Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też wezmę żarcie i ..dla psa chyba tez ,  generalnie w planie jest po dojściu do Brzeźna wrócić do Sopotu , co planowo razem powinno trwać w granicach 6-8 godzin, zależnie od przerw :)

około 18 musze być w domu xD więc jestem za 6h :P No ewentualnie sobie to troche skrócimy, no chyba że przełożymy na 11?

świetne te zmienianie nicku :P

Potwierdzam - w końcu pozbyłam się tego durnego maryg22 xD

yolo yolo 

yolo Buńko bez tych zasranych buziek :P

Elo :laugh2_2:

elo elo

Posted

No to super   :)

A te Twoje koleżanki też idą? :D

Jaram się nowym dogo xD

Nie, nie idą,  coś im wypadło...W sumie nie wiem co , bo jak z nią gadałam to byłam w dość głośnym miejscu i nie do końca zrozumiałam, w każdym razie tyle zrozumiałam że nie idzie, a druga koleżanka to cień tej pierwszej ...Też siem jaram, jakie ono szybkie i że jesteś Baton :lol!:

Posted

Mada95, w 12 Wrz 2014 - 9:07 PM, powiedział:

Nie, nie idą,  coś im wypadło...W sumie nie wiem co , bo jak z nią gadałam to byłam w dość głośnym miejscu i nie do końca zrozumiałam, w każdym razie tyle zrozumiałam że nie idzie, a druga koleżanka to cień tej pierwszej ...Też siem jaram, jakie ono szybkie i że jesteś Baton :lol!:

hahaha, spoko :P
Ja się tylko wkurzam, że część subskrypcji mi zniknęła, ale tak poza tym to spoko :D Nie mogę się przyzwyczaić co prawda do nowej grafiki i wgl, ale to raczej oczywiste :) No i nowe dogo ma sporo nowych, fajnych funkcji :D Gdyby nie te subskrypcje to była bym zachwycona xD Batonem to już od dawna jestem, teraz tylko to potwierdziłam zmieniając se nazwe :evil_lol:

Posted

Haha a mnie właśnie wręcz przeciwnie, przywróciło jakieś stare subskrypcje :lol:

Fajnie teraz szybko chodzi i nareszcie można posty edytować, mnie się bardzo podoba :D

Ja straciłam te, które śledziłam po cichu, gdzie nic nigdy nie pisałam  :/  Przynajmniej mam nadzieję, że tylko te straciłam :P

Czy szybciej chodzi to nie wiem, bo mi net szwankuje dość bardzo :mad: Ale edytować posty przecież można było już w starym :P O, emotki mnie jeszcze denerwują, ale to raczej też kwestia przyzwyczajenia :D

Posted

Teraz zauważyłam, że te galerie tylko odwiedzane mi poznikały! Ale to tylko dwie, jakoś zboleję. Albo zacznę się tam udzielać :lol:

A emotki faktycznie jakieś koślawe są, trzeba do nich oko przyzwyczaić...

Posted

Mi też się podoba nowe dogo! Lepiej się korzysta :> 

Baton  :megagrin:

Masz coś do batonów? :mad:

Teraz zauważyłam, że te galerie tylko odwiedzane mi poznikały! Ale to tylko dwie, jakoś zboleję. Albo zacznę się tam udzielać :lol:

A emotki faktycznie jakieś koślawe są, trzeba do nich oko przyzwyczaić...

No to mi zdecydowanie więcej niż 2 galerie usunęło, ale faktycznie pojawiły sie też te wątki, które kiedyś przez przypadek z subów wywaliłam :P

Cześć :) No i nick teraz idealnie pasuje  :loveu:

Hejka :D

Dzisiaj przeszłyśmy całkiem ładny kawałek drogi - w sumie to nie wiem ile to było, ale myślę że coś koło 20 km :P

wowwowwow! pieseł wita się z innym piesełem! wow! Nawet z dwoma piesełami! Co jak co, ale na prawdę jest się z czego cieszyć :D

IMG_7312_zps1c03b10c.jpg

IMG_7325_zpsa8512f4b.jpg

IMG_7311_zps6a81eae7.jpg

IMG_7310_zpsf57392e0.jpg

IMG_7315_zpsef8c9949.jpg

• Upvote 1
Posted

Morze, moja wielka miłość  :loveu:

Zapragnęłam tej obroży! Świetna jest.

Ja dzięki nowemu dogo wreszcie mogłam zmienić tytuł galerii  :laugh2_2:  I w ogóle fajne, szybkie jest. I już nie wywala mnie w trakcie pisania pierwszego po zalogowaniu postu. Co do subskrypcji to ja i tak miałam pozapisywane wszystkie obserwowane wątki w ulubionych. Ależ jestem sprytna   :eviltong:  

Posted

poznikaly subskrypcje w ktorych sie nie pisalo nic dluzej niz rok ;)

tak w teorii

bo mi poznikala ponad połowa ;/

a emotki byly lepsze w starej...

No to wszystko jasne...

Morze, moja wielka miłość  :loveu:

Zapragnęłam tej obroży! Świetna jest.

Ja dzięki nowemu dogo wreszcie mogłam zmienić tytuł galerii  :laugh2_2:  I w ogóle fajne, szybkie jest. I już nie wywala mnie w trakcie pisania pierwszego po zalogowaniu postu. Co do subskrypcji to ja i tak miałam pozapisywane wszystkie obserwowane wątki w ulubionych. Ależ jestem sprytna   :eviltong:  

To kupuj tą obroże! :P

Hahahah, sprytna jesteś :D

IMG_7355_zps8ab15d26.jpg

IMG_7346_zps6ff0a2c8.jpg

:diabloti:

IMG_7349_zpsd9b3074f.jpg

IMG_7359_zps2b01a2fe.jpg

IMG_7354_zpsf27a8eb8.jpg

• Upvote 1
Posted

Te zdjęcia są ładniejsze niż się wydawały na aparacie :eek2:  ( Szukanie odpowiedniej emotki...za duży wybór :nonono2: , a ja zbyt uzależniona aby odpuścić :megagrin:  )

Powiem ci ze twoje wizje co do zdjęć Lejdi się sprawdziły, są piękne :loveu: