Buńka Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 No ale noł problem...:D zawsze znajde sobie jakąś ofiarę co by mi pieska któregoś prowadziła albo aparat niosła:evil_lol: A jak pieski nie będą chciały pływać to ja je nauczę:diabloti: Leokadia już sama woli wchodzić niż z moją pomocą także nauka w las nie idzie:evil_lol: Quote
natija Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 widze,ze ktos bedzie mial nowy banerek:cool3::eviltong: Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 :look3:Śledzisz mnie:evil_lol:??? Teraz będę czuła się prześladowana:nerwy::diabloti: To miała być tajemnica . . .:D Oh God, Why:evil_lol: Quote
natija Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 sledze:diabloti:zreszta ja prawie wszystko wiem:evil_lol: no i po tajemnicy,trzebabylo poinformowac:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 O witam witam:) Jak miło że ktoś "świeży" zaglądnął do naszej spółki:) Mam nadzieję że to nie jednorazowa wizyta;):D Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 natija napisał(a):sledze:diabloti:zreszta ja prawie wszystko wiem:evil_lol: no i po tajemnicy,trzebabylo poinformowac:evil_lol: Teraz będe się bała wyjść na ulicę:evil_lol: Ej i to ja w naszej spółce miałam być wszechwiedząca:diabloti: :D Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 natija napisał(a):ej a ja co ,ze niby nie swieza:roll: Niet:diabloti: W nas już płynie zepsuta krew:evil_lol: Na zbyt wielu wątkach prowadzimy dyskusje na popsute tematy i nam sie krefka skaziła:diabloti: Oczywiście leónowie,Majeczce i Frani też, żeby sie za "świeżo" nie poczuły:evil_lol::diabloti: Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 A swoją drogą ciekawe gdzie się Frania podziewa i leónowa... Opuściły nas . . .:mad: Nie kcą z nami rozmafiać...:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Jakaa, znowu ode mnie odgapia! Ja mam nowy banerek to i ona musi mieć, żenua:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 (:Buńka:) napisał(a):A swoją drogą ciekawe gdzie się Frania podziewa i leónowa... Opuściły nas . . .:mad: Nie kcą z nami rozmafiać...:diabloti: Jestem, już nie musisz udawać, że się martwisz:razz: Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 leónowa napisał(a):Jakaa, znowu ode mnie odgapia! Ja mam nowy banerek to i ona musi mieć, żenua:diabloti: No co każdy sobie nowy sprawił to ja też chcę:diabloti: A może zgapiam od Majeczki?:eviltong: leónowa napisał(a):Jestem, już nie musisz udawać, że się martwisz:razz: ehhh rozgryzłaś mnie:evil_lol: Teraz zostało mi tylko udawać że się o Franie martwię...:roll::evil_lol: Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Powrócę do kultulalnego tematu i grzecznie zapytam czy leci cuś sensownego w kinie teraz? Bo straciłam już rozeznanie w tych kinowych hiciorach... Quote
Leokadia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Nie chodzę do kina, nie stać mnie na takie luksusy, wszystko mam z magicznych torrentów:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Ha ha kochana ja mam trzy psy więc o wypadach do kina mogę pomarzyć . . . musiała bym znaleźć pieniądze na chodniku:D Jeszcze teraz większość filmów jest w 3D więc i ceny są dużooo droższe... Ale mam starszego brata który tak kocha swoją siostrzyczkę że mnie czasami zabiera:diabloti: A jak bym mu podsunęła jakiś filmik to może byśmy się wybrali:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ludzie sobie chwalą film 'Iluzja', i przynajmniej u mnie, teraz w kinach leci, jak się dobrze orientuję to film z Morganem Freemanem, więc możę być dobry, ale sama nie oglądałam;) Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Muszę zobaczyć recenzję;) Dzięki:loveu: My się dziś z psiakami wybieramy na stawek a raczej bajorko i być może będą foteczki:) Na działce warzywka biedne nam już usychają bo bardzo długo nie padało i jest parno . . . boje się że jak przyjdzie oberwanie chmury to nas kurcze potopi...:shake: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Oj musiała bym chyba wozem strażackim podjechać na ta naszą działkę żeby to wszystko popodlewać . . .:roll: Mamusia moja kochana co roku powtarza że czegoś nie posadzi, czegoś nie zasieje . . . a co rok zamiast mniej to więcej tego mamy... w tym roku nawet 20 krzaków papryki posadziła . . . nie wiem po co? Foteczki som:eviltong: Ale z przykrością stwierdzam że tylko z Leośką i Murzynem bo Rokulek poszedł z mamą na jagody:lol: Jak to ona powtarza. Zawsze biorę fafla bo się czuję z nim najbezpieczniej i jest najgrzeczniejszy:loveu: Yyyy ja bym się czuła najbezpieczniej z Murzynkiem no ale . . . jak chce z Rokulkiem po lesie spacerować to jej nie zabronię;) Fotek z dzisiaj nie wstawię bo mi się nie chce, ale może sie kiedyś ich doczekacie:eviltong::diabloti: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Proszę za to foteczki z kiedyś tam . .. :p Żebyście za bardzo nie płakały że nie chce nic wstawić:diabloti: Na tapecie w dalszym ciągu Leokadia ...Ona na razie najchętniej pozuje:eviltong: Komenda "siad" Quote
Baton Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Wpadamy z wizytą :D Przyznam szczerze, że moją faworytką stała się Lea :loveu: Quote
Leokadia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Jeszcze zrób zdjęcie jak sra i będzie komplet:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Lea jak zawsze uśmiechnięta :) http://imageshack.us/a/img855/2886/bpba.jp Quote
Recommended Posts