Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rents']To jest bardzo ciekawy pies - w kojcu raz jest raz go nie ma . . . . ? Znikajacy psiak, UFO, duch . . . . ? Niesamowity przypadek . . . .Ty się nie nabiaj...
Jakbyś takiego psa miał - to taki mądry byś nie był :P

Posted

[quote name='AtaO']Następnym razem to rents uda się na poszukiwanie Imbirka i zobaczymy czy Go znajdzie ? Powodzenia...N:)Nooo On taki mądry się z Nas nabija - ciekawe jak potem będzie śpiewał... :mad:

Posted

__Lara napisał(a):
Jak to raz jest, a raz go nie ma? :o

No siedzi w kojcu i po kilku minutach Go nie ma. Nie ma dziury w siatce, nie ma potkopu, górą nie wyjdzie bo za ciężki. Następnego dnia albo po dłuższej chwili znowu sie pojawia . . . . . .

Posted

[quote name='Klaudus__']Wojtek prawdę mówi...
Zastanawiam się czy jestem oby na pewno normalna...
:stupid::mdleje: Tzn wiem,że nie do końca jestem,ale teraz to już mam poważny dylemat...

No to w takim razie ze mną też jest coś nie tak - potwierdzam psiak pojawia się i znika ....ewenement na skalę światową.
Punkt w Pszczynie może wkrótce stać się sławny za sprawą Imbirka:)

Posted

[quote name='AtaO']No to w takim razie ze mną też jest coś nie tak - potwierdzam psiak pojawia się i znika ....ewenement na skalę światową.
Punkt w Pszczynie może wkrótce stać się sławny za sprawą Imbirka:)Ale Ty Go tylko widziałaś - albo nie widziałaś...
A mi On 'znika' :mdleje: