Matusz Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 -++- FRIDO -++- FRIDO to psiak z ostródzkiego schroniska. Wypatruje on zza krat klatki swojego własnego pana bądź też panią, który weźmie go do siebie i zaoferuje mu tylko miłość i opiekę. Czy to aż tak dużo... ??? Frido jest nie dużym psem, jest bardzo łagodny, w sam raz na spacery i do zabaw na świeżym powietrzu. Ma około 2-3 lat nie więcej, więc jest to młody psiak. Jest przeuroczy i na pewno sprawdzi się jako świetny przyjaciel dla każdego człowieka !!! Czy znajdzie się ktoś kto pokocha Frida ??? popatrz na tą kochaną mordkę !!! :loveu::loveu: [SIZE=2]LINK do filmu z Frido :) -->> Jeśli tak to proszę o kontakt: [email protected] Quote
neverend Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ale cudne... foto wstawię poźniej..image się wali... Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ślicznośći......naprawdę....cudne.... Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 O kurka! Ksero Samberka!:lol: Trzeba mu Allegro zrobić! Cudo! Quote
Matusz Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Asia_M']O kurka! Ksero Samberka!:lol: Trzeba mu Allegro zrobić! Cudo! fajnie by było jakby cioteczka zrobiła mu allegro :) z góry piękne dzięki :Rose: a i wejdz na watek Julka, sa dwa nowe filmiki ze spacerku !! :) i mój głos :evil_lol::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3396706#post3396706 Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Widziałam Wujku, rozczuliłam się tym filmem. Julek jest przepiękny, przekochany. Proszę, zróbmy wszystko żeby znalazł dom!!!! Twojego głosu niestety nie słyszałam, bo głośniczki mi sie popsuły :( Quote
Matusz Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Asia_M']Widziałam Wujku, rozczuliłam się tym filmem. Julek jest przepiękny, przekochany. Proszę, zróbmy wszystko żeby znalazł dom!!!! Twojego głosu niestety nie słyszałam, bo głośniczki mi sie popsuły :( nom robimy wszystko, żeby znalazł dom !! w piatek bedzie miejmy nadzieję w kąciku adopcyjnym u nas w Gazecie Ostródzkiej... Oby ktos sie zakochał w Juleczku !! Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='matusz5']nom robimy wszystko, żeby znalazł dom !! w piatek bedzie miejmy nadzieję w kąciku adopcyjnym u nas w Gazecie Ostródzkiej... Oby ktos sie zakochał w Juleczku !! Qrka! Ja wiem, że fotki nie oddają w pełni jego urody. Dostrzegłam ją w pełnej krasie właśnie na filmiku. Jejciu, kocham Go już straszliwie :loveu: Quote
Mortishia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ale śliczny piesek!!!!!!! Faktycznie CUDO!!! Jeszcze tylko niewielkie tlenionko pod szyjką na biało i byłoby 100% Gucia w Guciu II :eviltong: Niesamowite podobieństwo:loveu: Rodzieństwo czy co ?????? No cóż,gdybyśmy tylko mieli troszkę większe mieszkanie.... A z tym ciągnięciem Gucia na smyczy to nie jest już tak źle. Owszem pierwsze pięć minut to Gucio wychodzi ze mną na spacer :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: ale po chwili zamieniamy się rolami i to ja jestem prowadzona przez Gucia na spacerek :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: (to tak jak w tym opowiadaniu: A to było tak,bociana drapał szpak.Potem była zmiana,szpak drapał bociana.Potem były dwie zmiany...Ile razy szpak był drapany ????:evil_lol: ) Może jeszcze się przyzwyczai... Quote
Matusz Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Frido szybciutko do góry !!! Po nowy, kochający dom !! Quote
Matusz Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Frido szuka domku !! Szybko do góry !! Hooopaj !! Quote
Matusz Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Frido do góry po nowy domek !! :) Frido to taki śliczny psiak !;) Quote
Matusz Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 pokaż się kochana psino na górze !! Niech wszyscy zauważą Cię !!! Quote
Matusz Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 na dobranoc do góry psinko kochana !!!! Niech Ci się przyśni wspaniały, ciepły domek, pełna miska, i wiele pieszczot... i oby ten sen się spełnił jak najszybciej !!!! Quote
Matusz Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Dzień Dobry kochana psino !! hoop na góry !!! Quote
Matusz Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Frido kochany psiaku !! hooopamy w górę po nowy domek !! Quote
Recommended Posts