ewu Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Klaudus__']Ale Ty Go tylko widziałaś - albo nie widziałaś... A mi On 'znika' :mdleje: To wyjątkowo piękny psiak, widziałam go w punkcie ale ,że taki zdolny nie sądziłam:) Quote
rents Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Wczoraj wieczorem na chwilę był - dostaliśmy MMS z jego zdjęciem, ale . . . było lekko zamazane, jakby mgiełka jakaś ... . Quote
AtaO Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Imbirku, a jak tam dzisiaj było....mam nadzieję, że czekałeś na ciocię Klaudię....tak gdzie tymczasowo powinieneś być..... Quote
Klaudus__ Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Hmm... Jak ja przyszłam to był - leżał na kocu,który Mu rozłożyłam,ale pracownik się bardzo zdziwił - bo cały dzień Go nie było... :mdleje: Quote
__Lara Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Klaudus__']Hmm... Jak ja przyszłam to był - leżał na kocu,który Mu rozłożyłam,ale pracownik się bardzo zdziwił - bo cały dzień Go nie było... :mdleje: :o :o :o 0X Quote
Klaudus__ Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='__Lara']:o :o :o 0Xhahahaha nooo to nie są żarty... Quote
__Lara Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Ja wcale nie żartuję.... a ślady zostawia :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:? :diabloti: Quote
rents Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 No właśnie nigdzie śladów nie ma - ani na ziemi ani na trawie - tego psa poprostu nie ma . . . Matrix - nam się tylko wydaje, że on jest. Quote
__Lara Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='rents']No właśnie nigdzie śladów nie ma - ani na ziemi ani na trawie - tego psa poprostu nie ma . . . Matrix - nam się tylko wydaje, że on jest.[/QUOTE] :???::lying::lying::lying::help1: :ghost_2::ghost_2::ghost_2: Quote
rents Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 No mówiłem, że to duch. Ciekawe czy dzisiaj bedzie ? Quote
AtaO Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Imbirku, jak Ty kochany futrzaku znosisz te upały.... A może dlatego właśnie pojawiasz się i znikasz...? Quote
__Lara Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='ewu']Byłam dzisiaj w punkcie ale jego nie było...[/QUOTE] Kurcze, martwię się o Imbirka :( Quote
ewu Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='__Lara']Kurcze, martwię się o Imbirka :([/QUOTE] Znalazł się na wybiegu:) Quote
ewu Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Swoją drogą to przepiękny pies, zjawiskowy. Ciekawe czemu stracił dom... Trzeba rozruszać wątek, szkoda chłopaczka... Quote
__Lara Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='ewu']Znalazł się na wybiegu:)[/QUOTE] To dobrze!!! Bo już mnie martwiły te jego zniknięcia! Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 (edited) Imbirek nie żyje:( :( Edited July 10, 2012 by ewu Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nie wiem co się stało, dostałam smsa od Lobarii, znaleziono go martwego:( Strasznie mi przykro.... Wczoraj Trufelek pojechał do ds, cieszyliśmy się..... a to jak grom z jasnego nieba....:( Kochany , dobry piesku nie tak miało być...:( Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Znowu pieseczku zniknąłeś.......biegaj szczęśliwy tam , gdzie teraz jesteś......:( :( :( Quote
Lobaria Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Imbirku, biegaj szczęśliwy za TM ... moja Niunia już się Tobą zaopiekuje, nie będziesz sam... Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 W punkcie był jeszcze nieznany nikomu piesek.....:( Też był za TM....:( Kochany bezimienny psiaczku też płaczę po Tobie...:( Quote
Lobaria Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='ewu']W punkcie był jeszcze nieznany nikomu piesek.....:( Też był za TM....:( Kochany bezimienny psiaczku też płaczę po Tobie...:([/QUOTE] Co tam się stało w tym punkcie ??????? Quote
asiuniab Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Lobaria']Co tam się stało w tym punkcie ???????[/QUOTE] matko, a może były jakieś burze, i pieskom serca nie wytrzymały, sama nie wiem??? psiaki, choć tak daleko to byłyście przez nas kochane:( Quote
Recommended Posts