Matusz Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 hooooooopamy w górę kochana psinko !!! pokaż się wszystkim na pierwszej po wspaniały domek !!! Quote
Matusz Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Frido pokaż się wszystkim na pierwszej stronie :) Już jutro będę u Ciebie, wymiziam Cię i będę życzył Ci Wesołych Świąt, wiedząc i tak, że wcale one takie wesołe nie będą, bo spędzone w schronisku:-( Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Na dobranoc idziemy na wirtualny spacerek kochana psinko !! :painting::painting: Quote
BosiaB_86 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 W górę HOOOOPPPP puchaty niedźwiadku!! :loveu: Quote
BosiaB_86 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 W górę Frido miśku mój kochany!! :loveu: Ehh chyba sie zakochałam :oops: :razz: Quote
Matusz Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='BosiaB_86']W górę Frido miśku mój kochany!! :loveu: Ehh chyba sie zakochałam :oops: :razz: Bogusia, Frido czeka na Ciebie, zawsze radosny Frido, oby nie było za późno, wczoraj odszedł Miko był na wybiegu Frida, zagryziony:-(:-( tutaj jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2930486#post2930486 Quote
BosiaB_86 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='matusz5']Bogusia, Frido czeka na Ciebie, zawsze radosny Frido, oby nie było za późno, wczoraj odszedł Miko był na wybiegu Frida, zagryziony:-(:-( tutaj jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2930486#post2930486 Ehh Mateusz, nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym go wziąć do siebie... :( Byłabym skłonna sama, osobiście po niego pojechać na ten drugi koniec Polski...ale rodzice wciąż nieubłagani!! :shake: :placz: W górę bidulku!! Mam nadzieje, że jednak ktoś da Ci kochający domek zanim będzie za późno... Naprawde jesteś przeuroczy i zasługujesz na wszystko co najlepsze kochany!! Quote
BosiaB_86 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Z resztą popatrzcie sami na tą mordkę... Czyż nie jest słodki??!! :loveu: Co takiego bidulek zrobił, że trafił do schroniska?! :placz: Quote
BosiaB_86 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 W górę mój kochany puchaty Frido!! :kiss_2: Czemu nikt do Ciebie nie zagląda??!! :( :mad: Quote
Matusz Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 BosiaB_86 napisał(a):W górę mój kochany puchaty Frido!! :kiss_2: Czemu nikt do Ciebie nie zagląda??!! :( :mad: zaglądamy, zaglądamy :) Cioteczko gadaj rodzicami i przyjeżdżaj po Frido - kochanego niedźwiadka :loveu::loveu: Quote
BosiaB_86 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 matusz5 napisał(a):zaglądamy, zaglądamy :) Cioteczko gadaj rodzicami i przyjeżdżaj po Frido - kochanego niedźwiadka :loveu::loveu: ehhh nawet nie wiesz wujaszku jak bardzo bym chciała, żeby to było takie proste... :( Quote
Matusz Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 BosiaB_86 napisał(a):ehhh nawet nie wiesz wujaszku jak bardzo bym chciała, żeby to było takie proste... :( ja cały czas wierzę, że twoi rodzice w końcu się uda !!!! Quote
BosiaB_86 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 matusz5 napisał(a):ja cały czas wierzę, że twoi rodzice w końcu się uda !!!! ja też mam cały czas taką nadzieje...tylko nie wiem kiedy to w reszcie nastąpi?! :( ja bym chciała już ale to nie takie proste ich przekonać :placz: Quote
Matusz Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 DASZ MI DOM ?? DASZ MI MIŁOŚĆ ?? DO SZCZĘŚCIA POTRZEBA MI TAK NIE WIELE ! Quote
BosiaB_86 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Chodź Frido mój niedźwiadku kochany...zabieram cię na wieczorny spacerek :painting: Szkoda, że niestety tylko wirtualny :( :shake: Quote
BosiaB_86 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Do góry mój niedźwiadku kochany!! Pokazujemy sie wszystkim... :cool3: Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [SIZE=5]Na dobranoc pokaż się wszystkim na pierwszej stronie !!!:multi::multi: Quote
BosiaB_86 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Niedźwiadku mój kochany :loveu: HOOOOOP!! Ależ mi ciebie szkoda, że musisz tam siedzieć... :( Quote
BosiaB_86 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Frido mój niedźwiadku kochany... :( jak mam ci pomóc??!! :placz: taki bidulek jesteś, a jeszcze ta dzisiejsza wiadomość od wujaszka, że przenieśli cię na wybieg :placz: mam nadzieje, że nic złego sie nie stanie i dasz tam sobie jakoś radę... 3maj sie skarbie mój malutki :( Ehh a może ty jakoś telepatycznie przekonasz moich rodziców byśmy cię zabrali?! ;) już ie wiem jak ich przekonywać?! :shake: :-( :angryy: Quote
BosiaB_86 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Frido mój niedźwiadku kochany :loveu: Co u ciebie tak cicho? :mad: Ostatnio to tylko ja do ciebie zaglądam :placz: FRIDO CZEKA NA DOM!! NAPRAWDĘ BARDZO POTRZEBNY!! Quote
Matusz Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 BosiaB_86 napisał(a):Frido mój niedźwiadku kochany :loveu: Co u ciebie tak cicho? :mad: Ostatnio to tylko ja do ciebie zaglądam :placz: FRIDO CZEKA NA DOM!! NAPRAWDĘ BARDZO POTRZEBNY!! Cioteczko, a jak tam rozmowa z rodzicami juz była ?????????:roll::roll::cool3::cool3: B o już piątek, a popamiętaj co pisałaś na gg... Quote
BosiaB_86 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 :hmmmm::hmmmm::hmmmm: albo ja już mam dziś jakieś omamy wzrokowe albo dziwne rzeczy sie tu dzieją ;) Wcześniej jak wchodziłam na wątek to wydawało mi sie, że był tu post od wujaszka a teraz go nie ma... :hmmmm: No cóż trudno ;) Frido zapraszam na (niestety tylko :( ) wirtualny spacerek... :painting: Quote
Recommended Posts