Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kto ma tekst z plakatu w wordzie? chce go umieszczac na ogloszeniach, bo wklejam tekst z pierwszej strony, a tam jest rozbieznosc imion (najpierw jest fidelek, potem lekus) a poza tym ten z plakatu moze bgardziej przemowic

Posted

Mówisz masz :lol:

Kochany MÓJ CZŁOWIEKU !!!
Może i nie jestem bardzo piękny - na pewno są piękniejsze ode mnie psy, że nie wspomnę o suczkach, ale … potrafię kochać i będę cię kochał całym moim psim sercem. Bardzo, bardzo chcę mieć swój dom i swojego Człowieka. Może to Ty - więc proszę - daj mi szansę. Będę Cię kochał a wraz z Tobą pokocham cały Twój świat i Twoich bliskich - tylko bądź, bądź moim człowiekiem i przyjmij mnie po swój dach i naucz mnie jaki mam być a obiecuję, że taki będę - obiecuję, że będę grzeczny, cichutki, będę Cię całym sobą kochać i pilnować i bronić ... tylko już mnie zabierz do domu, przygarnij i otocz opieką, daj mi kawałek miejsca w Twoim sercu a będziemy razem szczęśliwi

Posted

widzialam dzis fidelka; chcialam go zabrac na spcaer, ale jak probowalam zapiac smycz, to tak smiesznie probowal mnie 'kasac', nie wiedzialam czy to bylo na powaznie czy nie, wiec zostawilam go w spokoju;)

Posted

A co robił dokładnie? Do tej pory nie zdarzyło mu się to. Czasami wycofywał się do budynku, ale nigdy nie próbował kąsać. Nawet podczas szczepień i czipowania. Mam nadzieję, że chłopak nie zrobił się agresywny.

Posted

na gresje to jeszcze nie wyglada, ale tak delikatnie probuje kasac, mnie ostatnio nie bylo dlugo w schronie, wiec moze mnie nie poznaje, mysli, ze jestem obca i dlatego tak reauguje

Posted

On tylko pokazywał, że sie boi. Każdy pies tak robi, gdy coś mu się niepodoba, nie gryzie tylko łapie rękę delikatnie ząbkami, przecież nie ma ręki aby pokazać dłonią, że nie chce.