neverend Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Kiedy spotkasz tego jedynego, kochanego Pancia...??? Quote
neverend Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Frido! Nasz Samber 2... Kiedy się los do ciebie uśmiechnie??? Quote
BosiaB_86 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Friduś, słoneczko moje kochane, ty nadal w schronisku?! :( Miałam nadzieje, że już dawno wylegujesz swój cudowny, włochaty tyłeczek na miękkiej wersalce SWOJEGO pana/pani...a tu nadal takie przykre wieści :placz: :shake: GDZIE TEN DOMEK?? Ludzie czy wy nie widzicie jaki to cudowny psiak?! :( Quote
neverend Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 BosiaB_86 napisał(a):Friduś, słoneczko moje kochane, ty nadal w schronisku?! :( Miałam nadzieje, że już dawno wylegujesz swój cudowny, włochaty tyłeczek na miękkiej wersalce SWOJEGO pana/pani...a tu nadal takie przykre wieści :placz: :shake: GDZIE TEN DOMEK?? Ludzie czy wy nie widzicie jaki to cudowny psiak?! :( chyba nie widzą... zapatrzyli się na rasowe... a tu taki oryginałek... Quote
BosiaB_86 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 neverend napisał(a):chyba nie widzą... zapatrzyli się na rasowe... a tu taki oryginałek... dobrze powiedziane... A przecież kundelki są najwspanialsze i najwierniejsze (choć wszystkie psy są cudowne) :roll: Quote
neverend Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 są są...nie przeczę... ale kundelki są wyjątkowe wizualnie chociażby:) Quote
Matusz Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Friduś, tak bardzo bym chciał, żebyś grzał doopkę na swojej kanapie... Quote
neverend Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 matusz5 napisał(a):Friduś, tak bardzo bym chciał, żebyś grzał doopkę na swojej kanapie... na nim też można grzać...bo mięciutki:)i cieplutki:) Quote
BosiaB_86 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Friduś, mój ty kochany niedźwiadku, mam nadzieje, że gdy następnym razem tu wejdę, przeczytam, że grzejesz swoją puszystą, malutką doopkę w SWOIM nowym domku?! 3mam za to mocno :kciuki: POWODZENIA Quote
Matusz Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Takie piękny psiak i nadal w schronisku:-( nie rozumiem tego...:shake::shake: Quote
Rybc!a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 On jest przecudowny, przecudowny, przecudowny! Widziałam go na własne oczy! Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Frido tak ładnie prosi... o dom... dzisiaj tak mnie prosił, łapkami, językiem chciał mnie polizać... taki fajny mały psiak, kto go pokocha? Quote
Matusz Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Frido wciąż ma nadzieję, na dom... Quote
BosiaB_86 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No tak, skoro ja nie mogłam to już nikt tu nie zagląda... :( Czy jest szansa na jakieś wieści o moim kochanym Niedźwiadku?? :roll: Quote
Recommended Posts