Jump to content
Dogomania

FRIDO - psiak z Ostródzkiego schroniska prosi o DOM !!! POMÓŻ !!! ma dom

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frido słoneczko moje, ciekawe co tam u ciebie?! Zaniedbałam cię :shake: :oops:

Ehhh przepraszam cię kochany ale ostatnio cierpie na całkowity brak czasu :placz::placz::placz::placz:

HOOOOPamy do góry...GDZIE TEN DOMEK?! :-(

Posted

Frido kochanie biegniemy na pierwszą :Dog_run:

Ciekawe czy wujaszek Matusz był dziś może w schronisku i cy zajrzał do ciebie słoneczko?! :razz: Czy jest szansa na jakieś wieści?!

Posted

[quote name='BosiaB_86']Frido kochanie biegniemy na pierwszą :Dog_run:

Ciekawe czy wujaszek Matusz był dziś może w schronisku i cy zajrzał do ciebie słoneczko?! :razz: Czy jest szansa na jakieś wieści?!

tak byłem wczoraj w schronisku ;) Frido to taki kochany niedźwiadek, opiera się łapkami o kratki, tak bardzo chciałby mieć dom, zawsze podejdę do niego, pogłaszcze, porozmawiam, i tam wszystkie psiaki na wybiegu wymiziam zawsze;)

Posted

matusz5 napisał(a):
tak byłem wczoraj w schronisku ;) Frido to taki kochany niedźwiadek, opiera się łapkami o kratki, tak bardzo chciałby mieć dom, zawsze podejdę do niego, pogłaszcze, porozmawiam, i tam wszystkie psiaki na wybiegu wymiziam zawsze;)

Ciesze sie, że wujaszek pamięta o Fridulku, bo bałam sie, że po tym przeniesieniu na wybieg wszyscy o nim zapomną... :roll:

Ehh gdzie ten twój domek Fridusiu?! :-(

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
Ciesze sie, że wujaszek pamięta o Fridulku, bo bałam sie, że po tym przeniesieniu na wybieg wszyscy o nim zapomną... :roll:

Ehh gdzie ten twój domek Fridusiu?! :-(

ja myślę cioteczko, że ten domek to jest u Ciebie :cool3::cool3::razz:

Posted

matusz5 napisał(a):
ja myślę cioteczko, że ten domek to jest u Ciebie :cool3::cool3::razz:

ehh też bym bardzo tego chciała... Tylko, że u mnie to nie wiadomo jak długo potrwa wywalczenie tego domku :-( Więc lepiej, żeby Frido znalazł inny domek ale przynajmniej szybciej... :-(

Posted

Friduś mordeczko moja kochana wybacz mi tą długą nieobecność... :-( Ależ mam zaległości na Dogo :shake: A pewnie będą jeszcze większe bo sesja dopiero się zaczyna :roll:

HOOOOOOOPamy Słoneczko moje kochane :laola:

Posted

Fridulku kochany, przepraszam, że mnie tak długo u ciebie nie było...ależ mam zaległości :shake: :roll: :oops:

HOOOOOOOPamy kochany do góry!! :laola:
GDZIE TEN DOMEK??!! Przecież to taki kochany, uroczy psiak...