San_(jagodowa:) Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [LEFT]Psiaku,pokazuj się!Inaczej nie znajdziesz domku..:-( [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [LEFT]Frido,przepraszam,że Cię ostatnio nie odwiedziałam:oops: [/LEFT] Quote
BosiaB_86 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Frido słoneczko moje, ciekawe co tam u ciebie?! Zaniedbałam cię :shake: :oops: Ehhh przepraszam cię kochany ale ostatnio cierpie na całkowity brak czasu :placz::placz::placz::placz: HOOOOPamy do góry...GDZIE TEN DOMEK?! :-( Quote
BosiaB_86 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Frido kochanie biegniemy na pierwszą :Dog_run: Ciekawe czy wujaszek Matusz był dziś może w schronisku i cy zajrzał do ciebie słoneczko?! :razz: Czy jest szansa na jakieś wieści?! Quote
Matusz Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='BosiaB_86']Frido kochanie biegniemy na pierwszą :Dog_run: Ciekawe czy wujaszek Matusz był dziś może w schronisku i cy zajrzał do ciebie słoneczko?! :razz: Czy jest szansa na jakieś wieści?! tak byłem wczoraj w schronisku ;) Frido to taki kochany niedźwiadek, opiera się łapkami o kratki, tak bardzo chciałby mieć dom, zawsze podejdę do niego, pogłaszcze, porozmawiam, i tam wszystkie psiaki na wybiegu wymiziam zawsze;) Quote
BosiaB_86 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 matusz5 napisał(a):tak byłem wczoraj w schronisku ;) Frido to taki kochany niedźwiadek, opiera się łapkami o kratki, tak bardzo chciałby mieć dom, zawsze podejdę do niego, pogłaszcze, porozmawiam, i tam wszystkie psiaki na wybiegu wymiziam zawsze;) Ciesze sie, że wujaszek pamięta o Fridulku, bo bałam sie, że po tym przeniesieniu na wybieg wszyscy o nim zapomną... :roll: Ehh gdzie ten twój domek Fridusiu?! :-( Quote
Matusz Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 BosiaB_86 napisał(a):Ciesze sie, że wujaszek pamięta o Fridulku, bo bałam sie, że po tym przeniesieniu na wybieg wszyscy o nim zapomną... :roll: Ehh gdzie ten twój domek Fridusiu?! :-( ja myślę cioteczko, że ten domek to jest u Ciebie :cool3::cool3::razz: Quote
BosiaB_86 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 matusz5 napisał(a):ja myślę cioteczko, że ten domek to jest u Ciebie :cool3::cool3::razz: ehh też bym bardzo tego chciała... Tylko, że u mnie to nie wiadomo jak długo potrwa wywalczenie tego domku :-( Więc lepiej, żeby Frido znalazł inny domek ale przynajmniej szybciej... :-( Quote
Matusz Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Doby wieczór psinko !!! [/FONT] Quote
BosiaB_86 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Friduś mordeczko moja kochana wybacz mi tą długą nieobecność... :-( Ależ mam zaległości na Dogo :shake: A pewnie będą jeszcze większe bo sesja dopiero się zaczyna :roll: HOOOOOOOPamy Słoneczko moje kochane :laola: Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Psinko chodź na wieczorny, wirtualny spacer Quote
San_(jagodowa:) Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [LEFT]Dlaczego nikt nie odwiedza Fridusia?:-( [/LEFT] Quote
BosiaB_86 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Fridulku kochany, przepraszam, że mnie tak długo u ciebie nie było...ależ mam zaległości :shake: :roll: :oops: HOOOOOOOPamy kochany do góry!! :laola: GDZIE TEN DOMEK??!! Przecież to taki kochany, uroczy psiak... Quote
Matusz Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Frido, a do ciebie nikt nie zagląda:-(:-( a ty taki wspaniały i piękny pies jesteś, wspaniały towarzysz i przyjaciel życia ! Quote
Matusz Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Frido dalej czeka, taki kochany psiak :-( Quote
BosiaB_86 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Frido miśku mój kochany GDZIE TEN TWÓJ DOMEK?! :placz: Quote
Recommended Posts