Bura Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Ch PL ARIADNA 'AIYA' Legenda Północy - słoneczko moje najukochańsze :) Quote
Bura Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Tu moja niunia w wersji już nieco bardziej młodzieżowej A tu jeszcze jako szczeniątko: taka była od zawsze: "uważająca" ;) Quote
Coffee&Nera Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 To Królowa? Jeny jaka byla kochana... Zdjecia widze zeskanowane. Pięknie wyglądala ! Quote
Bura Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Tak, skany, oryginały robione starym zenitem!! Quote
Coffee&Nera Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Zenit jest nie do zdarcia- ponoc da sie nim zrobic wszystko poza zdjęciami :D Masz moze wiecej szczeniaczkowych zdjątek...?? Quote
Dorkaa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witam :) I gratuluję wszystkich sukcesów :) Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 wystkie mamutowe kluski i mlodziez rowniez sa przesliczne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ale jak urosna to sa najcudowniejszymi psami na swiecie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:tylko chrakterek maja :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:zycie z mamutem to piekne zycie:loveu: Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 skad wy jestescie wogole????:cool3:moze kiedys uda mi sie na jakis spacer podjechac heheeheh Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ojej jakie malenstwo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Hmmm Rzeszów :D:D Chyba masz kawałek Ewelinka... Najwyzej Ajeczke moge ja wycałowac od ciebie :D:D Quote
Bura Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Jeszcze jedno znalezione :) http://images20.fotosik.pl/101/29d0b8168f52acfc.jpg Quote
Bura Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Heeeeeeelp!! Nie mogę edytować poprzedniego posta!!!! Jak to foto wyciąć? Wstawiłam duże zamiast miniatury!!! Quote
Dorkaa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No tak... z małej kluseczki wyrasta ogromny ,,byk" :) Quote
Bura Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Dorkaa napisał(a):No tak... z małej kluseczki wyrasta ogromny ,,byk" :) Ano. Dziś tenże byk robił patataj po Cmolasie :) Byłyśmy w odwiedzinach u naszej koleżanki też Malamutki. Tyle, że ona chciała Ajeczce głowę urwać. Dwa razy się ścięły :( Foty później jak zdążę... Quote
Bura Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 To z niedzieli oraz z dzisiejszego spaceru na Miłocinie :) Quote
Dorkaa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Już wiem, że kocha malamuty i huskie :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Martuś jak moglas niepowiedziec ze bedziesz :(? Z chęcią bym z wami podskoczyla... Jak widze te pola i Ajeczke to normalnie niemoge :loveu: Quote
Bura Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Nerul napisał(a):Martuś jak moglas niepowiedziec ze bedziesz :(? Z chęcią bym z wami podskoczyla... Jak widze te pola i Ajeczke to normalnie niemoge :loveu: :diabloti: Jeśli w 10 minut jesteś w stanie o każdej porze dnia i nocy być gotowa na spacer to na przyszłość podaj mi swój nr kom to będę dawać Ci znać jak mi nagle odwali żeby o zmierzchu w tak durną pogodę iść w pola :) Spaceru nie planowałam, ale jak wracając z pracy zobaczyłam te resztki słoneczka to stwierdziłam, że muszę :) Quote
Coffee&Nera Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Oczywiscie ze podam i zawsze jestem wstanie dowędrowac :loveu: Quote
Bura Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Nerul napisał(a):Oczywiscie ze podam i zawsze jestem wstanie dowędrowac :loveu: Podeślij mi nr na PW albo maila to jakbym się wybierała to dam Ci cynk. Quote
Bura Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Moja Królewna dostała dziś prezent z Hameryki :lol: Teraz już będzie modna panna :) A i zimno jej nie będzie bo to takie porządne, lorzuszkiem podszyte, a ona właśnie wyliniała... Quote
lupak Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Twarzowe wdzianko, nie powiem. Ale żeby nie zamieniła futra na wdzianko. A jak stwierdzi, że nie opłaca się obrastać :evil_lol: i zostanie łysa ????? Quote
Bura Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 O to nie ma obawy, pod spodem jest już centymetr a jej się przyda troszkę ochrony na naszych szaleńczych spacerach bo ostatnio zmarzła i łapeczki w nie najlepszej kondycji były. We czwartek zaczynamy kurację Cartrophenem i będziemy znowu biegać jak sarenki :) Quote
lupak Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wymiziaj, wyściskaj i co tam lubi od ciotki magdy i chłopaków. Ona z futrem czy bez jest zawsza śliczna :lol: i dostojna. Quote
Bura Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Pomiziałam po łapci bo od kiedy ubrałam wdzianko i pies jest docieplony to zwinął się i śpi w najlepsze. Nawet na spacer nie chciała iść wieczorny, taka zołza. Quote
Recommended Posts