranko jakie było, ale wydaje mi się że one ogólnie tylko w takim rozmiarze są :/ A dziwne to, bo jednak mało jest aż tak małych psów :P

Cofam to, że adresówki z furkidz mi się nie podobają :P

http://furkidz.eu/pl/p/Adresowka-FurTag-Halloween-Collection/388#prettyPhoto

Ta zielona z pająkiem  :loveu:  Nie dość, że mój ulubiony kolor to jeszcze ukochany pająk  :loveu: Coś czuję, że źle się to skończy...  :siara:

Posted

Macie bardzo profesjonalną produkcję filmową z dzisiejszego spaceru :evil_lol:

https://www.youtube.com/watch?v=Se4J53u-_gc&list=UU4_G_mtW3IWtDTKdhfyF9dw

Guest TyŚka
Posted

Superpordukcja jakich mało :D
Kupuj tę adresówkę, nie czekaj :p