Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

No ale noł problem...:D zawsze znajde sobie jakąś ofiarę co by mi pieska któregoś prowadziła albo aparat niosła:evil_lol:
A jak pieski nie będą chciały pływać to ja je nauczę:diabloti:
Leokadia już sama woli wchodzić niż z moją pomocą także nauka w las nie idzie:evil_lol:

Posted

:look3:Śledzisz mnie:evil_lol:??? Teraz będę czuła się prześladowana:nerwy::diabloti:
To miała być tajemnica . . .:D Oh God, Why:evil_lol:

Posted

natija napisał(a):
sledze:diabloti:zreszta ja prawie wszystko wiem:evil_lol:
no i po tajemnicy,trzebabylo poinformowac:evil_lol:

Teraz będe się bała wyjść na ulicę:evil_lol:
Ej i to ja w naszej spółce miałam być wszechwiedząca:diabloti:
:D

Posted

natija napisał(a):
ej a ja co ,ze niby nie swieza:roll:

Niet:diabloti:
W nas już płynie zepsuta krew:evil_lol: Na zbyt wielu wątkach prowadzimy dyskusje na popsute tematy i nam sie krefka skaziła:diabloti:
Oczywiście leónowie,Majeczce i Frani też, żeby sie za "świeżo" nie poczuły:evil_lol::diabloti:

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
A swoją drogą ciekawe gdzie się Frania podziewa i leónowa...
Opuściły nas . . .:mad: Nie kcą z nami rozmafiać...:diabloti:

Jestem, już nie musisz udawać, że się martwisz:razz:

Posted

leónowa napisał(a):
Jakaa, znowu ode mnie odgapia! Ja mam nowy banerek to i ona musi mieć, żenua:diabloti:

No co każdy sobie nowy sprawił to ja też chcę:diabloti: A może zgapiam od Majeczki?:eviltong:

leónowa napisał(a):
Jestem, już nie musisz udawać, że się martwisz:razz:

ehhh rozgryzłaś mnie:evil_lol:
Teraz zostało mi tylko udawać że się o Franie martwię...:roll::evil_lol:

Posted

Powrócę do kultulalnego tematu i grzecznie zapytam czy leci cuś sensownego w kinie teraz?
Bo straciłam już rozeznanie w tych kinowych hiciorach...

Posted

Ha ha kochana ja mam trzy psy więc o wypadach do kina mogę pomarzyć . . . musiała bym znaleźć pieniądze na chodniku:D
Jeszcze teraz większość filmów jest w 3D więc i ceny są dużooo droższe...
Ale mam starszego brata który tak kocha swoją siostrzyczkę że mnie czasami zabiera:diabloti:
A jak bym mu podsunęła jakiś filmik to może byśmy się wybrali:evil_lol:

Posted

Ludzie sobie chwalą film 'Iluzja', i przynajmniej u mnie, teraz w kinach leci, jak się dobrze orientuję to film z Morganem Freemanem, więc możę być dobry, ale sama nie oglądałam;)

Posted

Muszę zobaczyć recenzję;) Dzięki:loveu:
My się dziś z psiakami wybieramy na stawek a raczej bajorko i być może będą foteczki:)
Na działce warzywka biedne nam już usychają bo bardzo długo nie padało i jest parno . . . boje się że jak przyjdzie oberwanie chmury to nas kurcze potopi...:shake:

Posted

Oj musiała bym chyba wozem strażackim podjechać na ta naszą działkę żeby to wszystko popodlewać . . .:roll:
Mamusia moja kochana co roku powtarza że czegoś nie posadzi, czegoś nie zasieje . . . a co rok zamiast mniej to więcej tego mamy...
w tym roku nawet 20 krzaków papryki posadziła . . . nie wiem po co?
Foteczki som:eviltong:
Ale z przykrością stwierdzam że tylko z Leośką i Murzynem bo Rokulek poszedł z mamą na jagody:lol:
Jak to ona powtarza. Zawsze biorę fafla bo się czuję z nim najbezpieczniej i jest najgrzeczniejszy:loveu:
Yyyy ja bym się czuła najbezpieczniej z Murzynkiem no ale . . . jak chce z Rokulkiem po lesie spacerować to jej nie zabronię;)
Fotek z dzisiaj nie wstawię bo mi się nie chce, ale może sie kiedyś ich doczekacie:eviltong::diabloti:

Posted

Proszę za to foteczki z kiedyś tam . .. :p
Żebyście za bardzo nie płakały że nie chce nic wstawić:diabloti:
Na tapecie w dalszym ciągu Leokadia ...Ona na razie najchętniej pozuje:eviltong:

Komenda "siad"