Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

:diabloti:
Ja zazwyczaj oglądam sama i się nie boję ale potem w nocy mam cykora i mi się wyobraźnia załącza :D czasem bardzo bujna....:evil_lol:
dzisiaj na krótko będę bo mi net strasznie działa i mi się dogo nie chce ładować:-(

Posted

no to wlasnie jest najbardziej przejeb..ne ,wtedy zaluje wlasnie ,ze ogladalam,ale na nastepny dzien mi przechodzi i znowu szukam jakigos odjechanego filmu:loveu:

Posted

Wtedy to biegiem przez korytarz a potem z powrotem:evil_lol:
Gorzej jak pokój u góry a łazienka na dole i trzeba schody pokonać:diabloti: To dopiero wyzwanie:D

Posted

Widzę, że nie jestem sama z tymi moimi schizami po horrorach:cool3: Co jak co, ale dziewczyny przyznacie, że kołdra pod samą brodę to lek na wszystkie lęki:evil_lol:

Posted

Nie no proszę się nie obrażać ale nie wędruje dzisiaj po żadnych galeriach już . . .:shake:
Bo normalnie cholera mnie zaraz weźmie z tym moim netem:angryy: Chyba 100 letnia babka by szybciej chodziła niz on:diabloti:
Jeszcze mi strony tylko do połowy ładuje:angryy::shake::-(
Chyba was zaraz opuszcze i se pójde cuś obejrze:cool3:

Posted

A ja wam powiem że czasami to wolę nie zapalać . . .bo potem się boję gasić:roflt:
A kołderka to najlepsiejszy ochroniarz:) Naciągnięta po same oczy i jeszcze nóżki okręcone :evil_lol:
tylko najgorzej jak jest gorąco:diabloti:

Posted

Boszz dołujecie mnie... zanim ja dodam jednego posta to już widzę 10 nowych, waszych:-( Tak tak wiem powtarzam się ale jak jutro ten net bedzie tak wolno chodził jak dziś to go rozpi******:mad::diabloti:
Tu was zaskoczę bo nie mam i nie oglądam tv:eviltong: Od czasu do czasu cuś oglądnę w salonie (typu trudne sprawy itp:diabloti:) ale u nas zawsze ktoś siedzi i coś ogląda a ja lubię kinomaniaczyć w samotności bo nie lubię komentowania. TakŻe ostatnio nawet pogody nie oglądam:D
Jak oglądnem cus sensownego to opowiem, tylko nie wiem czy recenzję tego będzie można udostępniać na takim forum:evil_lol::diabloti:

Posted

natija napisał(a):
wtedy najlepiej okno otworzyc,ale to strach za wielki,bo jeszcze ktos oknem wejdzie:shake:

No teraz to najprędzej komar:diabloti::roflt:

Posted

Filmik mi się nie wyświetla, ale przez to co tam piszą mam mieszane uczucia.W sumie działali w obronie własnej, ale można to było inaczej rozegrać, puszczając właściciela z kajdanek by złapał psa, zabili go raczej z zemsty za to, że właściciel zalazł im za skórę.