Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wystkie mamutowe kluski i mlodziez rowniez sa przesliczne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ale jak urosna to sa najcudowniejszymi psami na swiecie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:tylko chrakterek maja :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:zycie z mamutem to piekne zycie:loveu:

Posted

Dorkaa napisał(a):
No tak... z małej kluseczki wyrasta ogromny ,,byk" :)

Ano. Dziś tenże byk robił patataj po Cmolasie :) Byłyśmy w odwiedzinach u naszej koleżanki też Malamutki. Tyle, że ona chciała Ajeczce głowę urwać. Dwa razy się ścięły :( Foty później jak zdążę...

Posted

Nerul napisał(a):
Martuś jak moglas niepowiedziec ze bedziesz :(? Z chęcią bym z wami podskoczyla... Jak widze te pola i Ajeczke to normalnie niemoge :loveu:

:diabloti:

Jeśli w 10 minut jesteś w stanie o każdej porze dnia i nocy być gotowa na spacer to na przyszłość podaj mi swój nr kom to będę dawać Ci znać jak mi nagle odwali żeby o zmierzchu w tak durną pogodę iść w pola :)

Spaceru nie planowałam, ale jak wracając z pracy zobaczyłam te resztki słoneczka to stwierdziłam, że muszę :)

Posted

Nerul napisał(a):
Oczywiscie ze podam i zawsze jestem wstanie dowędrowac :loveu:

Podeślij mi nr na PW albo maila to jakbym się wybierała to dam Ci cynk.

Posted

Moja Królewna dostała dziś prezent z Hameryki :lol: Teraz już będzie modna panna :) A i zimno jej nie będzie bo to takie porządne, lorzuszkiem podszyte, a ona właśnie wyliniała...

Posted

Twarzowe wdzianko, nie powiem. Ale żeby nie zamieniła futra na wdzianko. A jak stwierdzi, że nie opłaca się obrastać :evil_lol: i zostanie łysa ?????

Posted

O to nie ma obawy, pod spodem jest już centymetr a jej się przyda troszkę ochrony na naszych szaleńczych spacerach bo ostatnio zmarzła i łapeczki w nie najlepszej kondycji były. We czwartek zaczynamy kurację Cartrophenem i będziemy znowu biegać jak sarenki :)

Posted

Pomiziałam po łapci bo od kiedy ubrałam wdzianko i pies jest docieplony to zwinął się i śpi w najlepsze. Nawet na spacer nie chciała iść wieczorny, taka zołza.