Buńka Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Zadziora:diabloti: (w ramce ze względu na to że w kadr wkradły się moje kolana):evil_lol: Tego powyżej nie brałam w ramkę bo mi było szkoda fotki:D Na moje części ciała proszę nie zwracać uwagi:D "Już będę grzeczna . . .! Nie bij!":diabloti: Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Bo jakoś życie bez dogo stało się nudne :evil_lol: http://imageshack.us/a/img818/7482/hfss.jpg Poudaję że pilnuję to może coś dostanę ;) Skoro nie ma fot Rokulca dawaj jagody :diabloti: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Jeszcze wam wstawię dziś widoczki z naszego spacerku;) Podziwiajcie:diabloti: Jak okiem sięgnąć żadnego budynku:diabloti: Takie mam przepiękne zapupie jakieś 100 m od domu...:eviltong: A to już stawek/bajorko:multi: Zarośnięty troszku:D Ale to może i nawet lepiej bo się nikt nie kręci i nie marudzi że mu psy przeszkadzają... I takiego bociusia jeszcze uchwyciłam;) A tu w drodze nad stawek:diabloti: Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 http://imageshack.us/a/img209/9016/7hna.jpg Ty to chyba lubisz ludzi denerwować :mad: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Kaaasia napisał(a):Bo jakoś życie bez dogo stało się nudne :evil_lol: http://imageshack.us/a/img818/7482/hfss.jpg Poudaję że pilnuję to może coś dostanę ;) Skoro nie ma fot Rokulca dawaj jagody :diabloti: A no fotek świeżych ni ma:D Musicie troszku poczekać;) Na razie niech się nacieszą Fanki Leośki:evil_lol: A jagody . . . proszę bardzo:eviltong: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Kaaasia napisał(a):http://imageshack.us/a/img209/9016/7hna.jpg Ty to chyba lubisz ludzi denerwować :mad: Tak, to moje hobby:diabloti::evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Łe nie ma co widoków podziwiać, mam takie same, a nawet lepsze zaraz za osiedlem:loveu: Fajne foteczki:eviltong: Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 leónowa napisał(a):Łe nie ma co widoków podziwiać, mam takie same, a nawet lepsze zaraz za osiedlem:loveu: Fajne foteczki:eviltong: Kolejna mądrala :mad: http://acaijagody.pl/wp-content/uploads/jagody-acai.jpg Ja też chcę troszkę :roll: Quote
Baton Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Fanki Leośki zadowolone :D Niedość, że widokami denerwuje to jeszcze jagodami :mad: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Drogie koleżanki, pieseczek, słoiczek i na spacerek do lasu:diabloti: 1 h i litr jagód uzbierany:evil_lol: mmm a jakie bułeczki pyszne:D I bierzcie moje drogie przykład z maryg22:loveu: Chociaż jedna zadowolona:multi: Quote
natija Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 a ja bajorka zadroszcze :) a jagody nie Twoje:mad: Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 maryg22 napisał(a):Fanki Leośki zadowolone :D Niedość, że widokami denerwuje to jeszcze jagodami :mad: Krzesłem ją :mad: (:Buńka:) napisał(a):Drogie koleżanki, pieseczek, słoiczek i na spacerek do lasu:diabloti: 1 h i litr jagód uzbierany:evil_lol: mmm a jakie bułeczki pyszne:D I bierzcie moje drogie przykład z maryg22:loveu: Chociaż jedna zadowolona:multi: Chyba cię popitoliło :diabloti: Jeszcze mnie zabiją, zgwałcą i psa ukradną :evil_lol: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Ano jagody nie moje:eviltong: Tyle moja mamunia by nie dała rady uzbierać:D Ale na bułeczki wystarcza:diabloti: Bajorek trochu mam... wkońcu ulica Pod Stawami:evil_lol: Krzesłami proszę mi tu nie rzucać:mad: Bo mi która okno wybije:eviltong: A spacerek do lasu to samo zdrowie . . .:p Quote
natija Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 okna nie potrzebne ,cieplo jest:diabloti: ale schrupalabym takie buly:loveu: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 maryg22 napisał(a):To okna otwórz i po problemie :eviltong: Dobra mysl nie wpadłam na to:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Miluś ostatnio wyrwał mi z ręki pieroga z jagodami :evil_lol: Quote
Baton Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Dobra mysl nie wpadłam na to:evil_lol: A widzisz :D Tylko wtedy jeszcze kask załóż, bo pewna nie jestem czy krzesło w głowę nie trafi :evil_lol: Quote
Buńka Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 maryg22 napisał(a):A widzisz :D Tylko wtedy jeszcze kask załóż, bo pewna nie jestem czy krzesło w głowę nie trafi :evil_lol: Kraty wstawię i po problemie:evil_lol: Kaaasia napisał(a):Miluś ostatnio wyrwał mi z ręki pieroga z jagodami :evil_lol: Chłopak wie co dobre:D Przesyłam głaski dla obydwu chłopców:loveu: Ana :) napisał(a):Wyślij trochę tych bułeczek do mnie :D Zanim bym zapakowała to bym wszystkie zjadła:D Ale zawsze mogę okruszki podesłać:evil_lol: Quote
Ana :) Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Tylko żebym się najadła to okruszki byś musiała chyba przez 10 lat zbierać :D Quote
Buńka Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Ło to bym musiała codziennie te bułki jeść:D Ciekawe kto by jagody na to zbierał:evil_lol: A teraz kolejna dostawa pani Leokadi;)Spacerkowo;) Szybkie odpoczywanko:D A teraz znowu możesz rzucać mi kijaszka Quote
Buńka Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Ha ha no rzeczywiście tak to wyglada:D Nie podobają mi się te jej odstajace kłaki ale ni jak nie mogę sobie z tym poradzić... A trymer i tak dużo pomógł bo wcześniej to na doopie miała takie fale że hej! Jak się w końcu wkurzę to ją opitolę nożyczkami:evil_lol: Quote
Recommended Posts