Lobaria Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [B]Pilnie poszukiwany wizytator z okolic Pruszkowa dla Czekoladki!!!!![/B] Quote
Mazowszanka13 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [h=2][/h] [INDENT] Był ktoś na dogo z Pruszkowa, ale nie mogę sobie przypomnieć :roll: Z linii warszawsko- pruszkowskiej jest [B]auraa[/B] (Ursus) i [B]Ziutka [/B]( Brwinów ). Zapytajcie te dziewczyny. Jeśli same nie mogą to może podpowiedzą kto jest z Pruszkowa. [/INDENT] [INDENT] [/INDENT] Quote
ewu Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Jestem załamana, jutro idę do dziewczynek bo jest poważny problem... Ojciec mojej znajomej zapadł w śpiączkę, jest umierający:( Jak nie znajdą nikogo do opieki , to muszą wyjechać i wtedy musimy pilnie szukać czegoś dla Frani:( Quote
ewu Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='__Lara']:( ale Marcelka zostaje?[/QUOTE] Tak, Marcelka zostaje bo od początku była na zasadach ds. Zmiłowali się na Franią bo została w punkcie. Rozum mówi "nie" , serce mówi "tak". Jeżeli sytuacja rodzinna ulegnie dalszemu pogorszeniu , to Pani Grażyna musi zostawić pracę... i wyjechać żeby być przy Ojcu.Zostawianie 16-latki z całym domem na głowie i dwoma psami jest przesadą... Zobaczymy , dzisiaj idę. Jestem przerażona bo nie wiem , gdzie mam dać Franię... Moja Tonia (duża) nie wpuści jej za próg. Jak wzięłam Pączka (miał 5 tygodni), to przez dwa tygodnie nosiłam go pod pachą , albo jak kangurzyca... Potem musiał pojechać do behawiorystki bo wyjeżdżałam do córki. Dopiero po powrocie sunia go zaakceptowała( druga- mała nienawidzi do dzisiaj ale on jest większy , więc spoko:) Quote
asiuniab Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 sytuacja b. zła; domek potrzebny na cito, a Pani b. współczuję z powodu taty:( Quote
Lobaria Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Straszna sytuacja u Pani... Trzeba na gwałt szukać domku... Quote
ewu Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Byłam wczoraj, niunie cudne, szaleją:) Frania może zostać do momentu znalezienia domku. Proszą o szybką pomoc w tej kwestii. Ojciec Pani Grażyny jest na razie w szpitalu ale w każdej chwili mogą kazać go zabrać. Córka zaopiekuje się Franią do czasu znalezienia domku, oby szybko... Frania jest prześliczna, drobniutka, wesoła i szalenie inteligentna.Prawie od początku zachowuje czytość w domu, jest posłuszna i mądra.Będzie nieduża, taka sarenka na wysokich łapkach. Ma maleńką główkę i ogólnie jest filigranowa. Sami Państwo twierdzą,że jest mądrzejsza od Marcelki. Quote
ewu Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Po południu dostanę wreszcie zasilacz i będę miała znowu normalny internet a nie ten dramat , który mnie zamęczy.... Quote
asiuniab Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='ewu']Byłam wczoraj, niunie cudne, szaleją:) Frania może zostać do momentu znalezienia domku. Proszą o szybką pomoc w tej kwestii. Ojciec Pani Grażyny jest na razie w szpitalu ale w każdej chwili mogą kazać go zabrać. Córka zaopiekuje się Franią do czasu znalezienia domku, oby szybko... Frania jest prześliczna, drobniutka, wesoła i szalenie inteligentna.Prawie od początku zachowuje czytość w domu, jest posłuszna i mądra.Będzie nieduża, taka sarenka na wysokich łapkach. Ma maleńką główkę i ogólnie jest filigranowa. Sami Państwo twierdzą,że jest mądrzejsza od Marcelki.[/QUOTE] no to cioteczki do roboty, mądre, małe pieski to chyba schodzą jak świeże bułeczki :razz: Quote
__Lara Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Jeszcze jakieś fajne zdjęcia by się przydały :cool3: Zapraszam na bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229735-suknia-wieczorowa-m%C4%99skie-damskie-i-dzieci%C4%99ce-ciuszki-sportowe-do-29-07?p=19418694#post19418694[/url] Quote
ewu Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='__Lara']Jeszcze jakieś fajne zdjęcia by się przydały :cool3: Zapraszam na bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229735-suknia-wieczorowa-m%C4%99skie-damskie-i-dzieci%C4%99ce-ciuszki-sportowe-do-29-07?p=19418694#post19418694"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229735-suknia-wieczorowa-męskie-damskie-i-dziecięce-ciuszki-sportowe-do-29-07?p=19418694#post19418694[/URL][/QUOTE] Będą , miałam dzisiaj gości ale jurto zrobimy foteczki:) Quote
Tofikowa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 zapraszam na bazarek Romka, zadłużonego Pszczyniaka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230194-UWAGA!!!-BAZAREK-KSIĄŻKOWY-NA-ROMUSIA-3-14-08-do-22[/URL] Quote
ewu Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [SIZE=3][B]Niestety trzeba ogłaszać Franię.[/B] Zmarł Ojciec mojej znajomej, nie nachodziłam ich dlatego. Mam nowe zdjęcia dziewczynek , ale nie mam hostingu żeby je zamieścić. [B]Kto mi pomoże i zrobi ogłoszenia?[/B][/SIZE] Quote
__Lara Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 ewu, a jakby wykupić? Jest teraz bazarek ogłoszeniowy - wpłaty zasilą bardzo chorą Rumbę, kolejnego Pszczyniaka :( Quote
AtaO Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='ewu'][SIZE=3][B]Niestety trzeba ogłaszać Franię.[/B] Zmarł Ojciec mojej znajomej, nie nachodziłam ich dlatego. Mam nowe zdjęcia dziewczynek , ale nie mam hostingu żeby je zamieścić. [B]Kto mi pomoże i zrobi ogłoszenia?[/B][/SIZE][/QUOTE] Oj smutne jest to życie....bardzo smutne :( [B]ewu [/B]- zdjęcia możesz przesłać do mnie, zamieszczę na wątku. [email][email protected][/email] Quote
ewu Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='AtaO']Oj smutne jest to życie....bardzo smutne :( [B]ewu [/B]- zdjęcia możesz przesłać do mnie, zamieszczę na wątku. [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Dziękuję, wyślę:) Quote
ewu Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Dzisiaj dziewczynki miały drugie szczepienie, były bardzo dzielne:) Za tydzień ponowne odrobaczenie i za 3 tygodnie wścieklizna. Pilotuję to wszystko i zawożę sunie do weta bo Państwo nie mają samochodu. Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ewu, a wysłałaś może te nowe zdjęcia Frani? do ogłoszeń by się przydały, bo dziewczyna pewnie nam pięknie rozkwitła? Quote
ewu Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='asiuniab']ewu, a wysłałaś może te nowe zdjęcia Frani? do ogłoszeń by się przydały, bo dziewczyna pewnie nam pięknie rozkwitła?[/QUOTE] Frania ma dom.Została z Panem Krzyśkiem:) Pisałam do Atao na pw i dlatego tu nie ma wyjaśnień. Sorki napiszę i wyjaśnię ale też na pw.... Quote
Recommended Posts