Jump to content
Dogomania

FRIDO - psiak z Ostródzkiego schroniska prosi o DOM !!! POMÓŻ !!! ma dom

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frido pokaż się wszystkim na pierwszej stronie :)

Już jutro będę u Ciebie, wymiziam Cię i będę życzył Ci Wesołych Świąt, wiedząc i tak, że wcale one takie wesołe nie będą, bo spędzone w schronisku:-(

Posted

[quote name='matusz5']Bogusia, Frido czeka na Ciebie, zawsze radosny Frido, oby nie było za późno, wczoraj odszedł Miko

• był na wybiegu Frida, zagryziony:-(:-(
    tutaj jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2930486#post2930486

• Ehh Mateusz, nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym go wziąć do siebie... :( Byłabym skłonna sama, osobiście po niego pojechać na ten drugi koniec Polski...ale rodzice wciąż nieubłagani!! :shake: :placz:

W górę bidulku!! Mam nadzieje, że jednak ktoś da Ci kochający domek zanim będzie za późno... Naprawde jesteś przeuroczy i zasługujesz na wszystko co najlepsze kochany!!

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
    W górę mój kochany puchaty Frido!! :kiss_2:

Czemu nikt do Ciebie nie zagląda??!! :( :mad:

zaglądamy, zaglądamy :)

Cioteczko gadaj rodzicami i przyjeżdżaj po Frido - kochanego niedźwiadka :loveu::loveu:

Posted

matusz5 napisał(a):
    zaglądamy, zaglądamy :)

Cioteczko gadaj rodzicami i przyjeżdżaj po Frido - kochanego niedźwiadka :loveu::loveu:

ehhh nawet nie wiesz wujaszku jak bardzo bym chciała, żeby to było takie proste... :(

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
    ehhh nawet nie wiesz wujaszku jak bardzo bym chciała, żeby to było takie proste... :(

ja cały czas wierzę, że twoi rodzice w końcu się uda !!!!

Posted

matusz5 napisał(a):
    ja cały czas wierzę, że twoi rodzice w końcu się uda !!!!

ja też mam cały czas taką nadzieje...tylko nie wiem kiedy to w reszcie nastąpi?! :( ja bym chciała już ale to nie takie proste ich przekonać :placz:

Posted

Frido mój niedźwiadku kochany... :( jak mam ci pomóc??!! :placz: taki bidulek jesteś, a jeszcze ta dzisiejsza wiadomość od wujaszka, że przenieśli cię na wybieg :placz: mam nadzieje, że nic złego sie nie stanie i dasz tam sobie jakoś radę... 3maj sie skarbie mój malutki :(

Ehh a może ty jakoś telepatycznie przekonasz moich rodziców byśmy cię zabrali?! ;) już ie wiem jak ich przekonywać?! :shake: :-( :angryy:

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
    Frido mój niedźwiadku kochany :loveu: Co u ciebie tak cicho? :mad: Ostatnio to tylko ja do ciebie zaglądam :placz:

FRIDO CZEKA NA DOM!! NAPRAWDĘ BARDZO POTRZEBNY!!

Cioteczko, a jak tam rozmowa z rodzicami juz była ?????????:roll::roll::cool3::cool3: B o już piątek, a popamiętaj co pisałaś na gg...

Posted

:hmmmm::hmmmm::hmmmm: albo ja już mam dziś jakieś omamy wzrokowe albo dziwne rzeczy sie tu dzieją ;) Wcześniej jak wchodziłam na wątek to wydawało mi sie, że był tu post od wujaszka a teraz go nie ma... :hmmmm: No cóż trudno ;)

Frido zapraszam na (niestety tylko :( ) wirtualny spacerek... :painting: