natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 a ja tam lubie straszneee,ale ogladam zawsze jak TZ jest w domu:eviltong: Quote
Buńka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 :diabloti: Ja zazwyczaj oglądam sama i się nie boję ale potem w nocy mam cykora i mi się wyobraźnia załącza :D czasem bardzo bujna....:evil_lol: dzisiaj na krótko będę bo mi net strasznie działa i mi się dogo nie chce ładować:-( Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 nie no twarda jestem,ale jak naogladam sie za straszne, to potem strach do kibla isc:roll: Quote
Leokadia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ohoh, a jak oglądne kilka w jeden wieczór to po wyjściu na ciemny przedpokój robi mi się we łbie jeden wielki miks najstraszniejszych momentów:evil_lol: Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 no to wlasnie jest najbardziej przejeb..ne ,wtedy zaluje wlasnie ,ze ogladalam,ale na nastepny dzien mi przechodzi i znowu szukam jakigos odjechanego filmu:loveu: Quote
Buńka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Wtedy to biegiem przez korytarz a potem z powrotem:evil_lol: Gorzej jak pokój u góry a łazienka na dole i trzeba schody pokonać:diabloti: To dopiero wyzwanie:D Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 no,albo jak cos zaszeleci,albo stuknie to dopiero jest odlot:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Widzę, że nie jestem sama z tymi moimi schizami po horrorach:cool3: Co jak co, ale dziewczyny przyznacie, że kołdra pod samą brodę to lek na wszystkie lęki:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Nie no proszę się nie obrażać ale nie wędruje dzisiaj po żadnych galeriach już . . .:shake: Bo normalnie cholera mnie zaraz weźmie z tym moim netem:angryy: Chyba 100 letnia babka by szybciej chodziła niz on:diabloti: Jeszcze mi strony tylko do połowy ładuje:angryy::shake::-( Chyba was zaraz opuszcze i se pójde cuś obejrze:cool3: Quote
Leokadia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 natija napisał(a):a leci dziaiaj cos w tv ciekawego:cool3: Co takiego? Quote
Buńka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 A ja wam powiem że czasami to wolę nie zapalać . . .bo potem się boję gasić:roflt: A kołderka to najlepsiejszy ochroniarz:) Naciągnięta po same oczy i jeszcze nóżki okręcone :evil_lol: tylko najgorzej jak jest gorąco:diabloti: Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 wtedy najlepiej okno otworzyc,ale to strach za wielki,bo jeszcze ktos oknem wejdzie:shake: nie wiem co leci,pytalam Was:roll: Quote
Leokadia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 A myślałam, że ty wiesz:evil_lol: Ja tam TV nie oglądam, chyba, że coś ciekawego leci;) Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 no to wlasnie tak jak ja,dletego pytalam:eviltong: Quote
Buńka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Boszz dołujecie mnie... zanim ja dodam jednego posta to już widzę 10 nowych, waszych:-( Tak tak wiem powtarzam się ale jak jutro ten net bedzie tak wolno chodził jak dziś to go rozpi******:mad::diabloti: Tu was zaskoczę bo nie mam i nie oglądam tv:eviltong: Od czasu do czasu cuś oglądnę w salonie (typu trudne sprawy itp:diabloti:) ale u nas zawsze ktoś siedzi i coś ogląda a ja lubię kinomaniaczyć w samotności bo nie lubię komentowania. TakŻe ostatnio nawet pogody nie oglądam:D Jak oglądnem cus sensownego to opowiem, tylko nie wiem czy recenzję tego będzie można udostępniać na takim forum:evil_lol::diabloti: Quote
Buńka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 natija napisał(a):wtedy najlepiej okno otworzyc,ale to strach za wielki,bo jeszcze ktos oknem wejdzie:shake: No teraz to najprędzej komar:diabloti::roflt: Quote
Leokadia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Boziu, to co ty oglądasz??:crazyeye::evil_lol: Quote
Buńka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Co mi wejdzie pod rękę i co się tylko da:evil_lol: Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 przed chwila zobaczylam taki filmik :placz: http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/fala-oburzenia-w-sieci-policja-zastrzelila-psa-na-oczach-wlasciciela,337071.html Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 i co sadzcie...ja to chyba bym ich tam rozwalila:placz: Quote
Leokadia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Filmik mi się nie wyświetla, ale przez to co tam piszą mam mieszane uczucia.W sumie działali w obronie własnej, ale można to było inaczej rozegrać, puszczając właściciela z kajdanek by złapał psa, zabili go raczej z zemsty za to, że właściciel zalazł im za skórę. Quote
Recommended Posts