Buńka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 [quote name='Sonka95']Jak słodko z kwiatkiem :) [URL]http://imageshack.us/a/img195/3108/kb30.jpg[/URL][/QUOTE] ha ha no rzeczywiście nawet nie zauważyłam:D Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 ja juz 30 przekroczylam:roll:stara baba jestem:shake:a czuje sie jak 50;) Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 A tam zaraz stara . . . w podeszłym wieku poprostu:evil_lol::diabloti: To przez ból kręgosłupa sie tak marnie czujesz kochana . . . było nie plewić ogródka, tylko wpuścić psy i by robotę za ciebie zrobiły;) A ty byś odpoczęła i porozmawiała z nami na dogo:D I od razu o 20 lat młodsza:) Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 A przez siedzenie przed kompem roztyła by się tak, że 2x mocniej by ją kręgołup bolał:evil_lol: Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 ja praktycznie jadam raz dziennie(obiad tylko)no czasem jak mnie najdzie to kolacje jeszcze zalicze;) ogrodek skonczony:multi:,ale jeszcze przed domem robota zostalo i podworko:-( Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Nie mogę się z tobą zgodzić . . . czasami się trafi taki wątek na dogo że można pęknąć ze śmiechu, a człowiek śmiejąc się traci kalorie:diabloti: Quote
Majkowska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='(:Buńka:)']A tam zaraz stara . . . w podeszłym wieku poprostu:evil_lol::diabloti: [/QUOTE] Padłam :lol: Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 O tak tak tak bardzo często się to zdarza .,, Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ale śmiech chyba nie spala tyle kalorii co w moim przypadku wkurzanie się na psa, bo postanowił się wysrać na ogródku, chociaż dopiero do niego wszedł, bo postanowił przekopać grządki, podlać róże:evil_lol: Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 a tam w glowie jak 18:eviltong: wiec w podeszlym wieku jak cos to z wygladu ;) Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 [quote name='leónowa']Ale śmiech chyba nie spala tyle kalorii co w moim przypadku wkurzanie się na psa, bo postanowił się wysrać na ogródku, chociaż dopiero do niego wszedł, bo postanowił przekopać grządki, podlać róże:evil_lol:[/QUOTE] Pamiętaj nie wolno się na pieska denerwować . . .:evil_lol: Pieseczkom wszystko wolno i nie można nim niczego zabraniać:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Dobrze wiedzieć:diabloti: Zapamiętam na przyszłość pani szkoleniowiec:evil_lol: Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 no ba sluchaj jej,bo ona jest najlepsza,jak sie uczyc to tylko od mistrzow:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 O właśnie mi się przypomniało że miałam zdać recenzjon z filmu co to sobie oglądnęłam ostatnio;). A mianowicie 22 kule... Hmm szczerze to bym go chyba osobiście nie poleciła ale nie usnęłam i oglądnęłam do końca;) Natomiast bez wiekszych emocji. A drugi to Droga do zatracenia:) Dobrzy aktorzy i mimo że na początku troszku zawiało nuda to późniejsza akcja mi wszystko wynagrodziła i mi sie podobało:) Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 22 Kule zaliczyła bym do kryminału A droga do zatracenia to chyba to dramat. Na horrory muszę załapać fazę a wtedy oglądam jeden za drugim:D Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 to u mnie horror,thiler zawsze:) a kryminal,dramat to jak mam dzien;) Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Mi też kryminał nie bardzo podchodzi . . . ale jak już się nawinął to oglądnęłam;) Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Nie lubię kryminałów, chociaż oglądałam 'Dziewczynę ztatuażem' to mi sę nawet podobało. Ale i tak horrory rządzą:p , Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Horrorki:multi: Kolejnego psa (o ile nie będzie to schroniskowiec) nazwę Horror:loveu: CZyż nie cudnie:p I muszę się pochwalić:multi: Byłam dziś na rybkach i złapałam 3 karpie i jednego karaśka który był niewymiarowy i puściłam go z powrotem do stawiku żeby sobie rósł:cool3::multi: Połów udany a i brań było dużo ciekawych:) Ale jestem też sierota bo byłam nad stawikiem później z piechami i sobie pięknie pływały a ja byłam bez aparatu i nie mam fociszy:splat::flaming: A piękne ujęcia by były . . .:shake: Quote
Sonka95 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Brawo :multi: no to trzeba będzie się jeszcze raz wybać i tym razem koniecznie z aparatem :diabloti: Quote
Majkowska Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Horrorki:multi: Kolejnego psa (o ile nie będzie to schroniskowiec) nazwę Horror:loveu: CZyż nie cudnie:p [/QUOTE] ooo, masz jakieś plany? A ja mam kandydata ... ;) Zgadnij kogo ;) Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 [quote name='Sonka95']Brawo :multi: no to trzeba będzie się jeszcze raz wybać i tym razem koniecznie z aparatem :diabloti:[/QUOTE] Obiecuję poprawę;) Tylko ciężko będzie trzy psy i aparat ale może jako tako dam radę. A dzisiaj była taka okazja bo byłam z moją bratanicą na spacerze . . . ehhh [quote name='Majkowska']ooo, masz jakieś plany? A ja mam kandydata ... ;) Zgadnij kogo ;)[/QUOTE] Ha ha nie dam się wrobić:eviltong: Planóf absolutnie nie mam . . .:evil_lol: Leokadia na razie dostarcza mi wystarczającej ilości wrażeń:D A psiaka bym musiał wtedy przechrzcić na HorrorSzu :evil_lol: Quote
natija Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 no tak zawsze jest jak nie ma sie aparatu,to takie fotki moglyby byc:roll: Quote
Recommended Posts