Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']Jak słodko z kwiatkiem :) [URL]http://imageshack.us/a/img195/3108/kb30.jpg[/URL][/QUOTE]
ha ha no rzeczywiście nawet nie zauważyłam:D

Posted

A tam zaraz stara . . . w podeszłym wieku poprostu:evil_lol::diabloti:
To przez ból kręgosłupa sie tak marnie czujesz kochana . . . było nie plewić ogródka, tylko wpuścić psy i by robotę za ciebie zrobiły;)
A ty byś odpoczęła i porozmawiała z nami na dogo:D
I od razu o 20 lat młodsza:)

Posted

ja praktycznie jadam raz dziennie(obiad tylko)no czasem jak mnie najdzie to kolacje jeszcze zalicze;)
ogrodek skonczony:multi:,ale jeszcze przed domem robota zostalo i podworko:-(

Posted

Nie mogę się z tobą zgodzić . . . czasami się trafi taki wątek na dogo że można pęknąć ze śmiechu, a człowiek śmiejąc się traci kalorie:diabloti:

Posted

Ale śmiech chyba nie spala tyle kalorii co w moim przypadku wkurzanie się na psa, bo postanowił się wysrać na ogródku, chociaż dopiero do niego wszedł, bo postanowił przekopać grządki, podlać róże:evil_lol:

Posted

[quote name='leónowa']Ale śmiech chyba nie spala tyle kalorii co w moim przypadku wkurzanie się na psa, bo postanowił się wysrać na ogródku, chociaż dopiero do niego wszedł, bo postanowił przekopać grządki, podlać róże:evil_lol:[/QUOTE]
Pamiętaj nie wolno się na pieska denerwować . . .:evil_lol:
Pieseczkom wszystko wolno i nie można nim niczego zabraniać:evil_lol:

Posted

O właśnie mi się przypomniało że miałam zdać recenzjon z filmu co to sobie oglądnęłam ostatnio;). A mianowicie 22 kule...
Hmm szczerze to bym go chyba osobiście nie poleciła ale nie usnęłam i oglądnęłam do końca;) Natomiast bez wiekszych emocji.
A drugi to Droga do zatracenia:)
Dobrzy aktorzy i mimo że na początku troszku zawiało nuda to późniejsza akcja mi wszystko wynagrodziła i mi sie podobało:)

Posted

22 Kule zaliczyła bym do kryminału
A droga do zatracenia to chyba to dramat.
Na horrory muszę załapać fazę a wtedy oglądam jeden za drugim:D

Posted

Horrorki:multi:
Kolejnego psa (o ile nie będzie to schroniskowiec) nazwę Horror:loveu: CZyż nie cudnie:p
I muszę się pochwalić:multi: Byłam dziś na rybkach i złapałam 3 karpie i jednego karaśka który był niewymiarowy i puściłam go z powrotem do stawiku żeby sobie rósł:cool3::multi:
Połów udany a i brań było dużo ciekawych:)
Ale jestem też sierota bo byłam nad stawikiem później z piechami i sobie pięknie pływały a ja byłam bez aparatu i nie mam fociszy:splat::flaming:
A piękne ujęcia by były . . .:shake:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Horrorki:multi:
Kolejnego psa (o ile nie będzie to schroniskowiec) nazwę Horror:loveu: CZyż nie cudnie:p
[/QUOTE]
ooo, masz jakieś plany? A ja mam kandydata ... ;)
Zgadnij kogo ;)

Posted

[quote name='Sonka95']Brawo :multi: no to trzeba będzie się jeszcze raz wybać i tym razem koniecznie z aparatem :diabloti:[/QUOTE]
Obiecuję poprawę;) Tylko ciężko będzie trzy psy i aparat ale może jako tako dam radę. A dzisiaj była taka okazja bo byłam z moją bratanicą na spacerze . . . ehhh

[quote name='Majkowska']ooo, masz jakieś plany? A ja mam kandydata ... ;)
Zgadnij kogo ;)[/QUOTE]
Ha ha nie dam się wrobić:eviltong: Planóf absolutnie nie mam . . .:evil_lol:
Leokadia na razie dostarcza mi wystarczającej ilości wrażeń:D
A psiaka bym musiał wtedy przechrzcić na HorrorSzu :evil_lol: