Kaaasia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 http://imageshack.us/a/img196/5884/crki.jpg W ogródek z nią i niech podlewa :siara: Uff, dobrze ,że ja świeża jestem. Aż się młodziej poczułam :evil_lol: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 maryg22 napisał(a):Wpadamy z wizytą :D Przyznam szczerze, że moją faworytką stała się Lea :loveu: Witaj:) Jesteś chyba pierwszą osobą której Lea wpadła w oko:D Byłam u was z rewizytą i przeczytałam że Joy jest z 2 maja 2008 roku czyli jest tylko 10 dni starszy od mojego Rokulka:D:loveu: leónowa napisał(a):Jeszcze zrób zdjęcie jak sra i będzie komplet:evil_lol: Próbowałam ale ciężko mi uchwycić bo zawsze w wysoką trawę wchodzi:evil_lol::diabloti: Sonka95 napisał(a):Lea jak zawsze uśmiechnięta :) http://imageshack.us/a/img855/2886/bpba.jp Leośka jak może sobie pobiegać czy pobawić się piłką to zawsze jej się mordka śmieje;) Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Witaj:) Jesteś chyba pierwszą osobą której Lea wpadła w oko:D No nie, pominęła mnie znowu. Ja tu jestem pierwszą fanką Leośki! Zachwycam się nią jak nie wiem a wam ciągle mało :evil_lol: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Kaaasia napisał(a):http://imageshack.us/a/img196/5884/crki.jpg W ogródek z nią i niech podlewa :siara: Uff, dobrze ,że ja świeża jestem. Aż się młodziej poczułam :evil_lol: Ty mi tu kochana się świeżością nie zasłaniaj ... bo ja świeżości nie widzę:evil_lol: Miał być nowy banerek i co? Nico?:D Nie ładnie się do Milusia nie przyznawać:mad: natija napisał(a):sikajacy piesek:)szkoda ,ze tak malo fot:roll: Wiesz chciałam ja wykończyć i nie dawałam jej pić dlatego krótko sikała:evilbat: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Majkowska napisał(a):No nie, pominęła mnie znowu. Ja tu jestem pierwszą fanką Leośki! Zachwycam się nią jak nie wiem a wam ciągle mało :evil_lol: O to przepraszam ja nic nie wiedziałam:siara: Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Nadrobiłam trochę zaległości ( jezu skąd mi sie one biorą, przecież cały czas siedzę na dogo, a zawsze coś pomijam...:/) i coś czytam o bannerku. Co , skąd , jak? Czyżbyś nam pozazdrościła i coś po cichu kombinowała sama? Quote
Kaaasia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Ty mi tu kochana się świeżością nie zasłaniaj ... bo ja świeżości nie widzę:evil_lol: Miał być nowy banerek i co? Nico?:D Nie ładnie się do Milusia nie przyznawać:mad: Bo to wredol taki, że się przestałam do niego przyznawać :diabloti:. Teraz to ja mam focha. Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Majkowska napisał(a):Nadrobiłam trochę zaległości ( jezu skąd mi sie one biorą, przecież cały czas siedzę na dogo, a zawsze coś pomijam...:/) i coś czytam o bannerku. Co , skąd , jak? Czyżbyś nam pozazdrościła i coś po cichu kombinowała sama? Tak, tak skoro się już wydało to przyznaję będzie nowy banerek;) A w prawdzie już jest ale wprowadzamy jeszcze poprawki;) Ja Majeczko sama nic nie stworzę bo nie umiem:shake: Idę do tych co umieją i se kurcze mam:evil_lol: natija napisał(a):on nie kombinuje,ona klika i ma:eviltong: Dokładnie:) A co się będę przemęczać:diabloti: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Kaaasia napisał(a):Bo to wredol taki, że się przestałam do niego przyznawać :diabloti:. Teraz to ja mam focha. Ty się tu nie fochaj i takiego dzidzi jak masz to powinnaś na rękach nosić:eviltong::cool3: A tak swoją drogą . . . Ile mały teraz już waży?:diabloti: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Ej dziewczynki chyba musimy zgłosić zaginięcie:shake: Frani już od kilku dni nie było na dogo:shake::diabloti: Albo posłuchała rady leónowy i teraz chodzi do pracy z buta wzdłuż wisły albo ją ktoś ukradł z psem . . .:evil_lol: Taka długa nieobecność na dogo... to straszne!!! Quote
Kaaasia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Ty się tu nie fochaj i takiego dzidzi jak masz to powinnaś na rękach nosić:eviltong::cool3: A tak swoją drogą . . . Ile mały teraz już waży?:diabloti: Na rączkach to już nie bardzo daję radę bo mi kręgosłupik wypada :eviltong: Milusi i słodziusi to on jest jak chce coś u mnie załatwić, a tak to gryzoncy mendzioch :diabloti: Wagę sprawdzę we wtorek jak odwiedzimy weta ale obstawiam jakieś 15. Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Musisz sobie dźwig kupić:evil_lol: Gryzący? A ja myślałam że boksery nie wiedzą od czego zęby mają:diabloti: No 15 kg to już całkiem sporo;) Można powiedzieć półmetek:) Quote
Leokadia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 No wiesz spróbowałaby się tylko Frania nie posłuchać, cioci dobra rada:loveu: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 No widocznie się posłuchała i teraz jej na dogo nie uświadczymy:evil_lol::mad: Quote
Kaaasia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Musisz sobie dźwig kupić:evil_lol: Gryzący? A ja myślałam że boksery nie wiedzą od czego zęby mają:diabloti: No 15 kg to już całkiem sporo;) Można powiedzieć półmetek:) Zawsze mogę go ich pozbawić :cool3: On jak nie śpi to gryzie, a ostatnio mało śpi :evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (:Buńka:) napisał(a):No widocznie się posłuchała i teraz jej na dogo nie uświadczymy:evil_lol::mad: Może jej pies kabel od neta przegryzł? Albo chce żebyśmy się za nią stęskniły. i tak naprawdę to siedzi ,czyta jak o niej piszemy i zaciera rączki że się cały świat wkoło jej osoby kręci. Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Albo gorzej i sie Sintry pozbyła:diabloti: Teraz się nas boi i na dogo nie wchodzi:evil_lol: Kasiu, Milusia teraz ząbki swędzą to musisz mu wszystko wybaczyć:D Nie bądź wyrodną matką:evil_lol: Quote
Baton Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Witaj:) Jesteś chyba pierwszą osobą której Lea wpadła w oko:D Byłam u was z rewizytą i przeczytałam że Joy jest z 2 maja 2008 roku czyli jest tylko 10 dni starszy od mojego Rokulka:D:loveu: A bo ja kocham takie małe szorściaste :loveu: Jak już to starsza :eviltong: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 natija napisał(a):pewnie szaleje gdzies:diabloti: Ale to szalała by bez nas?:-(:mad::diabloti: Quote
Kaaasia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Albo gorzej i sie Sintry pozbyła:diabloti: Teraz się nas boi i na dogo nie wchodzi:evil_lol: Kasiu, Milusia teraz ząbki swędzą to musisz mu wszystko wybaczyć:D Nie bądź wyrodną matką:evil_lol: On już dużo ząbków wymienił, a jak go reszta swędzi to ma swoje cztery łapki do ogryzania :evil_lol: Nie chce mi się, bo bym się przeszła nad Wisłę. Może Frania gdzieś tam zabłądziła w drodze do pracy :eviltong: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 maryg22 napisał(a):A bo ja kocham takie małe szorściaste :loveu: Jak już to starsza :eviltong: :-o zaraz, zaraz czyli on to ONA...:mdleje: Przepraszam cię bardzo ale nie wiem czemu imię skierowało mnie na samca:oops: U nas w hoteliku był kiedyś bezdomniak Joy i był to samiec . . . może przez to:oops: Quote
Recommended Posts